Ultimele articoleUtile

La 30, 40 sau 50 de ani, trei strategii anti-oboseală

Epuizat, fără energie, pe genunchi? Trei femei hiperactive ne împărtășesc planurile de atac pentru a face față slăbiciunii.

Marie Neuilly, 33 de ani: știu să gestionez timpul

Această fostă rockeră din grupul Plastiscines își combină meseria de DJ și tânără antreprenoară. Un ritm care nu este întotdeauna ușor de ținut …
„În mod normal, jonglez cu două intervale de timp. Uneori ies și vin acasă la 6 dimineața și apoi merg la întâlniri la 9 dimineața … Chiar și atunci când nu lucrez, îmi place să petrec până târziu. Cele mai complicate sunt schimbările de ritm, deoarece corpul nu are timp să se obișnuiască cu el. În ultimii ani, am observat că el nu a reacționat la fel. Trăsăturile mele sunt trase și mă doare spatele. Am descoperit, în timpul primului blocaj, cât de epuizată eram cu adevărat „.
„Nu fac sport, dar sunt foarte activă, merg și dansez mult … Fizioterapeutul meu mă sfătuiește să fac yoga: totuși, încă nu am făcut saltul. Pe de altă parte, fac în mod regulat tratamente fără alcool timp de una, trei sau chiar patru luni. În slujba mea, sunt prea multe oportunități de a mă exceda. Maximul este foarte rapid, cu un real impuls de energie. După o lună, simt fizic. După trei luni, este și mai interesant, deoarece acționează și asupra creierului. Cel mai bine dintre toate este că slăbesc fără dietă și economisesc bani. ”
Într-o slujbă de imagine ca a mea, trebuie să arăt întotdeauna bine, așa că acord o atenție deosebită rutinei mele de frumusețe. Folosesc ulei demachiant On The Wild Side, care îmbunătățește cu adevărat calitatea pielii mele. Îmi plac și produsele Ren și Antipodes. Când sunt complet plată, folosesc masca de amprentă hidrogel cu acid hialuronic Bioeffect. De asemenea, fac din ce în ce mai multe tratamente faciale pentru drenarea și stimularea pielii, cum ar fi Tratamentul Detox de la Oh My Cream! În sfârșit, nimic ca să ai un păr sănătos și strălucitor care să-mi dea un impuls.
Marie Courroy, 40 de ani: visul ei este să doarmă!
Mamă de puțin timp, designerul mărcii de îmbrăcăminte Modetrotter urmărește timpul și somnul.
Îmi combin meseria de proprietar de afaceri cu rolul de mamă cu un bebeluș de un an. În plus, livrarea a coincis cu mutarea noastră în mediul rural, la o oră de Paris. Deci, petrec mult timp în transport și, din moment ce mi-au anulat trenul de la ora 9, trebuie să-l iau pe cel de la 7:30 … Ceea ce mă obligă să mă ridic în zori. Greu, greu, pentru mine care sunt din nou însărcinată și mereu doritoare de somn. „
„Nu mă lupt cu natura mea sau cu nevoia mea de somn. Mă culc devreme, chiar la 19:30 când sunt „la capătul oboselii”. Din fericire, am un copil Morpheus, dar de când am rămas însărcinată am insomnie și pot sta două ore cu ochii deschiși. Cu toate acestea, de îndată ce am pus piciorul pe pământ dimineața, sunt la curent și într-o formă excelentă. De fapt, am bioritmul unui copil. Sora mea, nutriționistă, îmi spunea mereu să mănânc devreme și mâncare ușoară seara. Urmez principiile crononutriției. Niciodată zahăr dimineața, ci grăsime: pâine prăjită de unt sau brânză, un ou. Apoi, un prânz normal, apoi o gustare super dulce în jurul orei 16:30. O dietă care te face subțire și subțire rotund! De asemenea, potrivit surorii mele, ar fi nevoie de trei săptămâni pentru a pierde un obicei alimentar și de patru zile pentru a-l relua. În cele din urmă, fug de tot ceea ce nu mă interesează. Fără cafea, fără alcool, fără tutun, fără carne roșie. Deoarece nu-mi plac, nu mă privește. Și asta nu exclude excepții și petreceri „.

Nathalie Peccoux Dorval, 53 de ani: păstrarea dorinței de a dori

Fostă actriță, Nathalie a devenit profesor de vorbire în public și trainer de afaceri. Acasă, ea devine capul unei familii de patru copii, inclusiv gemenii ei de 9 ani cărora „nu le lipsește caracterul”. „Nu lucrez în fiecare zi. Cu toate acestea, când vin acasă dintr-o zi de douăsprezece ore, sunt fericită, dar total epuizată, mai ales când trebuie să fac o oră de transport public, în picioare, pentru a ajunge la casa noastră din suburbii. Oricum, la 21:00, nimeni nu mai este în preajmă. Nu mai am energia și nici măcar înclinația de a face ceva: a citi, a ieși afară, a vedea prieteni, ceea ce mă face să mă simt vinovată. De asemenea, la 50 de ani, am văzut că, din punct de vedere fiziologic, mă recuperam mai puțin bine din toate punctele de vedere. Deși am norocul că am avut foarte puține simptome ale menopauzei, dorm mai puțin bine … „

Citește și  Idei pentru ca rochia ta mulată să îți vină perfect

„De îndată ce am văzut această scădere a energiei, am pus în aplicare o întreagă strategie de rezervă. Am schimbat felul în care mănânc, mi-am redus consumul de carne și mai ales de zahăr (de care eram dependentă și care m-a obosit enorm), fără să le elimin complet. Îmi place să gătesc și sunt mult prea lacomă pentru dietă. Eu practic postul intermitent. Am o cină ușoară în jurul orei 19:30, apoi nimic până la 12 sau 13:00 a doua zi. Am văzut beneficiile zilnic, foarte repede. Între timp, beau o mulțime de ceaiuri din plante făcute cu lămâie, ghimbir și cimbru, în funcție de sezon. Superalimentele mele: turmeric și magneziu marin. În cele din urmă, înot de două sau trei ori pe săptămână timp de o oră. Apa îmi face mult bine. Pentru a decomprima, pot sta, de asemenea, în baie ore în șir cu ochii închiși. Cu iubitul meu, am decis să ne oferim reciproc masaje regulate. Ne plac tratamentele ayurvedice de la Tapovan și cele de la Ban Thai Spa. ”

Citește și  Sfaturi pentru curatarea si dezinfectarea casei

 

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Care sunt beneficiile unui suc smoothie?

Beneficiile unui suc smoothie pentru sănătate și starea ta de bine sunt incontestabile. Grație…
Read more
DeliciiUltimele articole

Primele staruri ale muzicii, confirmate la Brașov Jazz & Blues Festival 2024

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine…
Read more
SănătateUltimele articole

Dieta japoneză sau secretele postului în stil japonez

În bestsellerul său „Arta japoneză a postului”, Dr. Nagumo promite pierderea în…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.