MondenUltimele articole

Romeo Beckham a sărbătorit cei 19 ani la Miami, împreună cu familia

Privat de o petrecere de ziua de naștere de anul trecut, din cauza pandemiei, tânărul a primit o seară extraordinară,  miercuri, 1 septembrie. The Beckhams, maeștrii în domeniu, au dovedit-o încă o dată cu sărbătoarea celor 19 ani ai fiului lor mai mic.

Noua copertă a campaniei Saint Laurent toamnă-iarnă 2021-2022 și fotbalistul amator al clubului Inter Miami, al cărui președinte este David Beckham, Romeo, la vârsta de 19 ani, urmează cariera tatălui său pe ținta sport și modă.

Nefiind capabil să-și sărbătorească cei 18 ani anul trecut, cel mai tânăr dintre Beckhams a compensat anul acesta cu o petrecere care a avut loc miercuri, 1 septembrie, în noul restaurant al lui Dave Grutman, Sushi Fly Chicken din Miami. Un decor destul de epic: postere uriașe și baloane cu imaginea tânărului, fotografii afișate pe pereți, toate într-o atmosferă elegantă. Punctul culminant al spectacolului? Un tort cu opt etaje, decorat cu fotografii de familie, sigla Inter Miami CF precum și numărul 19 și cuvintele „La mulți ani Romeo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

Familia a distribuit fotografii de la eveniment pe Instagram, în care tânărul blond platinat poate fi văzut purtând un hanorac de culoare galben neon, râzând cu gura până la urechi. Însuși Romeo Beckham a postat pe rețelele de socializare amintiri din acea seară nebună cu familia sa (Victoria Beckham și sora mai mică, Harper, au fost prezente), prietenii săi și frumosul său tort: ​​„Mulțumesc mult @davegrutman pentru o noapte incredibilă în noul tău restaurant . Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate primite de ziua de naștere. ”

Citește și  Cat de sigur e sa calatoresti acum, odata cu extinderea coronavirus? Iata raspunsurile specialistilor

Urmat de 3 milioane de abonați pe Instagram, el a colectat, desigur, pe 1 septembrie, un număr mare de mesaje de ziua de naștere, precum cea a tatălui său: „La mulți ani la 19 ani pentru băiatul meu frumos, să ai o zi incredibilă, suntem împreună.  Continuă să fii tu și nu schimba niciodată nimic (în afară de echipa de fotbal pe care o susții). Te iubesc Ro „. Un mesaj plin de dragoste și umor (Romeo susține echipa Arsenal și tatăl său, Manchester United), completat cu o fotografie a tatălui și a fiului său mai mic.

În afară de cei doi frați ai săi, o persoană lipsea din petrecere, iubita sa de mai bine de doi ani, Mia Regan (@mimimoocher) care nu putea fi prezentă. Desigur, ea i-a dedicat o postare pe Instagram cu câteva fotografii ale cuplului, urmată de cuvintele: „LOVE U 4 EVA”.

Citește și  Italia sfidează UE pentru obligativitatea etichetei cu originea produsului

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.