MondenUltimele articole

Tensiuni intre Kim Kardashian si Kanye West care isi doreste sa isi creasca copiii in desert

Rapperul in varsta de 43 de ani se opune cu vehementa ideii ca North, Saint, Chicago si Psalm sa creasca in Los Angeles. Visul sau este acela ca micutii sai sa traiasca in sanul unei tabere construite in desert.

In ciuda zvonurilor, niciun divort, nicio separare oficiala nu au fost confirmate de Kim Kardashian sau Kanye West. Tabloidele din America sustin ca intre cei doi conflictele sunt din ce in ce mai numeroase. Planul lui Kanye West este acela de a parasi Los Angeles in viitorul apropiat pentru a putea sa isi creasca copiii, pe North, in varsta de 7 ani, Saint, in varsta de 5 ani, Chicago, in varsta de 3 ani si Psalm, in varsta de un an, in desert. Conform unei surse anonime, Kanye si-ar dori ca familia sa sa locuiasca intr-o tabara din desert.

Citește și  A decedat celebrul muzician Ennio Morricone

Cantaretul in varsta de 43 de ani are o veritabila aversiune fata de Orasul Ingerilor. Nu mai vrea sa locuiasca in Los Angeles, are impresia ca toti sunt falsi aici.

Kim Kardashian nu isi doreste sa se mute aici definitiv

Kim nu isi doreste sa isi creasca copiii astfel. Kanye vrea sa construiasca un adapost in desert, un fel de tabara. Or, Kim Kardashian, obisnuita cu luxul, nici nu vrea sa auda de asa ceva cand vine vorba despre copiii sai. Aceasta problema cu locul in care urmeaza sa locuiasca copiii lor in viitor provoaca numeroase tensiuni intre cei doi. Cu toate acestea, Kim este deschisa ideii de a locui in desert, dar pe timp de weekend, ca resedinta secundara, nu permanent.

Citește și  Narcisele pentru tratarea bolii Alzheimer ar putea fi viitorul agriculturii de deal din Welsh

A incercat totul sa isi salveze casnicia

Kim Kardashian, in varsta de 40 de ani da asigurari ca locul ei si al copiilor este in Los Angeles. Tabara care incearca Kanye sa o construiasca se afla intr-u peisaj desertic din afara Californiei, nu departe de Los Angeles. De cateva saptamani, Kim Kardashian locuieste impreuna cu copiii in vila din Hidden Hills, in inima Orasului Ingerilor in timp ce Kanye a preferat sa se refugieze la ferma din Wyoming.

Citește și  Care sunt beneficiile unui suc smoothie?

Pe data de 7 ianuarie, Pam Behan, fosta dadaca a femeii de afaceri a afirma ca vedeta a incercat totul sa isi salveze casnicia insa acest lucru nu a fost posibil, au ajuns intr-o situatie fara intoarcere. Aceasta relatie a fost afectata de incapacitatea lui Kanye West de a accepta faptul ca sotia sa are faima si succes.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

3 moduri incredibil de simple de a mânca mai puțin zahăr

A mânca mai puțin zahăr nu înseamnă să încerci să schimbi o felie de tort aniversar cu o…
Read more
MondenUltimele articole

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul canadian Donald Sutherland, star de filme printre care The Hunger Games și Don’t Look…
Read more
DeliciiUltimele articole

Un vin alb românesc produs de Crama La Salina a fost revelația internațională la Concours Mondial de Bruxelles!

Realizare excepțională pe piața mondială a vinurilor pentru Crama La Salina din județul Cluj…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.