Celebritatile care recunosc ca au avut probleme cu fertilitatea

cloe kardashian

Femeile care au curajul sa vorbeasca despre experiente mai putin placute cum este pierderea unei sarcini si alte probleme de fertilitate mentioneaza adesea ca se simt singure in aceasta lupta. Insa, realitatea este ca dificultatile de a avea un copil sunt mai curente decat am fi crezut.

Khloe Kardashian a vorbit recent despre aceasta experienta, a declarat ca a incercat sa ramana insarcinata a doua oara cu Tristan Thompson. Aceasta a declarat ca a incercat de trei ori fertilizarea in vitro si ca si-a congelat ovulele insa, din pacate, niciunul nu a supravietuit.

Halsey. Cantareata a publicat numeroase poze cu burtica de insarcinata, aratand astfel numeroasele cicatrici legate de operatiile suferite pentru a trata endometrioza. Halsey a declarat ca si-a congelat ovulele la doar 23 de ani din cauza problemei sale si din cauza ca a pierdut o sarcina in 2016.

Paris Hilton. Intr-un podcast, mostenitoarea a declarat ca a inceput procedurile pentru fertilizare in vitro impreuna cu iubitul sau Carter Reum. Paris Hilton a declarat ca a apelat la aceasta procedura deoarece este singura modalitate de a se asigura ca va avea gemeni, un baiat si o fata daca se poate.

Chrissy Teigen. Manechinul Chrissy Teigen si sotul sau John Legend au intalnit o serie de dificultati inainte de a se bucura de fiica lor Luna si de fiul lor Miles, datorita tratamentelor de fertilizare in vitro. In 2015, Chrissy Teigen a declarat ca experienta fertilizarii in vitro a fost una bulversanta si ca ea si John ar fi avut copii mai devreme cu cinci sase ani daca ar fi putut.

Gabrielle Union. In cartea lansata in 2017, actrita a scris ca a suferit 8 pierderi de sarcina si ca, in august 2018 a fost diagnosticata cu adenomioza (o endmetrioza interna). Actrita, care nu si-a dorit copii inainte de a deveni mama vitrega a declarat ca i-a fost foarte greu, ca a trecut foarte greu peste aceste traume.

Kim Kardashian. Actualmente mama a patru copii, Kim Kardashian a declarat ca a inceput sa aiba probleme dupa nasterea primului sau copil, North West, in 2013. Manechinul si femeia de afaceri vorbeste despre o maladie ce poarta numele de placenta accreta pentru care a fost supusa unei interventii chirurgicale. La un moment dat, a fost nevoita sa mearga la medic zilnic, la ora cinci dimineata.

Nicole Kidman. Nicole Kidman lupta cu infertilitatea de mai multi ani. In perioada in care era casatorita cu Tom Cruise, cei doi au decis sa infieze doi copii, pe Isabella si Connor. Recasatorita cu Keith Urban, a reusit sa dea nastere pe cale naturala fiicei sale Sunday Rose, insa, apoi a avut iar probleme si cei doi au decis sa apeleze la o mama purtatoare pentru cea de-a doua fata, Faith.