MondenUltimele articole

Iubitul lui Naomi Osaka, Cordae, este un rapper nominalizat la Grammy

Starul tenisului, Naomi Osaka, a stabilit limite foarte importante în 2021. Pentru a-și proteja sănătatea mintală, a anunțat că nu va acorda niciun interviu la Openul Francez.

„Nu mă voi supune oamenilor care se îndoiesc de mine”, a spus ea atunci, care este o regulă pe care o urmează și în viața ei personală. De-a lungul acestei perioade de stabilire a granițelor, sportiva în vârstă de 25 de ani s-a întâlnit cu rapperul Cordae Amari Dunston, iar cuplul tocmai a atins o piatră de hotar uriașă în relația lor de aproape patru ani.

Osaka a anunțat că este însărcinată cu primul copil al ei și al lui Cordae, dezvăluind adăugarea lor interesantă prin distribuirea unei fotografii cu ultrasunete pe Instagram. Drept urmare, ea nu se va întoarce la tenis până la Australian Open din 2024.

„Știu că am atât de multe de așteptat în viitor”, a scris ea într-o notă de însoțire. „Un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este ca copilul meu să se uite la unul dintre meciurile mele și să spună cuiva: „Aceasta este mama mea”, haha.”

Citește și  Cele mai neobsinuite nume date de celebritati copiilor lor

Cordae nu a comentat încă sarcina în mod public, dar dacă interacțiunile sale publice cu Osaka sunt un indiciu, va fi la fel de susținător ca întotdeauna. Artistul în vârstă de 25 de ani, cunoscut anterior ca YBN Cordae, a fost unul dintre cei mai înfocați susținători ai ei. Și în timp ce Osaka este un profesionist în a se menține rece pe teren, nu același lucru se poate spune despre Cordae, care a fost văzut aplaudând-o cu pasiune pe Osaka din tribune.

Rapperul de două ori nominalizat la Grammy a declarat pentru GQ că povestea sa de dragoste cu Osaka, care este, de asemenea, una dintre cele mai bine plătite atlete de sex feminin, a început când au făcut schimb de numere în 2019. Destul de curând, au mers la prima lor întâlnire la Los. Jocul Angeles Clippers. Dar, pe măsură ce continuau să se cunoască, au decis să păstreze lucrurile private.

Citește și  Chrissy Teigen, gravidă, spitalizată pentru sângerări excesive

„Ne-am întâlnit aproape un an înainte ca oamenii să știe despre noi. Așa că ne mișcăm într-un fel foarte izolat”, a spus Cordae. „Nu postăm cu adevărat momente intime, pentru că simt că sunt sacre. O relație este cu adevărat un lucru sacru. Odată ce lași influențele exterioare să intre în ea, devine mai puțin sacru.”

Politica de confidențialitate a cuplului i-a lăsat pe fanii vedetei de tenis cu multe întrebări despre iubitul ei. De exemplu, știa el că ea era una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume când s-au cunoscut pentru prima dată? „Nici nu știam cine este”, i-a mărturisit muzicianul lui Ebro într-o dimineață în 2019. Și în interviul perechii cu GQ, Cordae a dezvăluit că singurele vedete de tenis cu care era familiarizat înainte de a se întâlni cu Naomi erau Venus și Serena. Williams. „Nu este sportul meu”, a recunoscut el.

În timp ce duo-ul ar fi fost pe diferite pagini despre tenis, au multe în comun – inclusiv gustul lor muzical. „De asemenea, îmi face cunoștință cu multă muzică mai veche”, a spus Osaka. „Cântece pe care îmi amintesc că le ascultau părinții mei. Nu sunt sigură dacă o să mă omoare pentru că a spus asta.” Stevie Wonder, Marvin Gaye și Michael Jackson sunt printre mulți artiști legendari de care amândoi îi plac.

Citește și  Roma interzice trăsurile trase de cai de pe străzile sale

Cuplul a fost, de asemenea, foarte vocal cu privire la sprijinul acordat mișcării Black Lives Matter. Cordae ar fi protestat în fața casei procurorului general din Kentucky, Daniel Cameron, după moartea Breonnei Taylor. Vedeta tenisului și-a arătat susținerea mișcării purtând măști care prezentau numele americanilor de culoare uciși de poliție.

Ea a postat și un mesaj sincer pe Instagram. „Înainte de a fi un sportiv, sunt o femeie de culoare”, a scris ea. „Sunt obosită să apară un nou hashtag la fiecare câteva zile și sunt extrem de obosită să am aceeași conversație din nou și din nou.”

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.