Dupa un Craciun in izolare, divortul dintre Kim Kardashian si Kanye West este iminent

Dupa sase ani de casnicie, Kim Kardashian, in varsta de 40 de ani a demarat procedurile de divort pentru a se separa de celebrul rapper.

Anul 2020 a marcat o schimbare radicala pentru cuplul format din Kim Kardashian si Kanye West. Casatoriti din 2014, femeia de afaceri si rapperul nu mai reusesc sa se inteleaga. Conform informatiilor oferite de tabloidele americane, divortul este iminent. Kim Kardashian a apelat la o avocata celebra, specializata in divorturile vedetelor. Cei doi isi doresc sa ramana cat mai discreti cu putinta insa totul s-a incheiat intre ei. Kim a angajat-o pe Laura Wasser si se afla in stadiul de negocieri in incercarea de a ajunge la un acord.

O frana in calea carierei sale

Divortul este iminent din cauza ca una din cele mai celebre membre ale familiei Kardashian s-a maturizat enorm. Este mult mai serioasa acum si cea mai mare dorinta a sa este aceea de a deveni avocata. In tot acest timp, Kanye West a fost ocupat cu campania prezidentiala.

Situatia in care s-a ajuns se datoreaza in mare parte starii de sanatate a rapperului, care sufera de tulburari bipolare insa se incapataneaza sa nu urmeze un tratament. Insa, lovitura de gratie in cazul acestei casnicii a fost data de declaratiile facute de Kanye West cu privire la avort, in luna iulie a anului trecut. Dupa ce s-a declarat candidat in cursa pentru prezidentiale, Kanye West a declarat ca Kim Kardashian ar fi trebuit sa o avorteze pe fiica lor, North West.

Inevitabilul se va produce

Chiar daca cantaretul i-a cerut scuze lui Kim pentru aceasta scapare, Kim Kardashian a declarat ca aceasta scapare este o lipsa de respect la adresa intregii sale familii. De atunci, Kim nu a mai fost vazuta cu verigheta pe mana, a renuntat chiar si la inelul de logodna. Cei doi nu au petrecut nici macar sarbatorile impreuna. Kanye West a petrecut Craciunul de unul singur, fara sotia si copiii sai – North, in varsta de sapte ani, Saint, in varsta de cinci ani, Chicago, in varsta de 3 ani si Psalm, in varsta de 18 luni – la ferma sa din Wymong.

Contrar asteptarilor, Kanye West a suportat destul de bine vestea despartirii. Este constient de faptul ca pentru Kim totul a luat sfarsit. Este trist insa este bine. Stia ca inevtabilul se va produce la un moment dat.