Om de știință care luptă cu virușii are un magnet blocat în nas

Un astrofizician australian care spera să creeze un dispozitiv care să îi ajute pe oameni să prindă coronavirusul a sfârșit în spital după ce i s-a înfipt un magnet în nas.

Dr. Daniel Reardon a venit cu un plan de a crea un colier care să reacționeze dacă mâinile tale ar fi aproape de fața ta.

Din păcate, dispozitivul nu a funcționat așa cum a fost planificat. „Invenția mea a avut efectul invers, a bâzâit continuu până când un magnet a fost apropiat.”
„Am avut un râs și am renunțat temporar”, a spus el pentru BBC. „Apoi am început să așez fără minte magneții pe față. Mai întâi lobii urechii, apoi nările, ca un piercing magnetic. „Problema a fost când am băgat magneți în cealaltă nară. Ambii s-au atras, iar cei de pe septul meu s-au blocat!”

Totuși, colegul meu de cercetare universitară a rămas calm. „La început a durat, dar nu am fost prea stresat”, a spus el. „Am început să fiu din ce în ce mai stresat când am realizat că nu va fi ușor să le înlăture. Apoi, după ce am folosit ultimii doi magneți, într-o încercare zadarnică de a elimina magneții și de a-i bloca pe aceștia, am știut că am probleme.”
Dar doctorul era încă hotărât să iasă din situația de blocaj de unul singur: se întoarse către clește, dar acesta venea cu propriile sale provocări.

„Clestele continua să fie atras de nasul meu, iar forța magnetică a nasului meu a fost de asemenea dureroasă.”

În acest moment și-a dat seama că va trebui să facă o călătorie la spitalul său local din Melbourne, același spital la care lucrează partenerul său.

„Au crezut că este haios, în special medicii care îmi cunosc partenerul”, a spus el. „Au venit pe lângă mine să râdă și să se întrebe ‘de ce ai pus magneți în nas ?!'”

Din fericire pentru el, medicii au reușit să elibereze în sfârșit magneții, iar el a părăsit spitalul relativ neschimbat.

„Cred că voi renunța și voi lasa pe cineva mai calificat să dea drumul la invenție”, a râs el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *