MondenUltimele articole

Cea mai recentă nebunie a lui Brad Pitt: un RV de 1,2 milioane de dolari

Starul de la Hollywood achiziționează un vehicul care îi va servi drept dressing la următoarele filmări. O rulotă la 1,2 milioane de euro care depășește toate superlativele.

Aceasta este noua jucărie oferită de Brad Pitt și cel mai puțin putem spune este că vedeta vede lucrurile în mare. Potrivit unui articol din The Sun, actorul în vârstă de 58 de ani a dobândit într-adevăr o minune a tehnologiei: un trailer de 1,2 milioane de dolari, sau în jur de 1,16 milioane de euro. Acest vehicul enorm, lung de 15 metri, va fi folosit, se pare, ca lojă pe platourile de filmare ale următoarelor sale filme.

Duș de aur, bucătărie profesională: descoperă caravana supradimensionată a lui Brad Pitt

Proiectată de marca King Kong Production Vehicles, unul dintre principalii furnizori de autocaravane de lux din Statele Unite, această mică bijuterie are toate opțiunile și un decor opulent cel puțin. Livingul său este dotat cu o canapea de 3 metri lungime, un televizor cu ecran plat și un sistem hi-fi de ultimă generație, toate fiind mobilate cu cele mai bune articole din piele și lemn.

Citește și  Meghan&Harry, Nicole Kidman , Pink...devastate din cauza incendiilor din Australia, vedetele se mobilizeaza

Doar bucătăria sa profesională din granit costă aproape 60.000 de euro. Este dotata cu tot confortul necesar: un cuptor, un frigider american cu doua usi, o plita cu convectie, o chiuveta si o masina de spalat vase. În baia alăturată, cabina de duș pentru două persoane este îmbrăcată într-un cadru simplu de ușă auriu. Rulota are, de asemenea, un dormitor suficient de mare pentru a găzdui un pat king-size și o zonă de machiaj.

Citește și  Sotia lui Bruce Dickinson a murit la cateva luni de la despartirea de liderul trupei Iron Maiden

Singurul dezavantaj: datorita dimensiunilor sale, rulota poate fi mutata de fapt doar cu ajutorul unei semiremorci. Odată așezat, ocupă un spațiu de podea impunător, care crește și mai mult atunci când cele patru secțiuni independente ale structurii alunecă spre exterior folosind presiunea hidraulică, desfășurată prin simplă comandă, lăsând apoi un spațiu foarte frumos în interior.

Dacă ai fi vrut să-l imiți pe actor și să petreci o săptămână în acest decor de lux, ar trebui să plătești suma ordonată de 5.850 de euro pentru a închiria același model și a petrece o săptămână de distracție. Oricât de luxos este vehiculul, este doar o picătură în oceanul portofoliului imobiliar al vedetei de la Hollywood. Actorul cu două premii Oscar, a cărui avere personală este estimată la peste 420 de milioane de euro, are într-adevăr mai multe case în întreaga lume. Proprietatea sa cea mai uluitoare este, fără îndoială, Château Miraval de lângă Brignoles, în Var, cumpărată în 2011 cu Angelina Jolie, după care cuplul s-a căsătorit în 2014.

Citește și  „Marea dragoste” a Sandrei Bullock, Bryan Randall, a murit la vârsta de 57 de ani

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.