MondenUltimele articole

Cele mai surprinzătoare cupluri din ultima vreme de la Hollywood

Da, vremurile se schimbă și ele la Hollywood și unele celebrități pe care aveam impresia că le știm traversează acum moda, genurile, interesele și generațiile pentru a ne surprinde, creând unele legături cu alte vedete pe care par uneori că le-au ales la întâmplare.

Unele dintre ele ar putea să fi reflexia unei epoci total imprevizibile în care trăim cu toții, în care viața și moartea au devenit teribil de apropiate și în care oamenii își pierd vremea cu ideile preconcepute și tot ceea ce nu le face plăcere.

Aceste celebrități îmbrățișează dragostea oriunde o găsesc, fie că este vorba de a da o șansă unui fost cel mai bun prieten sau de a se cupla cu cineva complet în afara sferei lor normale. Despre ce vedete vorbim?

Avril Lavigne și Tyga. Avril Lavigne s-a logodit cu muzicianul Mod Sun în anul 2022, dar un an mai târziu a anunțat că logodna a fost anulată. Fostul ei logodnic a declarat că a fost șocat și surprins de veste, care a venit la o săptămână după ce a plecat în turneu. Cu toate acestea, potrivit unor surse, cuplul avea o relație de ceva timp înainte de despărțire. La câteva zile după ce a apărut vestea, Avril Lavigne a fost văzută la un club de noapte din Paris cu rapperul Tyga.

Citește și  Reguli usor de respectat pentru a-ti prelungi speranta de viata

Tim Burton și Monica Bellucci. Celebrul realizator care a fost căsătorit cu Helena Bonham Carter timp de mai mulți ani a fost văzut recent cu frumoasa actriță italiană Monica Bellucci (foto). Aceasta a fost căsătorită cu Vincent Cassel, cu care a avut doi copii. Cele două vedete au fost văzute ținându-se de mână la Madrid, în februarie 2023.

Citește și  Iată de ce mazărea este ingredientul viitorului

Bad Bunny și Kendall Jenner – Kendall Jenner iese din sfera ei obișnuită de mari sportivi și se pare că își încearcă norocul cu un mare muzician: Bad Bunny! La începutul lunii februarie, contul de zvonuri Deuxmoi a susținut că modelul în vârstă de 27 de ani și superstarul portorican în vârstă de 28 de ani au fost văzuți sărutându-se la Bird Streets Club din Los Angeles. Pe 18 februarie, au fost văzuți la ceea ce părea a fi o întâlnire dublă cu Hailey și Justin Bieber.

Channing Tatum și Zoë Kravitz. Twitter a luat-o razna când actrița din „High Fidelity” a fost văzută pe spatele bicicletei actorului din „Magic Mike”. Majoritatea oamenilor au fost surprinși când au aflat că se întâlnesc, așa că atunci când s-a aflat că se întâlnesc, fanilor nu le-a venit să creadă!

Citește și  Céline Dion este in doliu

Jennifer Lopez și Ben Affleck. Cine ar fi crezut că cuplul Bennifer se va forma din nou, 17 ani mai târziu? Cele două vedete s-au reunit la câteva luni după ce J.Lo s-a despărțit de Alex Rodriguez, când era pe cale să se căsătorească cu acesta!

Rita Ora și Taika Waititi. Fanii cred că cei doi s-au cunoscut în timp ce Taika Waititi se afla la Sydney pentru filmările la „Thor: Love and Thunder”, iar Rita Ora era jurat în noul sezon al emisiunii „The Voice Australia”. Aceștia și-au făcut prima apariție pe covorul roșu, mână în mână, la premiera filmului „The Suicide Squad”, în august 2021, în Los Angeles. S-au căsătorit în august 2022.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Must see: 5 orașe magnifice de descoperit în Maroc

Vrei să pleci pentru câteva zile în Maroc? Iată în acest caz, câteva orașe care merită cu…
Read more
SănătateUltimele articole

Alimente de adăugat în farfurie pentru a fi în formă maximă

Chiar dacă secretul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate este de a mânca variat…
Read more
DeliciiUltimele articole

Cand parcul iti miroase a Sauvignon Blanc

Toți pasionații și curioșii domeniului, adică a vinurilor și a finețurilor culinare, știu de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.