MondenUltimele articole

Fiica lui Paul Walker s-a măritat într-un cadru restrâns, însoțită de Vin Diesel

Tânăra de 22 de ani a postat pe Instagram fotografii și videoclipuri cu nunta ei cu actorul Louis Thornton-Allan. În acea zi, actorul din saga Fast & Furious și prietenul tatălui ei, care a murit în 2013, a fost cel care a condus-o la viitorul ei soț.

Meadow Walker este acum o tânără căsătorită. Fiica regretatului actor Paul Walker, care a murit în 2013, s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan. În fotografiile și în videoclipul fericitului eveniment, publicat pe contul său de Instagram în această sâmbătă, 23 octombrie, îl recunoaștem pe actorul Vin Diesel. Filmarea îl arată însoțind-o pe tânăra de 22 de ani la altar. Un rol emoționant pentru actorul american care a fost un mare prieten al lui Paul Walker. Împreună au jucat în primele 6 filme din saga Fast & Furious, care i-au făcut celebri.

Citește și  Tom Hanks și Rita Wilson au fost testați pozitiv cu coronavirus

Mireasa a declarat pentru revista Vogue că nunta a avut loc la începutul lunii octombrie în Republica Dominicană. Lângă mare, după cum arată fotografiile, și în grupuri mici. Pentru ocazie, rochia ei lungă albă a fost concepută de Givenchy Haute Couture. „Mi-am dorit ceva atemporal, șic și elegant”, a explicat ea.

Citește și  Cum depozitezi corect alimentele

Tot pe Instagram, pe 9 august, Meadow Walker a anunțat că s-a logodit. Prin urmare, pregătirea pentru nuntă a durat doar două luni. „Pandemia ne-a afectat planurile”, a spus Meadow. Familia lui Louis nu a putut fi prezentă. Mulți prieteni apropiați pe care îi considerăm a fi familie nu au putut participa, de asemenea, din cauza restricțiilor de călătorie.” Dar cea care și-a făcut debutul în modeling în ianuarie anul trecut, devenind chipul precolecției de toamnă 2021 a lui Proenza Schouler, nu are niciun regret. „Nu ne-am fi putut imagina o nuntă mai perfectă, mai personală – și sincer, a fost ușor și direct. Louis și cu mine știam exact ce ne dorim de la început. A fost o sărbătoare foarte intimă”, a spus ea.

Citește și  Grecia: Șase motive pentru a descoperi insula Aegina, lângă Atena

Related posts
SănătateUltimele articole

Patru plante pentru a evita pofta de dulce

Uneori, pofta de zahăr este irezistibilă și ne dorim să nu putem ceda. Anumite plante sunt…
Read more
SănătateUltimele articole

Psyllium, acest aliat care pune capăt disconfortului și durerilor de stomac

Bogată în fibre, această plantă din zonele deșertice ajută intestinele leneșe și, ca bonus…
Read more
SănătateUltimele articole

Cinci exerciții de respirație recomandate pentru a reduce anxietatea

Dificultăți de respirație, inimă palpitantă… Aceste reacții pot fi cele de dragoste…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.