MondenUltimele articole

Fiica lui Paul Walker s-a măritat într-un cadru restrâns, însoțită de Vin Diesel

Tânăra de 22 de ani a postat pe Instagram fotografii și videoclipuri cu nunta ei cu actorul Louis Thornton-Allan. În acea zi, actorul din saga Fast & Furious și prietenul tatălui ei, care a murit în 2013, a fost cel care a condus-o la viitorul ei soț.

Meadow Walker este acum o tânără căsătorită. Fiica regretatului actor Paul Walker, care a murit în 2013, s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan. În fotografiile și în videoclipul fericitului eveniment, publicat pe contul său de Instagram în această sâmbătă, 23 octombrie, îl recunoaștem pe actorul Vin Diesel. Filmarea îl arată însoțind-o pe tânăra de 22 de ani la altar. Un rol emoționant pentru actorul american care a fost un mare prieten al lui Paul Walker. Împreună au jucat în primele 6 filme din saga Fast & Furious, care i-au făcut celebri.

Citește și  SUA a aprobat folosirea medicamentului Remdesivir contra Covid-19

Mireasa a declarat pentru revista Vogue că nunta a avut loc la începutul lunii octombrie în Republica Dominicană. Lângă mare, după cum arată fotografiile, și în grupuri mici. Pentru ocazie, rochia ei lungă albă a fost concepută de Givenchy Haute Couture. „Mi-am dorit ceva atemporal, șic și elegant”, a explicat ea.

Citește și  O actrita din serialul La Casa de Papel a anuntat ca este contaminata cu coronavirus

Tot pe Instagram, pe 9 august, Meadow Walker a anunțat că s-a logodit. Prin urmare, pregătirea pentru nuntă a durat doar două luni. „Pandemia ne-a afectat planurile”, a spus Meadow. Familia lui Louis nu a putut fi prezentă. Mulți prieteni apropiați pe care îi considerăm a fi familie nu au putut participa, de asemenea, din cauza restricțiilor de călătorie.” Dar cea care și-a făcut debutul în modeling în ianuarie anul trecut, devenind chipul precolecției de toamnă 2021 a lui Proenza Schouler, nu are niciun regret. „Nu ne-am fi putut imagina o nuntă mai perfectă, mai personală – și sincer, a fost ușor și direct. Louis și cu mine știam exact ce ne dorim de la început. A fost o sărbătoare foarte intimă”, a spus ea.

Citește și  Cat de des este sanatos sa iti speli pijamaua

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Sfaturile unui medic pentru a evita gripa și răceala în această iarnă

Ne este destul de greu să nu ne îmbolnăvim când toată lumea în jurul nostru este bolnavă.
Read more
SănătateUltimele articole

Miere de acacia, sirop de agave.. tipuri de zahăr cu indice glicemic de privilegiat

Mai multe tipuri de alimente care îndulcesc și edulcoranți afișează un indice glicemic destul…
Read more
SănătateUltimele articole

Ierburile și mirodeniile care te vor ajuta să te menții sănătos

Adepții nutriției știu foarte bine asta: Mama Natură are o mulțime de beneficii utile pentru…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.