MondenUltimele articole

Fiica lui Paul Walker s-a măritat într-un cadru restrâns, însoțită de Vin Diesel

Tânăra de 22 de ani a postat pe Instagram fotografii și videoclipuri cu nunta ei cu actorul Louis Thornton-Allan. În acea zi, actorul din saga Fast & Furious și prietenul tatălui ei, care a murit în 2013, a fost cel care a condus-o la viitorul ei soț.

Meadow Walker este acum o tânără căsătorită. Fiica regretatului actor Paul Walker, care a murit în 2013, s-a căsătorit cu actorul Louis Thornton-Allan. În fotografiile și în videoclipul fericitului eveniment, publicat pe contul său de Instagram în această sâmbătă, 23 octombrie, îl recunoaștem pe actorul Vin Diesel. Filmarea îl arată însoțind-o pe tânăra de 22 de ani la altar. Un rol emoționant pentru actorul american care a fost un mare prieten al lui Paul Walker. Împreună au jucat în primele 6 filme din saga Fast & Furious, care i-au făcut celebri.

Citește și  Regimul pe baza de alimente fermentate

Mireasa a declarat pentru revista Vogue că nunta a avut loc la începutul lunii octombrie în Republica Dominicană. Lângă mare, după cum arată fotografiile, și în grupuri mici. Pentru ocazie, rochia ei lungă albă a fost concepută de Givenchy Haute Couture. „Mi-am dorit ceva atemporal, șic și elegant”, a explicat ea.

Citește și  Oscar 2022: ce conține cutia cadou în valoare de peste 100.000 de dolari distribuită tuturor nominalizaților?

Tot pe Instagram, pe 9 august, Meadow Walker a anunțat că s-a logodit. Prin urmare, pregătirea pentru nuntă a durat doar două luni. „Pandemia ne-a afectat planurile”, a spus Meadow. Familia lui Louis nu a putut fi prezentă. Mulți prieteni apropiați pe care îi considerăm a fi familie nu au putut participa, de asemenea, din cauza restricțiilor de călătorie.” Dar cea care și-a făcut debutul în modeling în ianuarie anul trecut, devenind chipul precolecției de toamnă 2021 a lui Proenza Schouler, nu are niciun regret. „Nu ne-am fi putut imagina o nuntă mai perfectă, mai personală – și sincer, a fost ușor și direct. Louis și cu mine știam exact ce ne dorim de la început. A fost o sărbătoare foarte intimă”, a spus ea.

Citește și  Alicia Breurer, o TikTokerita in varsta de 17 ani castiga 10.000 de lire pe zi si nu vede un interes in a merge la universitate

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Unde este situată cea mai îngustă stradă din lume?

Cea mai îngustă stradă din lume, aproape la fel de lată ca o foaie de hârtie A4, se află în…
Read more
DeliciiUltimele articole

Destinații magice demne de un basm Disney

Știai că decorurile din filmele tale Disney preferate sunt inspirate din veritabile destinații?
Read more
SănătateUltimele articole

Trei trucuri pentru energie și bună dispoziție în sezonul rece

Pentru a combate oboseala specifică iernii și pentru a-ți stimula energia, descoperă trei…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.