MondenUltimele articole

Dimineața în pijama, Julia Roberts se bucură de carantina de la Sydney

Julia Roberts, fără machiaj, în vârstă de 53 de ani, se bucură de cafeaua de dimineață, în pijama, în timp ce își începe carantina de 14 zile la Sydney, într-un conac de 56,9 milioane de dolari.

Julia Roberts se instalează în carantină după ce sâmbătă a intrat în Australia pentru a filma noul ei film, Ticket to Paradise, cu George Clooney.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 53 de ani, va petrece următoarele două săptămâni la un conac de 56,9 milioane de dolari din Vaucluse, una dintre cele mai exclusiviste suburbii din Sydney. Ea a fost fotografiată duminică bând cafea în pijamaua ei, pe balconul palatului, în timp ce i se alătură membrii anturajului ei.

Citește și  Genie Bouchard își oficializează relația pe Instagram

Vedeta de la Notting Hill, care urmează să călătorească în Queensland odată ce și-a încheiat carantina obligatorie de 14 zile, a păstrat lucrurile casual într-un set de haine bej.

A îmbrăcat o cămașă lungă cu nasturi și pantaloni asorți. Câștigătoarea Oscar și-a coafat părul lung și brunet și a atras atenția asupra trăsăturilor ei fără vârstă, eliberându-se de machiajul facial.

Purtând o pereche de ochelari, ea ținea o cană albă în timp ce vorbea cu personalul ei pe treptele conacului, care are vedere la portul Sydney. Ulterior, Julia a fost văzută plimbându-se pe terenul proprietății. Ea locuiește la fosta casă de închiriere a lui Lachlan și Sarah Murdoch, fiul și nora lui Rupert Murdoch, magnatul media născut în Australia.

Conacul de 4.100 mp, cu patru dormitoare, face parte din patrimoniul patrimoniului și vine cu piscină și o cabană la pachet. Pe lângă poziția sa exclusivă pe malul apei, cu acces privat la plajă, există și un debarcader și un hangar. S-a vândut în 2008 pentru o vânzare record națională – la acea vreme – de 45 de milioane de dolari, dar acum se estimează că are o valoare de 56,9 milioane de dolari. S-au făcut aranjamente de confidențialitate pentru șederea Juliei, un ecran mare negru fiind ridicat pe partea de malul mării a casei.

Citește și  Jude Law și fiul său Rafferty, deci eleganță britanică pentru casa italiană Brioni

Casa este patrulată de paznici înarmați non-stop, în timp ce mai mulți bucătari, ospătari și menajere stau cu Julia Roberts, ca parte a bulei sale de călătorie. Vizitatorii internaționali în Australia trebuie să petreacă două săptămâni în carantină din cauza restricțiilor de coronavirus. Julia este în țară pentru a filma comedia romantică Ticket to Paradise cu George Clooney.

Citește și  Vivaldi se alătură grupurilor de browsere anti-urmărire

Filmarea este programată pentru două luni de la jumătatea lunii noiembrie, cu locații pe Gold Coast și Brisbane. Proiectul a primit un grant de 6,4 milioane USD de la Programul de stimulare a locației al guvernului federal. George și Julia joacă un cuplu divorțat care călătorește în Bali într-o încercare disperată de a-și împiedica fiica lor, interpretată de Kaitlyn Dever, să se căsătorească. Filmul va fi filmat în întregime în Queensland, pitorescul Whitsundays dublandu-se pentru Bali.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

“Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

TikTok nu este niciodată în pană de idei atunci când vine vorba despre rețete pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Grătar fără carne- legume și fructe sănătoase pe care le poți folosi

Fie că este vorba despre alimente de bază ale verii sau despre alimente nutritive care plac…
Read more
SănătateUltimele articole

Studiu: Un somn bun de noapte întărește sistemul imunitar

Dacă vrei să fii bine, asigură-te că dormi suficient. Aceasta este concluzia unui nou studiu…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.