DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate acestea, varza de Bruxelles este o legumă excelentă pentru sănătate, bogată în fibre și antioxidanți. Și știai că ajută și la controlul colesterolului?

Misiunea noastră: să îți oferim idei de rețete pentru a găti varza de Bruxelles fără a face grimase pe nimeni de la masă.

  1. Varză de Bruxelles crudă în salată

Rareori ne gândim să servim varza de Bruxelles crudă. Și totuși, în acest fel, varza își păstrează toți nutrienții și textura crocantă. Dacă familia sau oaspeții tăi adoră salata de varză, nu există niciun motiv pentru care să nu se bucure de o salată de varză de Bruxelles.

Citește și  Regimul pe baza de alimente fermentate

Trucul constă în a tăia varza de Bruxelles în felii subțiri în blender sau cu o răzătore. Există două opțiuni pentru garnitură. Opțiunea dulce, cu merișoare uscate, mere tăiate julien și o vinegretă de arțar, sau cea sărată, cu mult parmezan ras, nuci și un dressing italian de casă.

  1. Varză de Bruxelles gratinată

Varza de Bruxelles este grozavă, dar cu un sos bechamel cremos, brânză gratinată un topping de unt topit și pesmet, este wow! Pur și simplu se scaldă varza de Bruxelles în apă clocotită cu sare timp de aproximativ opt minute, apoi se scurge și se transferă într-o farfurie gratinată. Acoper-o cu un sos bechamel și brânză cheddar  rasă, apoi presară deasupra un amestec de pesmet italian și unt topit. Se termină de gătit în cuptor până când partea de sus este aurie. Toată lumea o va adora!

  1. Varză de Bruxelles smashed
Citește și  Moartea lui Nicholas Tucci la 38 de ani

Poate că ai încercat cartofii zdrobiți sau hamburgerul smash, dar probabil că nu ai încercat niciodată varza de Bruxelles zdrobită. Este o îmbucătură perfectă pentru aperitiv.

  1. Varza de Bruxelles în Air Fryer

Nimeni nu va putea rezista unei rețete de varză de Bruxelles crocantă în air fryer servită cu maioneză de casă. Prăjirea transformă gustul și textura verzei de Bruxelles într-un mod incredibil. Încearcă și o să-ți placă la nebunie!

Citește și  Aceasta reteta de bautura energizanta iti va da un adevarat impuls!

Taie varza de Bruxelles în jumătate și pune-o într-o pungă mare de congelare. Adaugă în pungă un strop de ulei de măsline, sare de usturoi după gust și o ceașcă de pesmet panko. Se agită punga pentru a acoperi bine varza de Bruxelles. Așează bucățile de varză uniform în friteuza cu aer cald, evitând ca acestea să se atingă, și gătește-le timp de aproximativ 10-12 minute.

Nu ai o friteuză cu aer? Încearcă în schimb rețeta de varză de Bruxelles cu bacon la tigaie.

Despre autor

Related posts
MondenUltimele articole

După o absență de 10 ani, Cameron Diaz își face marea revenire în filmul Back In Action

Actrița din saga Charlie’s Angels revine pe ecran într-un film de acțiune pe platforma…
Read more
DeliciiUltimele articole

John Malkovich, cu spectacolul THE INFAMOUS RAMÍREZ HOFFMAN, la Teatrul Național din Timișoara

Proiectul imaginat pentru anul Capitalei Europene a Culturii, proiect pe care, mai departe, îl…
Read more
DeliciiUltimele articole

Nuremberg va fi întotdeauna cea mai bună piață de Crăciun din Germania (și din lume)

Summer Rylander locuiește în Nürnberg din 2015 și crede că oamenii cu prune sunt cei care fac…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.