MondenUltimele articole

Kate&William- secrete pe care poate nu le știai despre celebrul cuplu regal

Kate și William au o relație perfectă cu 12 ani de căsnicie deja! Ocazia ideală deci de a dezvălui câteva secrete despre cuplu, pe care poate nu le știai.

De la momentul în care s-au cunoscut la Universitatea St Andrews din Scoția, până la cuibușorul lor confortabil de la Palatul Kensington, la recentul titlu de Prinț și Prințesă de Wales și la nașterea celor trei copii frumoși ai lor, Kate și William au parcurs un drum lung. Recent au sărbătorit 12 ani de căsnicie, așa că aruncăm o privire retrospectivă asupra a unor mici secrete despre cel mai adorat cuplu britanic.

Sportul la care William nu poate să câștige niciodată. Kate Middleton are un mare spirit de competiție. Prințesa adoră tenisul, un lucru deloc uimitor, ținând cont de faptul că a petrecut o mulțime de timp în tribunele Wimbledon. Cuplul chiar are propriul său teren privat pe una din proprietățile sale. Dar, Ducesa s-a antrenat atât de mult, încât a ajuns să exceleze în acest sport, William mărturisindu-i jucătorului de tenis Rod Laver, faptul că nu a reușit până acum să o bată.

Citește și  Tartă cu spanac și ricotta, chiar fiorentină!

Rețeta după care Kate este înnebunită. William știe cum să seducă pe cineva. Se pare că acesta a reușit să o farmece pe Kate cu o rețetă de spaghete bolognese. Cel puțin așa a declarat recent la o emisiune culinară pe BBC, faptul că William face cel mai bun sos pentru paste bolognese, excelent pentru micul dejun.

Citește și  Feta sau mozzarella, ce alegem?

Ziua când totul era să se ducă pe apa sâmbetei. Este greu de crezut când vezi micuța familie fericită, dar familia Cambridge aproape că era să nu se mai căsătorească niciodată. Cuplul chiar s-a despărțit timp de o lună în 2007. Deoarece nu se simțea pregătit să se căsătorească cu iubita lui, Prințul William s-a despărțit de Kate pe… telefon. Pe 11 aprilie, Kate a plecat de la o întâlnire de lucru la Jigsaw, buticul de modă unde începuse recent să lucreze, pentru a răspunde la un apel de la William într-o sală de conferințe ferită de spionaj. Ea a închis ușa timp de mai bine de o oră. Când a ieșit, era singură”, a dezvăluit el pentru presa britanică. Noi credeam că prințul este ceva mai elegant…

Citește și  Dieta de post intermitent: 8 ore pentru a slabi usor

Cel mai neinspirat cadou oferit de William. Fiind vorba despre un prinț și despre o prințesă, ne imaginăm că William oferă doar cele mai extravagante cadouri lui Kate. Parfumuri, rochii haute couture sau călătorii fabuloase, dar nu e chiar așa. Soția lui William a primit și cadouri mai ciudate precum un binoclu… dar din fericire și-a reparat greșeala și i-a mai dăruit o pereche de cercei.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.