MondenUltimele articole

„M-am dus la servici cu autobuzul și am venit acasă cu un Bugatti” povestește însoțitoarea lui Cristiano Ronaldo în documentarul „Eu, Georgina”

În ”Eu, Georgina”, documentar difuzat săptămâna aceasta pe Netflix, cea care își împarte viața cu starul portughez al fotbalului mărturisește că a avut dificultăți, la începutul poveștii lor, să se adapteze stilului de viață somptuos al prietenului ei.

Cu 29,7 milioane de urmăritori pe Instagram, este una dintre cele mai urmărite femei de pe planetă. Netflix îi dedică un serial intitulat Eu, Georgina, care va fi lansat la cea de-a 28-a aniversare, joi 27 ianuarie, spunându-și viața de mamă, influencer, femeie de afaceri și însoțitoare a lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez duce, din 2017, o viață de castelană. Însă, potrivit presei The Sun, spaniola spune că a avut dificultăți, la începutul poveștii lor, să se obișnuiască cu stilul de viață somptuos al fotbalistului. Ea a evocat astfel începuturile relației sale cu acesta din urmă, când acesta a venit să o ia după munca ei de o zi ca asistent de vânzări la casa Gucci din Madrid: „M-am dus la muncă cu autobuzul și am plecat în Bugatti”.

Citește și  Antarctica este pregătită pentru tricouri cu mânecă scurtă. Recordul de temperatură a fost depășit!

Aproape cinci ani mai târziu, cuplul arată o dragoste perfectă și chiar așteaptă gemeni pentru primăvara lui 2022. Acesta va fi al doilea și al treilea copil al Georginei Rodriguez după nașterea fiicei lor, Alana Martina, în 2017. Cristiano Ronaldo, între timp, va fii tătic pentru a șasea oară, deja părintele unui mic Cristiano Junior, născut în 2010, de care obține custodia exclusivă de la mama care a preferat să-și păstreze identitatea secretă. De asemenea, este tatăl gemenilor Eva și Mateo, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat.

Citește și  Fiica legendei din Columbia, Rene Higuita, pozează goală în timp ce își acoperă modestiile cu mănuși de portar

Schimbarea în viață pentru tânără nu a fost pe placul tuturor, în special membrilor familiei precum unchiul ei Jesus Hernandez, care a numit-o, într-un comentariu postat pe contul de Facebook al lui Cristiano Ronaldo, o „femeie (…) diabolică”. Pe 24 ianuarie, Jesus Hernandez a dezvăluit în The Sun că a crescut-o pe Georgina și pe sora ei după ce tatăl tinerei femei a fost închis. Astăzi, ar avea puține contacte cu ea: „Poate să-i fie rușine de noi și să considere că este mai bună decât noi pentru că nu trăim cu luxul ei. Nu i-am cerut niciodată nimic. A sunat doar o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo”.

Citește și  Evadează din carantină și fuge 3.000 km cu mașina din Spania până la Copenhaga

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

“Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

TikTok nu este niciodată în pană de idei atunci când vine vorba despre rețete pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Grătar fără carne- legume și fructe sănătoase pe care le poți folosi

Fie că este vorba despre alimente de bază ale verii sau despre alimente nutritive care plac…
Read more
SănătateUltimele articole

Studiu: Un somn bun de noapte întărește sistemul imunitar

Dacă vrei să fii bine, asigură-te că dormi suficient. Aceasta este concluzia unui nou studiu…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.