MondenUltimele articole

„M-am dus la servici cu autobuzul și am venit acasă cu un Bugatti” povestește însoțitoarea lui Cristiano Ronaldo în documentarul „Eu, Georgina”

În ”Eu, Georgina”, documentar difuzat săptămâna aceasta pe Netflix, cea care își împarte viața cu starul portughez al fotbalului mărturisește că a avut dificultăți, la începutul poveștii lor, să se adapteze stilului de viață somptuos al prietenului ei.

Cu 29,7 milioane de urmăritori pe Instagram, este una dintre cele mai urmărite femei de pe planetă. Netflix îi dedică un serial intitulat Eu, Georgina, care va fi lansat la cea de-a 28-a aniversare, joi 27 ianuarie, spunându-și viața de mamă, influencer, femeie de afaceri și însoțitoare a lui Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez duce, din 2017, o viață de castelană. Însă, potrivit presei The Sun, spaniola spune că a avut dificultăți, la începutul poveștii lor, să se obișnuiască cu stilul de viață somptuos al fotbalistului. Ea a evocat astfel începuturile relației sale cu acesta din urmă, când acesta a venit să o ia după munca ei de o zi ca asistent de vânzări la casa Gucci din Madrid: „M-am dus la muncă cu autobuzul și am plecat în Bugatti”.

Citește și  De ce ar trebui sa faci cure pe baza de chimion, condimentul minune

Aproape cinci ani mai târziu, cuplul arată o dragoste perfectă și chiar așteaptă gemeni pentru primăvara lui 2022. Acesta va fi al doilea și al treilea copil al Georginei Rodriguez după nașterea fiicei lor, Alana Martina, în 2017. Cristiano Ronaldo, între timp, va fii tătic pentru a șasea oară, deja părintele unui mic Cristiano Junior, născut în 2010, de care obține custodia exclusivă de la mama care a preferat să-și păstreze identitatea secretă. De asemenea, este tatăl gemenilor Eva și Mateo, născuți în 2017 dintr-o mamă surogat.

Citește și  Corpul uman in cateva informatii halucinante

Schimbarea în viață pentru tânără nu a fost pe placul tuturor, în special membrilor familiei precum unchiul ei Jesus Hernandez, care a numit-o, într-un comentariu postat pe contul de Facebook al lui Cristiano Ronaldo, o „femeie (…) diabolică”. Pe 24 ianuarie, Jesus Hernandez a dezvăluit în The Sun că a crescut-o pe Georgina și pe sora ei după ce tatăl tinerei femei a fost închis. Astăzi, ar avea puține contacte cu ea: „Poate să-i fie rușine de noi și să considere că este mai bună decât noi pentru că nu trăim cu luxul ei. Nu i-am cerut niciodată nimic. A sunat doar o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo”.

Citește și  Alina Eremia a fost operata de urgenta

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Sfaturile unui medic pentru a evita gripa și răceala în această iarnă

Ne este destul de greu să nu ne îmbolnăvim când toată lumea în jurul nostru este bolnavă.
Read more
SănătateUltimele articole

Miere de acacia, sirop de agave.. tipuri de zahăr cu indice glicemic de privilegiat

Mai multe tipuri de alimente care îndulcesc și edulcoranți afișează un indice glicemic destul…
Read more
SănătateUltimele articole

Ierburile și mirodeniile care te vor ajuta să te menții sănătos

Adepții nutriției știu foarte bine asta: Mama Natură are o mulțime de beneficii utile pentru…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.