MondenUltimele articole

Jude Law și fiul său Rafferty, deci eleganță britanică pentru casa italiană Brioni

Actorul britanic și fiul său în vârstă de 25 de ani au fost aleși pentru a întruchipa colecția de bărbați de primăvară-vară 2022 a brandului italian. O primă experiență duo pentru tată și fiu.

Aspecte intense, costume fiting, coafuri impecabile… Jude Law și fiul său Rafferty sunt noile fețe ale labelului Brioni. Pentru Mehdi Benabadji, CEO al casei, complicitatea lor i-a făcut „duo-ul ideal și pe deplin autentic pentru a întruchipa viziunea modernă a lui Brioni, care depășește diferențele de vârstă și personalitate”. Campania de primăvară/vară 2022 va marca începutul acestei colaborări și a acestei experiențe tată-fiu pe care Raff Law o descrie drept „excitantă”. El adaugă: „Desigur, gusturile și punctele noastre de vedere sunt uneori diferite, dar avem multe pasiuni în comun. Una dintre ele este plăcerea îmbrăcămintei, iar noi ne recunoaștem în stilul Brioni.”

Citește și  Vedete care s-au confruntat cu tulburari alimentare

Jude și Raff Law au participat la o filmare alb-negru, fiecare îmbrăcat într-un costum diferit, pentru a evidenția faptul că creațiile casei vorbesc tuturor generațiilor.

Cei doi bărbați din clanul Law constituie, fiecare de partea lui, reflectarea timpului lor. Pe de o parte, tatăl, 49 de ani, pentru care totul a început în 1992 cu filmul Shopping, în care a obținut rolul principal: partenerul său, actrița Sadie Frost, avea să devină mama copiilor săi, Rafferty, născută în 1996, Rudy, născut în 1992 și Iris, în 2000. Căsătorit în 1997, cuplul s-a separat în 2003.

Citește și  Semne care arata ca poti suferi de depresie

Și pe de altă parte, fiul, Rafferty, care începe la 14 ani în filmul Repo Men alături de tatăl său și pe care îl regăsim în 2021 în Twist regizat de Martin Owen. În prezent, filmează Masters of the Air, un nou blockbuster de la Apple Studio. Programe atât de încărcate pentru cei doi bărbați, care se trezesc pentru o clipă în fața camerei lui Craig McDean, casa italiană.

Citește și  Inovatii care ne vor imbunatati sanatatea in 2020

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

“Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

TikTok nu este niciodată în pană de idei atunci când vine vorba despre rețete pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Grătar fără carne- legume și fructe sănătoase pe care le poți folosi

Fie că este vorba despre alimente de bază ale verii sau despre alimente nutritive care plac…
Read more
SănătateUltimele articole

Studiu: Un somn bun de noapte întărește sistemul imunitar

Dacă vrei să fii bine, asigură-te că dormi suficient. Aceasta este concluzia unui nou studiu…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.