MondenUltimele articole

Jude Law și fiul său Rafferty, deci eleganță britanică pentru casa italiană Brioni

Actorul britanic și fiul său în vârstă de 25 de ani au fost aleși pentru a întruchipa colecția de bărbați de primăvară-vară 2022 a brandului italian. O primă experiență duo pentru tată și fiu.

Aspecte intense, costume fiting, coafuri impecabile… Jude Law și fiul său Rafferty sunt noile fețe ale labelului Brioni. Pentru Mehdi Benabadji, CEO al casei, complicitatea lor i-a făcut „duo-ul ideal și pe deplin autentic pentru a întruchipa viziunea modernă a lui Brioni, care depășește diferențele de vârstă și personalitate”. Campania de primăvară/vară 2022 va marca începutul acestei colaborări și a acestei experiențe tată-fiu pe care Raff Law o descrie drept „excitantă”. El adaugă: „Desigur, gusturile și punctele noastre de vedere sunt uneori diferite, dar avem multe pasiuni în comun. Una dintre ele este plăcerea îmbrăcămintei, iar noi ne recunoaștem în stilul Brioni.”

Citește și  Chrissy Teigen, gravidă, spitalizată pentru sângerări excesive

Jude și Raff Law au participat la o filmare alb-negru, fiecare îmbrăcat într-un costum diferit, pentru a evidenția faptul că creațiile casei vorbesc tuturor generațiilor.

Cei doi bărbați din clanul Law constituie, fiecare de partea lui, reflectarea timpului lor. Pe de o parte, tatăl, 49 de ani, pentru care totul a început în 1992 cu filmul Shopping, în care a obținut rolul principal: partenerul său, actrița Sadie Frost, avea să devină mama copiilor săi, Rafferty, născută în 1996, Rudy, născut în 1992 și Iris, în 2000. Căsătorit în 1997, cuplul s-a separat în 2003.

Citește și  De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Și pe de altă parte, fiul, Rafferty, care începe la 14 ani în filmul Repo Men alături de tatăl său și pe care îl regăsim în 2021 în Twist regizat de Martin Owen. În prezent, filmează Masters of the Air, un nou blockbuster de la Apple Studio. Programe atât de încărcate pentru cei doi bărbați, care se trezesc pentru o clipă în fața camerei lui Craig McDean, casa italiană.

Citește și  Dirty Dozen,12 fructe si legume care contin cele mai multe pesticide

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.