Meghan Markle si printul Harry izolati la Hollywood. Au parasit definitiv Canada pentru Los Angeles

pritul harry

Plecarea celor doi din palatul regal este cunoscuta sub numele de Mexit 2. In plus, membrii familiei regale inca sunt stupefiati si socati de vestea luata in urma cu cateva luni de Meghan Markle si printul Harry, aceea de a renunta la statutul regal. Meghan Markle, Archie si Harry au plecat definitiv din Vancouver, Canada pentru a se stabili in Los Angeles.

 

Pentru unii canadieni care au semnat mai multe petitii in care isi exprima dezacordul asupra faptului ca factura de securitate a printului Harry si a sotiei sale Meghan sa fie acoperita de bugetul de stat vestea ca cei doi au plecat este una foarte buna. Numai putin de 80 000 de canadieni au semnat aceasta petitie. Dupa pandemia cu coronavirus cei doi nu se vor reintoarce in Canada. Impreuna cu fiul lor in varsta de 10 ani, Archie, Harry si Meghan s-au izolat in noua lor casa de la Hollywood si aceasta izolare ar putea dura deoarece si in Anglia coronavirus a inceput sa faca ravagii. Harry  si Meghan au plecat deci definitiv din Canada. Frontierele s-au inchis deja si zborurile au fost suspendate o perioada. Pe data de 25 martie, Disney a anuntat lansarea unui film caritativ despre elefanti al carui voice off este asigurata de Meghan Markle. Aceasta din urma se pare ca vrea sa isi relanseze cariera de actrita. Ce loc mai potrivit decat Los Angeles pentru acest lucru ?

Citește și  O analiza altfel a filmului “The Irishman” - Afla ce actori au fumat mult trabucuri si alte tigari in mai multe scene

 

Aceasta mutare era deja prevazuta de mai multa vreme. Cei doi au realizat ca locuitul in Canada nu functioneaza din mai multe motive si au decis de comun acord sa se stabileasca in Los Angeles. Au o mare retea acolo conform unor surse oficiale. Aceiasi sursa a spus ca noua lor echipa de agenti si de reprezentanti publici se gaseste tot acolo. Pe langa aspectul profesional, Meghan are o multime de prieteni in Los Angeles cu care se va reuni dupa trecerea pandemiei cu coronavirus dar si pe mama sa, Doria Ragland. O decizie calificata drept Mexit 2 de catre membrii familiei regale. Daily Mail a anuntat faptul ca Meghan Markle i-a interzis sotului sau sa puna piciorul in Regatul Unit pentru a-si vizita tatal, printul Charles, testat pozitiv cu coronavirus in urma cu cateva zile. Americanca a reusit sa se mute la Los Angeles cu una din cele mai pretioase bijuterii ale coroanei….

Citește și  Cadavru găsit pe lac, în căutarea actriței Naya Rivera

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *