24 noiembrie 2020

Michael B. Jordan este cel mai sexy barbat din lume si nu numai

Succesorul demn al lui John Legend, laureat al editiei 2019, actorul Michael B. Jordan a fost ales cel mai sexy barbat al anului 2020 de revista People. Si asta, din mai multe motive.

Richard Gere, John F. Kennedy Jr., George Clooney…toti au obtinut, de-a lungul anilor, titlul de cel mai sexy barbat al anului, decernat de revista People. Ultimul laureat este nimeni altul decat Michael B. Jordan, in varsta de 33 de ani, cunoscut de noi din filmul Black Panther (2018). Devine astfel succesorul cantaretului John Legend, laureat al anului 2019. Este un sentiment cool, a declarat Michael B. Jordan, in coloanele saptamanalului american.

Politica si diversitate

Citește și  Ce este regimul fara gluten?

Actorul, in varsta de 33 de ani, care urmeaza sa joace in filmul Creed III, este un aparator fervent al miscarii Black Lives Matter. Este in egala masura angajat in favoarea lui Joe Biden si Kamala Harris, pentru alegerile prezidentiale americane. Societatea sa de productie, Oultier, este de altfel prima care a impus o clauza incluziva realizatorilor sai, care au sarcina de a gasi un castig si echipe diversificate.

Michael B. Jordan a declarat in cadrul unui interviu ca femeile din familia sa sunt extrem de mandre de titlul obtinut, acela de cel mai sexy barbat al anului. Intrebat care sunt ambitiile sale, actorul a declarat ca i-ar placea ca, in urmatorii 10 ani, sa petreaca mai mult timp in spatele camerei de filmat, sa nu joace atat de mult si sa produca cat mai multe filme. A declarat ca vrea sa aiba un impact asupra lumii si asta nu doar prin intermediul rolurilor pe care le interpreteaza.

Citește și  Distantare sociala: de ce trebuie sa tii cont

Patrick Swayze, Tom Cruise si Keanu Reeves printre laureati

Primul ales al acestei categorii a fost nimeni altul decat Mel Gibson, pentru rolul sau din trilogia Mad Max (1979). Urmatorii laureati, Mark Harmon si Harry Hamlin, au fost in egala masura alesi pentru rolurile din filme. In 1988, avocatul american John F. Kennedy Jr., fiul presedintelui cu numarul 35 a fost ales. Urmeaza apoi Tom Cruise, Patrick Swayze, Nick Nolte, Richard Gere, Brad Pitt si Keanu Reeves, veritabile simboluri ale anuilor 1990.

Citește și  Sunt anumite lucruri neștiute despre infecția cu coronavirus

In 1996, Denzel Washington, devine primul barbat de culoare ales cel mai sexy barbat al anului. Dupa George Clooney si Harrison Ford, Richard Gere si Brad Pitt primesc acest titlu, in 1999 si 2000. La inceputul anilor 2000, Pierce Brosnan, Johnny Depp si Jude Law au fost si ei distinsi cu acest premiu. In 2013, Adam Levine devine primul cantaret care obtine acest titlu. David Beckham este ales in 2015.