MondenUltimele articole

Naomi Campbell pozează pentru prima dată cu fiica ei: „Nu a fost adoptată, este copilul meu”

În 2021, modelul a devenit mamă la vârsta de 50 de ani. Pe coperta celui mai recent Vogue britanic, ea vorbește despre experiența ei de maternitate și răspunde speculațiilor legate de sarcină.

Femeile au copii din ce în ce mai târziu. Și modelul britanic Naomi Campbell nu a făcut excepție. Luni, 14 februarie, modelul în vârstă de 51 de ani și-a prezentat în premieră nepoata de 9 luni pe coperta numărului din martie a revistei British Vogue.

Citește și  Elon Musk si Grimes, un cuplu enigmatic

În imagine, supermodelul, într-un crop top și fustă neagră, își îmbrățișează copilul complet gol. Foarte discretă în ceea ce privește viața ei privată, Naomi Campbell nu dorește să dezvăluie identitatea tatălui copilului, nici detalii privind prenumele și nașterea bebelușului, pe 18 mai. „Pot număra pe degetele unei mâini numărul de oameni care știau că îl aștept”, le destăinuie supermodelul colegilor noștri de la Vogue. Cu toate acestea, Naomi Campbell vrea să răspundă odată pentru totdeauna speculațiilor legate de sarcina ei. „Nu a fost adoptată, este copilul meu”, subliniază ea.

Citește și  Cinci reguli de aur de care trebuie să ții cont pentru ca baia ta să nu se transforme într-un cuib de bacterii

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.