Nașterea lui Meghan Markle: mai devreme decât era de așteptat?

Deși păstrată secret, data nașterii Ducesei de Sussex pare să devină mai clară. Sosirea copilului ar fi iminentă, potrivit mai multor tabloide.

La doi ani de la nașterea fiului lor, Archie Harrison, Meghan Markle și prințul Harry așteaptă un al doilea copil, mai exact o fetiță. Deși data și locul nașterii nu au fost comunicate oficial, speculațiile sunt abundente. Și conform agitării tabloidelor engleze din ultimele 24 de ore, nașterea, prevăzută inițial pentru „mijlocul verii”, se așteaptă să aibă loc în săptămânile, dacă nu chiar în zilele următoare.

Citește și  Slabeste rapid cu dieta cu supa de varza: Adevarat sau Fals

Buletinul zilnic de la Daily Beast’s Royalist raportează zvonuri conform cărora ducesa de Sussex ar putea naște „peste noapte”. Reporterii susțin chiar că nașterea va avea loc înainte de sfârșitul lunii iunie.

În acest moment, aceste predicții nu au fost confirmate de cuplu. Dezvăluind puțin sau chiar nimic de la anunțul sarcinii lui Meghan Markle din februarie trecut pe Instagram, ducii de Sussex doresc să sublinieze că nu vor să-și etaleze viața privată și să facă un punct de onoare pentru a-și proteja familiile de paparazzi.

Citește și  Facebook a eliminat un bug care interpreta greșit spamurile

Un lucru este sigur: bebelușul va fi primul membru al familiei regale care se va naște în Statele Unite. Dar ar putea fi și unul dintre primii care s-au născut acasă. Într-adevăr, așa cum a declarat o sursă pentru revista Page Six din martie anul trecut, ducesa ar dori să-și nască fiica la proprietatea sa din Montecito, California. O idee pe care o exprimase deja când era însărcinată cu fiul ei Archie, în vârstă de 2 ani.

Citește și  Cate cafele putem bea pe parcursul unei zile?