Printul William a contractat coronavirus in cel mai mare secret

fiica printului harry

Ducele de Cambridge ar fi contractat noul coronavirus in luna aprilie conform revistei Sun, care a facut aceasta dezvaluire luni, 2 noiembrie. Printul ar fi intampinat o serie de dificultati respiratorii.

Printul William a declarat ca a preferat sa nu spuna nimanui deoarece lucra la dosare importante si nu si-a dorit sa ingrijoreze lumea. Printul William s-ar fi infectat cu noul coronavirus in luna aprilie insa a preferat sa nu spuna nimic despre acest lucru. O contaminare survenita la doar cateva zile dupa contaminarea printului Charles si a lui Boris Johnson. Ducele de Cambridge ar fi avut dificultati respiratorii si si-a luat o saptamana de concediu, intre 9-16 aprilie.

Citește și  Activiștii acuză China pentru utilizarea fierei de urs în medicină

S-ar fi izolat la resedinta secundara din Anmer Hall, in Norfolk, unde medicii de la palatul regal ar fi avut grija de el in toata aceasta perioada. Tatal printilor George si Louis si al printesei Charlotte a continuat sa lucreze toata durata lunii aprilie, in ciuda infectarii. A refuzat astfel 14 apeluri legate de evenimente oficiale in patru saptamani.

A respirat foarte greu

Printul William ar fi putut fi lovit crunt de coronavirus. La un moment dat, i-a fost extrem de greu sa respire, toata lumea din jurul sau era extrem de panicata, conform unei surse anonime pentru cotidianul britanic. Dupa ce a fost consultat de medici si dupa ce a fost testat pozitiv – ceea ce fost un soc total pentru toate persoanele din jurul sau deoarece era intr-o stare de sanatate foarte buna – William a decis sa anuleze toate angajamentele si intalnirile oficiale.

Citește și  Bill Withers, cunoscut pentru piesa "Ain't No Sunshine", a murit la vârsta de 81 de ani

Dupa anuntul contaminarii printului Charles si a lui Boris Johnson, ducele de Cambridge a preferat sa nu isi sperie concentatenii si sa le dea aceasta veste. Regina si-a pronuntat discursul insa fara sa aduca in discutie faptul ca unul din nepotii sai a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Regina a vorbit despre cu totul alte lucruri si, bazandu-se pe propria experienta a realizat faptul ca oricine putea sa ia acest virus infricosator. Si, regina a mai adaugat faptul ca este esential ca toata lumea sa respecte aceasta a doua perioada de izolare.

Citește și  Printul Charles s-a vindecat de coronavirus

Contaminarile lui Boris Johnson si printului Charles

Boris Johnson a anuntat un al doilea lockdown in Anglia, pe data de 31 octombrie, prevazuta pana pe data de 2 decembrie. Pe data de 5 aprilie, prim ministrul britanic a fost spitalizat dupa ce a contractat noul coronavirus. Seful guvernului a fost nevoit sa petreaca trei nopti intr-o unitate de terapie intensiva. Printul Charles a petrecut doua saptamani in carantina in luna martie, afecatat de simptome usoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *