MondenUltimele articole

Orlando Bloom joacă rolul prințului Harry într-o nouă serie care parodiază familia regală

Actorul împrumută vocea personajului prințului Harry din noul serial de animație The Prince. Joi, 29 iulie, HBO Max a dezvăluit primele douăsprezece episoade ale acestei satire a aventurilor familiei regale britanice, care este deja controversată.

În timp ce se întâlnesc cu paparazzi în cartierul lor din Los Angeles, Orlando Bloom și Prințul Harry devin aproape unul din noul serial de animație The Prince. Actorul englez își dă vocea ducelui de Sussex în această satiră a aventurilor familiei regale, ale cărei prime doisprezece episoade au fost dezvăluite pe platforma HBO Max, joi, 29 iulie. Regizat de Gary Janetti, spectacolul a fost inspirat de propriul său cont Instagram, pe care și-a imaginat parodic reacțiile prințului George la știrile celebrităților.

Pe lângă soțul lui Meghan Markle, regăsim pe regina Elisabeta a II-a, interpretată de Frances De La Tour și soțul ei. Kate Middleton este exprimată de Lucy Punch, Condola Rashad joacă rolul Ducesei de Sussex, iar prințul William este interpretat de Iwan Rheon. Dan Stevens îi dă glas viitorului rege, prințul Charles, care este însoțit de soția sa Camilla. În ceea ce privește prințesa Charlotte, sora protagonistului, ea este exprimată de Sophie Turner.

Citește și  Mama lui Neymar se intâlneste cu un tânăr de 22 de ani, dupa ce s-a despartit de sotul ei  

Abia ieșit și deja vizat de critici

În timp ce clanul Windsor nu a reacționat încă la difuzarea acestei noi lucrări televizate, unii experți regali și-au exprimat furia. „Ce lume ciudată în care prințul Harry și vecinul său din Montecito, Orlando Bloom, își trimit reciproc mesaje pentru a se plânge împotriva intruziunilor (în viața lor privată, nota editorului) în timp ce acesta din urmă apare într-un serial de televiziune în care își bate joc de un Prince George, în vârstă de un an ”, scrie Richard Eden, columnist pentru Daily Mail, pe contul său de Twitter.

Citește și  Kylie Jenner confirmă că este însărcinată

Un mic prinț capricios și arogant

Dar criticii au trecut deja dincolo de această relație semi-conflictuală dintre cei doi vecini. În The Prince, Gary Janetti îl portretizează pe Prince George ca pe un personaj temperamental și arogant, în vârstă de doar opt ani. Trăsături de caracter care nu au plăcut fanilor clanului Windsor care și-au exprimat furia pe rețelele de socializare, acuzând seria de „hărțuire a viitorului moștenitor al tronului britanic”.

Orlando Bloom a refuzat participarea la serial, în prima fază

Totuși, actorul englez a spus într-un interviu acordat reporterului de la Hollywood că inițial a refuzat să dubleze această serie „pentru că sunt britanic și sunt foarte mândru de rădăcinile mele. Știu cât de mult este iubită familia regală de unii și urâtă de alții și am ținut cont întotdeauna de această parte a moștenirii mele (…). În mod normal nu sunt cineva care își bate joc de ceilalți oameni, dar acest lucru s-a făcut într-un mod atât de inteligent, de fin și de iubitor. ”.

Logodnica lui, Katy Perry, care a găsit seria „grozavă”, l-a convins și ea să se răzgândească. Orlando Bloom explică, de asemenea, că nu l-a cunoscut încă pe prințul Harry când a fost semnat contractul. „L-am cunoscut după aceea și este un tip foarte drăguț, cu un simț al umorului. Sper să-l păstreze în fața serialului, deoarece ei (familia regală, nota editorului) se află pe un fel de piedestal. Le arătăm închinare adevărată, într-un fel sau altul. ”

 

Citește și  Cum alegem un supliment de calciu

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.