MondenUltimele articole

Shakira a descoperit că Gerard Piqué o înșela datorită…unui borcan cu dulceață

După 12 ani de relație, cântăreața și fostul fotbalist și-au anunțat separarea în luna iunie a anului trecut. Șase luni mai târziu, canalul de televiziune Telecinco a dezvăluit cum a descoperit Shakira că Piqué o înșeală.

Anul 2022 este un an pe care Shakira vrea să îl uite cu siguranță. Pe lângă problemele pe care le-a avut cu justiția spaniolă, a trebuit să se confrunte și cu despărțirea de Gerard Piqué. Într-adevăr, după 12 ani de relație, cuplul s-a despărțit. Recent, postul de televiziune Telecinco a dezvăluit cum și-a dat seama cântăreața columbiană că fostul fotbalist o înșela. Este destul de neobișnuit, ca să spunem așa.

Citește și  Barbra Streisand: o diva pop emblematica

Ar fi descoperit infildelitatea datorită…unor borcane cu dulceață de căpșuni. Se pare că Piqué nu ar fi suportat dulceața de căpșuni, nu mânca niciodată. Or, cântăreața, care a anunțat separarea în luna iunie anul trecut, a început să aibă suspiciuni odată întoarsă dintr-un turneu promotional. Ar fi descoperit, deschizând frigiderul, că din borcane dulceața începe să dispară considerabil.

A decis să angajeze un detectiv privat pentru a ancheta acest mister. La scurt timp a aflat că Piqué avea o relație extraconjugală cu o anumită Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani, studentă, căreia se pare că îi plăcea pâinea prăijită cu dulceață de căpșuni.

Citește și  Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

O poveste incredibilă cu borcane de dulceață!

De câteva luni, în presă au existat zvonuri insistente că Gerard Piqué ar fi înșelat-o pe Shakira și că ar fi început deja o relație cu Clara Chia Marti în timp ce cuplul era încă împreună. În cele din urmă, în iunie când Shakira a anunțat divorțul, zvonurile s-au confirmat.

S-au cunoscut în 2010

Shakira și Piqué s-au cunoscut în primăvara anului 2010, perioadă în care artista filma pentru melodia Waka Waka, cântecul oficial al Cupei Mondiale de Fotbal care s-a organizat în Africa de Sud. Și-au oficializat relația pe rețelele de socializare în februarie 2011. 12 ani mai târziu, Shakira are doi copii și este din nou singură.

Citește și  Lucruri pe care nu le stii despre cartofii prajiti

În plin divorț, în septembrie anul trecut, artista columbiană a rupt tăcerea, vorbind pentru prima dată despre despărțirea sa în ediția americană a revistei ELLE. „Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că încă trec prin asta, pentru că sunt o figură publică și pentru că separarea noastră nu este o separare normală. A fost dificil nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Foarte dificil.”

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Sfaturile unui medic pentru a evita gripa și răceala în această iarnă

Ne este destul de greu să nu ne îmbolnăvim când toată lumea în jurul nostru este bolnavă.
Read more
SănătateUltimele articole

Miere de acacia, sirop de agave.. tipuri de zahăr cu indice glicemic de privilegiat

Mai multe tipuri de alimente care îndulcesc și edulcoranți afișează un indice glicemic destul…
Read more
SănătateUltimele articole

Ierburile și mirodeniile care te vor ajuta să te menții sănătos

Adepții nutriției știu foarte bine asta: Mama Natură are o mulțime de beneficii utile pentru…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.