24 februarie 2020

Sinuciderea lui Caroline Flack- idila sa cu Harry Styles, in varsta de 17 ani cand ea avea 32 a socat Anglia

Caroline Flack nu era doar fosta iubita a printului Harry. Prezentatoarea de televiziune a avut si o idila cu Harry Styles, intre 2011-2012. In autobiografia sa Caroline a revenit asupra acestei idile care a provocat un veritabil scandal din cauza diferentei mari de varsta.

Caroline Flack, decedata pe data de 15 februarie, a decis sa isi incheie socotelile cu viata intr-un mod nu tocmai placut, s-a spanzurat in apartamentul sau conform datelor oficiale. Aceasta era cunoscuta in special drept fosta iubita a printului Harry. Insa, in trecut, a tinut prima pagina a tabloidelor britanice datorita relatiei sale cu un tanar cu acelasi prenume, Harry Styles, un cantaret. L-a intalnit la inceputul anului 2011 in timp ce prezenta XFactor si acesta participa la preselectii impreuna cu trupa sa, One Direction. La acea vreme, idila lor de cateva luni a provocat numeroase polemici datorita diferentei mari de varsta. El avea 17 ani, ea 32. Prezentatoarea cu o viata amoroasa tumultoasa a revenit asupra acestei relatii in autobiografia sa, Storm In A C Cup, publicate in 2015. Aceasta scria ca stia deja ca Harry o place, nu a stiut sa ascunda acest lucru. Ei i se parea amuzant acest lucru la inceput. Harry i s-a parut un tanar cu un zambet captivant care stie sa obtina ce vrea.

Totul s-a schimbat in momentul in care aceasta idila a fost dezvaluita. Totul a devenit negru in momentul in care Harry a fost fotografiat iesind in casa lui Caroline, intr-o dimineata. Odata ce Harry a iesit din casa sa, s-a deschis usa tuturor exceselor si zvonurilor. Dupa asta, oamenii puteau sa zica ce doreau. Pe strada lumea striga dupa ea « pedofila » si « perversa ». Harry Styles nu a comentat niciodata aceasta poveste insa a tinut sa ii ofere un omagiu discret lui Caroline. Pe covorul rosu din cadrul ceremoniei Brit Awards, marti, 18 februarie, acesta si-a accesorizat costumul cu o panglica neagra in memoria fostei sale iubite disparute in urma cu cateva zile.

Moartea lui Caroline Flack survine la un an si jumatate de la un alt deces. O concurenta de la Insula Iubirii, emisiune pe care Caroline o prezenta, s-a sinucis in locuinta ei, folosind un amestec de cocaina si alcool, la o distanta de 10 luni dupa un alt concurent a decis sa isi incheie socotelile cu viata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *