Monden

Sinuciderea lui Caroline Flack- idila sa cu Harry Styles, in varsta de 17 ani cand ea avea 32 a socat Anglia

Caroline Flack nu era doar fosta iubita a printului Harry. Prezentatoarea de televiziune a avut si o idila cu Harry Styles, intre 2011-2012. In autobiografia sa Caroline a revenit asupra acestei idile care a provocat un veritabil scandal din cauza diferentei mari de varsta.

Caroline Flack, decedata pe data de 15 februarie, a decis sa isi incheie socotelile cu viata intr-un mod nu tocmai placut, s-a spanzurat in apartamentul sau conform datelor oficiale. Aceasta era cunoscuta in special drept fosta iubita a printului Harry. Insa, in trecut, a tinut prima pagina a tabloidelor britanice datorita relatiei sale cu un tanar cu acelasi prenume, Harry Styles, un cantaret. L-a intalnit la inceputul anului 2011 in timp ce prezenta XFactor si acesta participa la preselectii impreuna cu trupa sa, One Direction. La acea vreme, idila lor de cateva luni a provocat numeroase polemici datorita diferentei mari de varsta. El avea 17 ani, ea 32. Prezentatoarea cu o viata amoroasa tumultoasa a revenit asupra acestei relatii in autobiografia sa, Storm In A C Cup, publicate in 2015. Aceasta scria ca stia deja ca Harry o place, nu a stiut sa ascunda acest lucru. Ei i se parea amuzant acest lucru la inceput. Harry i s-a parut un tanar cu un zambet captivant care stie sa obtina ce vrea.

Totul s-a schimbat in momentul in care aceasta idila a fost dezvaluita. Totul a devenit negru in momentul in care Harry a fost fotografiat iesind in casa lui Caroline, intr-o dimineata. Odata ce Harry a iesit din casa sa, s-a deschis usa tuturor exceselor si zvonurilor. Dupa asta, oamenii puteau sa zica ce doreau. Pe strada lumea striga dupa ea « pedofila » si « perversa ». Harry Styles nu a comentat niciodata aceasta poveste insa a tinut sa ii ofere un omagiu discret lui Caroline. Pe covorul rosu din cadrul ceremoniei Brit Awards, marti, 18 februarie, acesta si-a accesorizat costumul cu o panglica neagra in memoria fostei sale iubite disparute in urma cu cateva zile.

Moartea lui Caroline Flack survine la un an si jumatate de la un alt deces. O concurenta de la Insula Iubirii, emisiune pe care Caroline o prezenta, s-a sinucis in locuinta ei, folosind un amestec de cocaina si alcool, la o distanta de 10 luni dupa un alt concurent a decis sa isi incheie socotelile cu viata.

Despre autor

Related posts
MondenUltimele articole

Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

John McEnroe ar putea fi jucătorul profesionist de tenis cel mai strâns asociat cu crizele de…
Read more
MondenUltimele articole

Jessica Pegula speră să organizeze propriul ei eveniment de tenis în viitor

De-a lungul istoriei, mulți jucători de tenis au ajuns să devină directori de turneu după…
Read more
MondenUltimele articole

Cele mai surprinzătoare cupluri din ultima vreme de la Hollywood

Da, vremurile se schimbă și ele la Hollywood și unele celebrități pe care aveam impresia că le…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *