MondenUltimele articole

Vedetele emblematice care s-au căsătorit cu un membru al unei familii regale

Grace Kelly, Meghan Markle sau Rania Al Yassin: toate aceste femei și-au construit cariere de succes înainte de a-și întâlni sufletul pereche regal.

Care sunt vedetele emblematice care s-au căsătorit cu prințul lor pe cal alb?

Rita Hayworth. Rita Hayworth, născută Margarita Carmen Cansino, a fost o celebră actriță și dansatoare americană din anii 1940. S-a căsătorit cu Prințul Ali Khan, fiul lui Aga Khan III, în 1949.

Grace Kelly. Grace Kelly a avut o carieră de succes ca actriță la Hollywood înainte de a se căsători cu Rainier al III-lea, Prinț de Monaco. Fosta prințesă de Monaco este considerată în continuare una dintre cele mai frumoase prințese din istorie.

Wallis Simpson. Socialista americană Wallis Simpson, divorțată de două ori, s-a căsătorit cu regele britanic Edward al VIII-lea în 1937. Faptul că fusese căsătorită de două ori înainte a provocat o criză constituțională, care a culminat cu abdicarea regelui de la tron. Când s-au căsătorit, cuplul a devenit duce și ducesă de Windsor.

Citește și  SUA a executat azi noapte prima femeie deținută, din 1953 până în prezent

Caroline Lee Bouvier. Sora mai mică a lui Jackie Kennedy s-a căsătorit cu aristocratul polonez Stanisław Albrecht Radziwiłł, în 1959. Socialista a divorțat înainte de a deveni Prințesa Caroline Lee Radziwiłł.

Diana Frances Spencer. Este cel mai bine amintită ca Diana, Prințesa de Wales. Avea 20 de ani când s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981. Înainte de căsătorie, prințesa a fost profesoară de dans, asistentă școlară și bonă.

Citește și  Walmart angajează designerul lui Gaga, Oprah să conducă secțiunea îmbrăcăminte de lux

Catherine Middleton. Absolventa de istorie a artei și-a întâlnit viitorul soț în 2001 la Universitatea St Andrews, Scoția. Prințul William și Kate Middleton au spus „Da” în 2011 și au primit titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge. În urma decesului reginei, au devenit Prinț și Prințesă de Wales. Ei sunt acum părinții a trei copii adorabili.

Meghan Markle – Actrița americană Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry în 2018. Markle este cunoscută pentru stilul ei natural. Povestea ei de dragoste și căsătoria cu prințul sunt considerate moderne și progresiste de către familia regală britanică.

Letizia Ortiz Rocasolano. Înainte de a se căsători cu Felipe al VI-lea al Spaniei, Letizia Ortiz Rocasolano a fost jurnalistă și prezentatoare de știri pentru Televisión Española și CNN. Ea a fost, de asemenea, divorțată. Cuplul s-a căsătorit în 2004 și a avut împreună două fiice.

Citește și  Cinci ceaiuri care te ajuta sa slabesti

Rania Al Yassin. Rania Al Yassin s-a căsătorit cu prințul Abdullah în 1993. În 1999 au devenit rege și regină a Iordaniei. Ea deține o diplomă de licență în managementul afacerilor și a lucrat anterior la Citibank și Apple.

Olivia Wilde. Actrița hollywoodiană Olivia Wilde a fost căsătorită cu fotograful italian Tao Ruspoli, fiul aristocratului Alessandro Ruspoli, al nouălea prinț de Cerveteri. S-au căsătorit în 2003, dar au divorțat în 2011.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Must see: 5 orașe magnifice de descoperit în Maroc

Vrei să pleci pentru câteva zile în Maroc? Iată în acest caz, câteva orașe care merită cu…
Read more
SănătateUltimele articole

Alimente de adăugat în farfurie pentru a fi în formă maximă

Chiar dacă secretul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate este de a mânca variat…
Read more
DeliciiUltimele articole

Cand parcul iti miroase a Sauvignon Blanc

Toți pasionații și curioșii domeniului, adică a vinurilor și a finețurilor culinare, știu de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.