MondenUltimele articole

GE Renewable Energy si Fina Enerji vor construi parcuri eoliene in Turcia

GE Renewable Energy a anuntat ca a fost selectata de Fina Enerji, companie din Turcia, pentru a furniza 52 de turbine eoliene onshore cu platforma de 3 MW pentru patru parcuri eoliene din Turcia: Baglama, Tayakadin, Yalova si Pazarkoy.

Cu o capacitate totala de 193 MW, turbinele eoliene vor produce suficienta energie curata pentru a alimenta echivalentul a 195.000 de locuinte, vor economisi aproximativ 650.000 de tone de CO2 si vor sustine obiectivul de energie regenerabila al Turciei. Desigur, asta nu inseamna ca locuitori oraselor care vor beneficia de acest tip de energie nu vor mai apela la electricieni autorizati anre. Aceste firme le pot oferi in continuare servicii de instalatii si montaje in casele lor, in tot ceea ce priveste instalatiile electrice.

GE are deja o baza instalata de 1,2 GW de energie eoliana in Turcia si a construit 500 de turbine eoliene in tara, inclusiv cele 350 MW de proiecte de energie eoliana onshore pe care Fina Enerji si GE Renewable Energy le-au construit impreuna.

Citește și  Casa construita din 2 milioane de cuburi Lego

Murat Özyeğin, presedintele consiliului de administratie al grupului Fiba, proprietarul Fina Enerji, a declarat: „Suntem incantati de noile proiecte ale parcului eolian care ne vor creste capacitatea instalata de la 350 MW la 543 MW. Proiectul Baglama va fi cea mai estica investitie in parcuri eoliene din Turcia si suntem deosebit de mandri de a contribui la dezvoltarea economica in aceasta regiune. Suntem incantati sa ne sustinem parteneriatul cu GE si sa contribuim la tintele noastre privind energia regenerabila. ”

GE Renewable Energy va produce lame de turbina eoliana in situl LM Wind Power din Bergama, Izmir, Turcia, unde GE are peste 550 de angajati. Turnuri vor fi produse si in tara.

Citește și  Lady Gaga încasează 127,9 milioane de dolari cu concertul ei One World, pentru a dona luptei coronavirusului

Manar Al-Moneef, presedinte si CEO, Onshore Wind, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si Turcia, a declarat: „GE a fost unul dintre primii investitori din Turcia si a continuat angajamentul de a crea locuri de munca si de a contribui la dezvoltarea de tehnologii inalte in energie industrie. Suntem incantati sa avem parteneriat cu Fina Enerji Holding din nou si sa lucram la aceste proiecte interesante, cu turbine platforme de inalta tehnologie de 3 MW ale GE, bine adaptate la viteza vantului si peisajul Turciei. ”

Despre GE Energie regenerabila și parcuri eoliene

GE Renewable Energy este o afacere de 15 miliarde de dolari care combina unul dintre cele mai largi portofolii din industria energiei regenerabile pentru a oferi solutii end-to-end pentru clientii care solicita o energie verde fiabila si accesibila.

Citește și  Prețuri dezamăgitoare pentru pescarii de homari

GE Renewable Energy a instalat mai mult de 400+ gigawati de energie regenerabila curata si echipat în parcuri eoliene, mai mult de 90 la suta a utilitatilor din intreaga lume.

Cu aproape 40.000 de angajati prezenti in mai mult de 80 de tari, GE Renewable Energy creeaza valoare pentru clientii care doresc sa se alimenteze cu solutii ecologice, fiabile si durabile.

Aspecte importante:

  • GE Renewable Energy a fost selectata pentru a furniza 52 de turbine eoliene de pe platforma de 3 MW pentru patru parcuri eoliene din Turcia
  • Cu o capacitate totala de 193 MW, proiectele vor furniza regiune energie regenerabila, alimentand echivalentul a 195.000 de locuinte si economisind pana la 650.000 tone de CO2

Related posts
MondenUltimele articole

Emma Raducanu se alatura casei Dior pentru frumusete si moda

Emma Raducanu, cea mai tânără jucătoare de tenis care a câștigat un titlu de Grand Slam din…
Read more
DeliciiUltimele articole

Un scafandru găsește o sabie a unui cruciat de acum 900 de ani

O sabie despre care se crede că aparținea unui cavaler cruciat în urmă cu aproximativ 900 de ani…
Read more
DeliciiUltimele articole

NASA lansează nave spațiale pe asteroid pentru a se pregăti de potențialul Armaghedon

Chiar dacă amenințarea unui asteroid care distruge planeta nu este pentru mâine, NASA preferă…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *