În acest an, Cambridge Rock Festival va fi doar online

cambridge rock festival

Festivalul de rock de la Cambridge a anunțat planurile de a organiza un eveniment online anul acesta. Ca toate evenimentele live, evenimentul din acest an a fost anulat de pandemia Covid-19, dar organizatorii vor monta festivalul online anul acesta, prezentând spectacole anterioare ale festivalului.

Se vor prezenta spectacole din Caravan, Rosalie Cunningham, Mostly Autumn, Touchstone, The Blackheart Orchestra, Mr. So & So, Atomic Rooster, Doris Brendel Winter In Eden și Franck Carducci. Mai multe formații vor fi anunțate ulterior.

Citește și  De ce nu ar trebui sa alergi cu telefonul mobil in mana

.Într-o declarație organizatorii afirmă: „Ceea ce facem este să punem la cale o linie completă de spectacole CRF folosind toate materialele de înaltă definiție pe care le avem. Acesta va prezenta doar materiale Cambridge Rock Festival live și va rula de-a lungul timpului în care festivalul ar fi trebuit să aibă loc, adică 17:30 – 11:00 joi, 11:00 – 23:00 Vineri, sâmbătă, duminică”.

Citește și  Rihanna este celibatara in mod oficial, artista s-a despartit de Hassan Jameel

„Suntem în discuție cu toate formațiile care vor fi prezentate pentru a obține aprobarea lor și vom avea licența PRS corespunzătoare. Acum creăm montajul, fie prin„ construirea „seturilor folosind material sursă din filmările de acum câțiva ani pentru aceeași trupa, sau folosind înregistrări de pe camerele video de pe ecran care au fost folosite în trecut”.

Citește și  Ce alimente sa consumam pentru a ne proteja coloana?

„Va fi disponibil gratuit; ca o mulțumire din partea noastră și a formațiilor pentru sprijinul acordat și ceva care să ridice spiritele. O mare parte din acesta va fi în HD, așa că fixați datele în calendarul dvs., luați-vă beri, pregătește-te  în fața unui ecran mare, gata să fii la Cambridge Rock Festival 2020, dacă nu chiar în persoană!”.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *