10 decembrie 2020

Adepții TikTok ai lui Gordon Ramsay au fost șocați când fiica sa a dezvăluit că preferă gătitul mamei sale

Vineri, bucătarul celebru Gordon Ramsay și fiica sa Matilda „Tilly” Ramsay s-au alăturat unei alte tendințe TikTok. În tendință, numită „This or That”, apar două opțiuni pe ecran, iar cei doi dansează spre opțiunea pe care o preferă pe fundalul de „It’s Tricky” de Run-DMC. Tilly, în vârstă de 19 ani, a optat pentru mâncare simplă decât picantă, în timp ce Gordon, în vârstă de 54 de ani, a ales vinul scump în comparație cu vinul ieftin.

Urmăritorii au fost șocați când Tilly a dezvăluit că preferă „gătitul mămicii” decât al tatălui, mai ales având în vedere că tatăl ei este un bucătar de renume mondial, cu stea Michelin.

Citește și  De ce sa consumi clatite mai des

Tilly și Gordon au încărcat videoclipul în conturile lor TikTok, unde au câștigat 50 de milioane de vizualizări colective. Totuși, spectatorii nu ar trebui să fie prea șocați. Gordon nu este singurul bucătar din familie, deoarece Tana Ramsay este un autor de bestseller care a publicat șase cărți de bucate destinate familiilor care caută mese simple și delicioase.

Citește și  Coronavirus: Vizite între specii la un aquarium din Japonia

Potrivit CityNews, Tana își asumă și responsabilitatea de a-și hrăni cei cinci copii în timp ce Gordon filmează emisiuni de televiziune, așa că probabil este obișnuită cu gustul lui Tilly.

Familia Ramsay are cinci copii cu un al șaselea pe drum și mulți dintre ei fac parte din aparițiile pe conturile TikTok și Instagram ale bucătarului.

Citește și  Lady Gaga încasează 127,9 milioane de dolari cu concertul ei One World, pentru a dona luptei coronavirusului

Dar cel mai tânăr al său, Tilly, fură adesea lumina reflectoarelor. Împreună, cei doi au participat la provocarea TikTok „Flip the Switch” și au dansat la „Say So” de Dojo Cat.

Tânăra Tilly și-a sărbătorit cea de-a 19-a aniversare dansând cu tatăl ei pe TikTok.