Vedete…cu diploma

De la Natalie Portman la Jodie Foster, trecand pe la Bradley Cooper…iata cateva vedete cu studii superioare, care au si apucat sa profeseze in domeniu inainte de a deveni celebre.

James Franco. In 1996, este admis la Universitatea din California insa abandoneaza la scurt timp studiile pentru a se consacra carierei de actor. In 2006 isi reia studiile si obtine diploma de absolvire. Insa acest lucru se pare ca nu este de ajuns deoarece in 2008 se inscrie la mai multe cursuri: de Arte Frumoase in cadrul Universitatii Columbia din New York si de Poezie in cadrul Warren Wilson College din Carolina de Nord. In 2010 incepe doctoratul la Universitatea Yale.

Citește și  Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

Natalie Portman. La inceputul carierei de actrita, Natalie Portman a refuzat mai multe proiecte pentru a reusi sa isi incheie studiile. In 1999 este admisa la prestigioasa Universitate Harvard unde obtine o licenta in Psihologie.

Emma Watson. Descoperita in saga Harry Potter, actrita britanica a studiat la Universitatea Brown unde a obtinut un Master in Literatura Engleza.

Arnold Schwarzenegger. Schwarzy are numai putin de trei doctorate: unul in Economie, unul in Administratia Afacerilor si un altul in Litere si Stiinte Sociale.

Rowan Atkinson. In spatele celebrului personaj Mister Bean, britanicul Rowan Atkinson a studiat pana a reusit sa devina inginer in electrotehnica.  A studiat la Queen’s College din Oxford.

Citește și  Frigărui de vită și brânză, naan cu brânză, orez cantonez ... Aceste specialități care nu sunt în țara lor

Jodie Foster. Laureata de doua ori la premiile Oscar la categoria cea mai buna actrita, Jodie Foster a fost mereu determinata sa invete lucruri noi. A fost extrem de ambitioasa. A studiat la liceul francez din Los Angeles ceea ce inseamna ca vorbeste foarte bine limba franceza. In 1985 este admisa la Universitatea Yale la profilul Literatura. In 1997 isi ia doctoratul in Arte Frumoase.

Bruce Lee. Cunoscut pentru abilitatile in artele martiale, Bruce Lee era un filozof in adancul sufletului. A obtinut diploma in filozofie si in psihologie dupa ce a studiat la Universitatea Washington.

Citește și  La 30, 40 sau 50 de ani, trei strategii anti-oboseală

Eva Longoria. Cunoscuta actrita din serialul Desperate Housewives este absolventa de Kinesiologie dar si de Stiinte Politice. Licenta in Stiinte Politice a obinut-o in 2013, la 38 de ani, in cadrul Universitatii Northridge.

Bradley Cooper. Pe langa talentul in actorie, Bradley Cooper mai are si alte talente. A studiat la Universitatea Georgetown unde a obtinut licenta in Engleza. Mai are un master in Arta Dramatica.

Shakira. Cantareata si-a reluat studiile si a obtinut recent o diploma in Filozofie Antica, in cadrul Universitatii din Pennsylvania.