SănătateUltimele articole

Apa cu castravete, o apă cu o mulțime de beneficii

Data viitoare când îți va fi sete, va trebui să încerci neapărat apa cu castravete! Este o băutură delicioasă, plină de prospețime care te va hidrata și care vine cu o mulțime de beneficii.

Apa cu castravete se poate consuma fără probleme la orice oră din zi. Și este alternativa ideală pentru cei care nu reușesc să bea doi litiri de apă pe zi.

Apa cu castravete este foarte hidratantă. Nutriționiștii recomandă să bei doi litri de apă pe zi nu din întâmplare. Este o cantitate de apă necesară pentru hidratare. Apa cu castravete te va ajuta astfel, să:

  • Reglezi temperatura corporală.
  • Să reglezi și sistemul cardiovascular.
  • Să elimini toxinele.
  • Să ameliorezi funcția tuturor organelor.
Citește și  Cine este cel mai bun bucatar din lume? Vezi 10 bucatari cu Stele Michelin

Astfel că, această apă este cea care oferă corpului un aport extra de vitamine și de minerale. Dat fiind faptul că această apă nu conține zahăr te ajută să eviți neplăcerile ce pot să fie cauzate de alte tipuri de băuturi din comerț.

Apa cu castravete este excelentă și datorită faptului că are proprietăți antioxidante și detoxifiante.

Cu ce frecvență îți detoxifici organismul? Poate că te gândești că este de ajuns dacă faci asta o dată la două sau la trei luni, dar grație apei cu castravete vei reuși să elimini toate lucrurile de care nu are corpul nevoie, în fiecare zi. Se recomandă însă să se schimbe și unele obiceiri alimentare, precum reducerea cantității de carne sau de zahăr pe care îl consumi.

Citește și  Sculpteaza abdomenul fara efort cu tehnica Stomach Vacuum

Apa cu castravewte vine și cu vitamine extra. Apa este un element vital pentru organismul nostru. Dar, nu ne aduce vitamine sau minerale. Apa cu castravete este însă cea mai bogată în vitaminele A și C.

De asemenea, poate să reducă și presiunea arterială. Este important să ții sub control presiunea arterială pentru a se evita crizele cardiace, problemele cu rinichii sau problemele legate de vedere. Dacă vei consuma în mod regulat acest tip de apă, îți vei face plinul de potasiu, un lucru care poate stabiliza presiunea în câteva săptămâni.

Citește și  “Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

În plus, este cea mai bună și pentru a stabiliza pielea. Un corp hidratat iradiază de lumină și are o piele radiantă. Castravetele conține un silicon natural care aduce mai multă elasticitate pielii. în plus, este un aliat excelent contra acneii sau punctelor negre.

Reduce și apetitul. Să bei un pahar cu apă cu castravete înainte de masă este deci o strategie bună pentru a se evita excesele.

Despre autor

Related posts
MondenUltimele articole

Distribuție de cinci stele, tehnologie de ultimă oră și botezuri în scufundări: Avatar 2, filmul tuturor exceselor

Cult blockbuster și fabulă ecologică cu efecte speciale uluitoare, Avatar (2009), de James…
Read more
Ultimele articoleUtile

Cât timp poate să fie ținută carnea la congelator? Timpul de congelare poate varia în funcție de tipul de carne

Resturi de carne care ajung pe fundul tomberonului… un lucru care se întâmplă destul de…
Read more
MondenUltimele articole

Parag Agrawal, șeful Twitter de scurtă durată care l-a înfruntat pe Elon Musk

Inginerul indian a fost ales în noiembrie 2021 de către fondatorul rețelei Jack Dorsey pentru a-i…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.