SănătateUltimele articole

Apa cu castravete, o apă cu o mulțime de beneficii

Data viitoare când îți va fi sete, va trebui să încerci neapărat apa cu castravete! Este o băutură delicioasă, plină de prospețime care te va hidrata și care vine cu o mulțime de beneficii.

Apa cu castravete se poate consuma fără probleme la orice oră din zi. Și este alternativa ideală pentru cei care nu reușesc să bea doi litiri de apă pe zi.

Apa cu castravete este foarte hidratantă. Nutriționiștii recomandă să bei doi litri de apă pe zi nu din întâmplare. Este o cantitate de apă necesară pentru hidratare. Apa cu castravete te va ajuta astfel, să:

  • Reglezi temperatura corporală.
  • Să reglezi și sistemul cardiovascular.
  • Să elimini toxinele.
  • Să ameliorezi funcția tuturor organelor.
Citește și  Inteligența artificială poate diagnostica demența într-o zi

Astfel că, această apă este cea care oferă corpului un aport extra de vitamine și de minerale. Dat fiind faptul că această apă nu conține zahăr te ajută să eviți neplăcerile ce pot să fie cauzate de alte tipuri de băuturi din comerț.

Apa cu castravete este excelentă și datorită faptului că are proprietăți antioxidante și detoxifiante.

Cu ce frecvență îți detoxifici organismul? Poate că te gândești că este de ajuns dacă faci asta o dată la două sau la trei luni, dar grație apei cu castravete vei reuși să elimini toate lucrurile de care nu are corpul nevoie, în fiecare zi. Se recomandă însă să se schimbe și unele obiceiri alimentare, precum reducerea cantității de carne sau de zahăr pe care îl consumi.

Citește și  Charlie Watts: Omul de jazz care a devenit superstar rock a murit la 80 de ani

Apa cu castravewte vine și cu vitamine extra. Apa este un element vital pentru organismul nostru. Dar, nu ne aduce vitamine sau minerale. Apa cu castravete este însă cea mai bogată în vitaminele A și C.

De asemenea, poate să reducă și presiunea arterială. Este important să ții sub control presiunea arterială pentru a se evita crizele cardiace, problemele cu rinichii sau problemele legate de vedere. Dacă vei consuma în mod regulat acest tip de apă, îți vei face plinul de potasiu, un lucru care poate stabiliza presiunea în câteva săptămâni.

Citește și  Cinci reguli de aur de care trebuie să ții cont pentru ca baia ta să nu se transforme într-un cuib de bacterii

În plus, este cea mai bună și pentru a stabiliza pielea. Un corp hidratat iradiază de lumină și are o piele radiantă. Castravetele conține un silicon natural care aduce mai multă elasticitate pielii. în plus, este un aliat excelent contra acneii sau punctelor negre.

Reduce și apetitul. Să bei un pahar cu apă cu castravete înainte de masă este deci o strategie bună pentru a se evita excesele.

Despre autor

Related posts
MondenUltimele articole

Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

John McEnroe ar putea fi jucătorul profesionist de tenis cel mai strâns asociat cu crizele de…
Read more
MondenUltimele articole

Jessica Pegula speră să organizeze propriul ei eveniment de tenis în viitor

De-a lungul istoriei, mulți jucători de tenis au ajuns să devină directori de turneu după…
Read more
DeliciiUltimele articole

Rețete însorite pentru o bucătărie plină de culoare în această vară

Zilele devin mai lungi, temperaturile urcă în termometre iar în piețe, legumele și fructele…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.