DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție. APEX SPEED FEST nu este doar un festival, ci o comunitate care urmărește să creeze o simbioză perfectă între producători auto, tehnologie și inginerie, piloți, public, sponsori, entuziaști, mass-media, turism și ospitalitate.

„Fără o audiență care să respire și să trăiască fiecare moment, motorsportul rămâne un simplu hobby. Fără sponsori, piloții talentați nu vor ajunge niciodată cunoscuți. Fără o comunitate unită și implicată, motorsportul în România nu va atinge niciodată niveluri internaționale de excelență.” Andrei Tureanu, Membru fondator WIN Tureanu Motorsport și Pilot de Raliu.

APEX SPEED FEST vine să răspundă acestor nevoi. „Ne propunem să aprindem scânteia pasiunii pentru motorsport în fiecare vizitator, să atragem investiții și sponsorizări care să sprijine creșterea acestei industrii și să oferim o platformă de networking și apartenență pentru toți cei implicați.

Și poate cel mai important, vrem să insuflăm dragostea pentru motorsport în noua generație. Copiii simt în mod instinctiv atracția pentru viteză și competiție, dar, din păcate, oportunitățile de a experimenta acest univers într-un mod sigur sunt limitate. APEX SPEED FEST le oferă șansa să descopere, să învețe și să iubească motorsportul într-un mediu organizat și sigur, sub îndrumarea profesioniștilor.

Din toate aceste motive, APEX SPEED FEST nu este doar un eveniment; este o mișcare. Este locul unde pasiunea devine posibilitate, unde comunitatea prinde viață și unde viitorul motorsportului în România își găsește drumul.” Cristi Pascu, Membru fondator WIN Tureanu Motorsport și CEO PSC Group.

Printre atracțiile evenimentului se numără Campionatul Național de Drift, expoziții de automobile clasice, supercars, mașini de off-road, GT-uri, mașini pregătite pentru competiții, motociclete Harley-Davidson, Race Taxi, zone de karting și airsoft dedicate copiilor, dar și concerte incendiare cu Delia, Alina Eremia, Grasu XXL și Guess Who.

Citește și  Se lanseaza prima platforma online pentru patiserii si cofetarii

Etapa a IV-a a Campionatului Național de Drift – o experiență extraordinară se conturează în peisajul urban al Capitalei, sub forma unei competitii spectaculoase care aduce în prim-plan performanța și adrenalina.

RoDrift va cuceri faimosul circuit stradal de la Casa Poporului, oferind pasionaților de motorsport și curioșilor ocazia unică de a se bucura de o competiție de neuitat și promite să îmbine pasiunea pentru viteză cu un traseu spectaculos, creat pentru a provoca emoții intense și senzații tari. Mașinile de competiție, cu o putere uluitoare de până la 1000 de cai, vor cuceri circuitul, iar numărul record de piloți participanți din țări precum Italia, Norvegia Ungaria, Ucraina, Bulgaria și, desigur, România, va adăuga o notă de diversitate și concurență acerbă la titlu, promițând o competiție pe măsură.

Duelurile de drift vor fi momentele culminante, captivându-vă atenția și ținându-vă cu sufletul la gură pe tot parcursul evenimentului. Forța mașinilor de competiție va fi resimțită în fiecare colț al circuitului, iar emoțiile vor atinge cote înalte.

Cu zeci de mii de cai putere într-un singur loc, acest eveniment este cu siguranță o oportunitate pentru toți iubitorii de adrenalină de a asista la o demonstrație impresionantă de abilități de conducere și tehnică, într-o atmosferă de competiție și pasiune pentru Motorsport.

APEX SPEED FEST îi așteaptă pe cei dornici de adrenalină să încerce Race Taxi. Această activitate oferă posibilitatea unei ture pe circuit, în scaunul din dreapta, cu un pilot profesionist la volan.

Atmosfera de festival va fi întreținută de o serie de DJ și concertele unor artisti consacrați din România: Delia, Alina Eremia, Grasu XXL și Guess Who.

Citește și  „Câștigătoarea” loteriei jackpot spune că a distrus biletul de 26 de milioane de dolari în mașina de rufe

Spectatorii vor avea mai multe variante de acces (General Acces & VIP) unde se pot relaxa și pot admira show-ul de pe circuit. Vor fi prezente zone de food & drinks și locuri de socializare pentru pasionații de motorsport.

Copiii sunt și ei bine veniți la festival. La APEX SPEED FEST îi așteaptă zone de karting electric și AirSoft dedicate, creând astfel o experiență completă pentru întreaga familie. Copiii cu vârsta până în 10 ani au accesul gratuit, dacă sunt însoțiți de părinți sau tutore legal care are bilet valid.

Festivalul propune și o tombolă, în care se pune la bătaie o mașină de curse, pregătită conform standardelor FIA. Pot intra în joc toți cei care achiziționează abonamente General Acces, VIP, sau acces VIP de o zi, până pe 2 Septembrie, ora 23:59. *Regulamentul oficial al campaniei promoționale “Tombola APEX SPEED FEST” îl găsiți pe site-ul oficial www.apexfest.ro.

Zona VIP are locuri limitate și este organizată de una dintre cele mai faimoase locații din România, NUBA, locație recunoscută pentru exclusivitate și atenția la detalii. Beneficiarii acestor bilete au parte de locul cu cea mai bună vizibilitate din cadrul festivalului, acces parțial în zona de boxe a concurenților, canapele, fotolii confortabile, și servire la masă.

 

Programul* APEX SPEED FEST:

 

SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE

 • RACE TAXI: 09:20 – 09:30, 10:20 – 10:30, 11:30 – 11:40, 14:00 – 14:10, 16:00 – 16:10, 19:30 – 19:45
 • Antrenamente Clasa Semi PRO: 08:30 – 09:20, 10:30 – 11:30
 • Antrenamente Clasa PRO: 09:30 – 10:20, 11:40 – 13:00
 • Calificări Clasa Semi PRO: 14:10 – 16:00
 • Calificări Clasa PRO: 16:10 – 18:00
 • Antrenamente Battle Clasa Semi PRO: 18:00 – 18:45
 • Antrenamente Battle Clasa PRO: 18:45 – 19:30
 • DJs & Concert – DELIA și ALINA EREMIA: 20:00 – 22:00
Citește și  Lui Mihai Traistariu i-a cazut cu tronc...Vulpita

 

DUMINICĂ, 3 SEPTEMBRIE

 • RACE TAXI: 09:20 – 09:30, 10:20 – 10:30, 11:30 – 11:40, 16:30 – 16:40
 • Antrenamente Clasa Semi PRO: 08:30 – 09:20, 10:30 – 11:30
 • Antrenamente Clasa PRO: 09:30 – 10:20, 11:40 – 13:00
 • Vali Porcișteanu Show: 14:00 – 14:10, 16:20 – 16:30
 • BATTLE Clasa Semi PRO: 14:10 – 16:20
 • BATTLE Clasa PRO: 16:40 – 19:30
 • Festivitate Premiere: 19:40 – 20:00
 • DJs & Concert GUESS WHO și GRASU XXL: 20:00 – 21:30

 

*Programul poate suferi modificări.

 

Acces și bilete

 

Abonament VIP

998 lei

Abonament General Access

Include accesul general la festival în ambele zile (2-3 septembrie). Prin achiziția acestui bilet poți participa la tombola unde poți câștiga propria mașină de curse.

179 lei

Acces VIP 1 zi (2 Septembrie)

590 lei

Acces VIP 1 zi (3 Septembrie)

590 lei

Acces General 1 zi (2 septembrie)

99 lei

Acces General 1 zi (3 septembrie)

99 lei

Supliment Race Taxi – Valabil doar cu bilet de acces 02.09

Simte adrenalina pe circuit și adaugă experienței APEX SPEED FEST una dintre cele mai memorabile aventuri: Race Taxi! Nota: După confirmarea plății, scrie-ne pe adresa contact@apexfest.ro pentru a îți programa sesiunea

99 lei

Supliment Race Taxi – Valabil doar cu bilet de acces 03.09

99 lei

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.