DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

default

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru pasionații de istorie și tradiție, o proprietate care reprezintă o veritabilă bijuterie în satul Grânari. Acest ansamblu de case a fost listat spre vânzare, la prețul de 495.000 €.

Această proprietate unică îmbină farmecul rustic cu elementele autentice de arhitectură și design, transportându-vă într-o lume a eleganței și tradiției. Fațada casei, ascunde în spatele ei camere mari și luminoase, cu bârne pe tavan și sobe minunate. Fiecare cameră are o personalitate distinctă, cu sobe originale ce devin instant piesele de rezistență ale încăperii.

Citește și  Tom Holland, un Superman al timpurilor moderne

Mici detalii precum obloanele albastre și ușile duble vopsite în verdele tradițional al zonei evidențiază atenția pentru detaliu și respectul față de tradițiile locale. Lavițele pictate vesel păstrează autenticitatea locului și creează o atmosferă primitoare și autentică.

Proprietatea nu se rezumă doar la casele tradiționale îngrijite cu grijă, ci oferă și o curte generoasă cu iarbă verde și arbuști îngrijiți. Cărările pietruite ce tivesc curtea adaugă o notă pitorească, iar plantele ce cresc agățate de ziduri contribuie la atmosfera rustică și relaxantă.

Citește și  Puterea uleiurilor vegetale: macadamia

Cu o suprafață de 9000 mp de teren intravilan, această proprietate cuprinde patru case tradiționale, fiecare cu propria sa poveste și arhitectură specifică. Construcțiile variază în vechime, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcții din 1950 și mai multe încăperi funcționale, inclusiv spații de relaxare și de evenimente.

Grânari este un sat pitoresc, situat la doar 20 km de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii. Cu tradiții saxone autentice și relieful colinar specific podișului Hârtibaciului, Grânari oferă o oportunitate de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei, evitând aglomerația și prețurile ridicate ale altor destinații populare.

Citește și  Sicilia - cele mai frumoase sătucuri ale insulei, de vizitat neapărat?

Această proprietate unică are potențialul de a servi ca o casă de familie fermecătoare, dar și ca o investiție într-un proiect de pensiune turistică sau centru de evenimente. Cu facilități de spa, saună și terasă, această proprietate se pretează perfect pentru cei ce doresc să ofere o experiență autentică și relaxantă oaspeților lor.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Unde este situată cea mai îngustă stradă din lume?

Cea mai îngustă stradă din lume, aproape la fel de lată ca o foaie de hârtie A4, se află în…
Read more
DeliciiUltimele articole

Destinații magice demne de un basm Disney

Știai că decorurile din filmele tale Disney preferate sunt inspirate din veritabile destinații?
Read more
SănătateUltimele articole

Trei trucuri pentru energie și bună dispoziție în sezonul rece

Pentru a combate oboseala specifică iernii și pentru a-ți stimula energia, descoperă trei…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.