DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

default

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru pasionații de istorie și tradiție, o proprietate care reprezintă o veritabilă bijuterie în satul Grânari. Acest ansamblu de case a fost listat spre vânzare, la prețul de 495.000 €.

Această proprietate unică îmbină farmecul rustic cu elementele autentice de arhitectură și design, transportându-vă într-o lume a eleganței și tradiției. Fațada casei, ascunde în spatele ei camere mari și luminoase, cu bârne pe tavan și sobe minunate. Fiecare cameră are o personalitate distinctă, cu sobe originale ce devin instant piesele de rezistență ale încăperii.

Citește și  Yoga faciala: noul secret anti-aging?

Mici detalii precum obloanele albastre și ușile duble vopsite în verdele tradițional al zonei evidențiază atenția pentru detaliu și respectul față de tradițiile locale. Lavițele pictate vesel păstrează autenticitatea locului și creează o atmosferă primitoare și autentică.

Proprietatea nu se rezumă doar la casele tradiționale îngrijite cu grijă, ci oferă și o curte generoasă cu iarbă verde și arbuști îngrijiți. Cărările pietruite ce tivesc curtea adaugă o notă pitorească, iar plantele ce cresc agățate de ziduri contribuie la atmosfera rustică și relaxantă.

Citește și  Ester Expósito, Úrsula Corberó, María Pedraza…cele mai populare actrite de origine spaniola

Cu o suprafață de 9000 mp de teren intravilan, această proprietate cuprinde patru case tradiționale, fiecare cu propria sa poveste și arhitectură specifică. Construcțiile variază în vechime, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcții din 1950 și mai multe încăperi funcționale, inclusiv spații de relaxare și de evenimente.

Grânari este un sat pitoresc, situat la doar 20 km de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii. Cu tradiții saxone autentice și relieful colinar specific podișului Hârtibaciului, Grânari oferă o oportunitate de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei, evitând aglomerația și prețurile ridicate ale altor destinații populare.

Citește și  Cine l-ar putea înlocui pe Daniel Craig ca următorul James Bond?

Această proprietate unică are potențialul de a servi ca o casă de familie fermecătoare, dar și ca o investiție într-un proiect de pensiune turistică sau centru de evenimente. Cu facilități de spa, saună și terasă, această proprietate se pretează perfect pentru cei ce doresc să ofere o experiență autentică și relaxantă oaspeților lor.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
DeliciiUltimele articole

Noutățile lunii septembrie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.