DeliciiUltimele articole

Noutățile lunii septembrie la Disney+

Serviciul de streaming Disney+ este casa filmelor și a serialelor de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și Star, și găzduiește în exclusivitate producțiile originale Disney+.

FX LEGE ȘI DREPTATE: ORAȘUL PRIMORDIAL

FX´s JUSTIFIED: CITY PRIMEVAL

SERIAL ORIGINAL

6 Septembrie

Toate episoadele sunt disponibile

După ce a părăsit ținuturile deluroase din Kentucky acum 15 ani, Raylan Givens trăiește în Miami, oscilând între a fi șerif federal și tată cu jumătate de normă al unei fete de 15 ani. O întâlnire întâmplătoare pe o autostradă pustie din Florida îl face să plece în Detroit. Acolo se întâlnește cu Clement Mansell, așa-numitul Sălbatic din Oklahoma, un bandit sociopat și violent care a scăpat odată printre degetele celor mai iscusiți polițiști din Detroit și își încearcă norocul din nou. Avocata lui Mansell, formidabila Carolyn Wilder, originară din Motor City, are toate intențiile de a-și reprezenta clientul, chiar dacă se vede prinsă între polițist și criminal, dar și cu propriul ei joc în desfășurare. Aceste trei personaje urmează o traiectorie care poate duce la conflict într-o manieră specifică lui Elmore Leonard, pentru a vedea cine scapă cu viață din orașul Primeval.

THE KARDASHIANS
SEZONUL 4

SERIAL ORIGINAL

28 septembrie

Un episod nou în fiecare săptămână

Camerele de filmat s-au întors și au acces complet în viața personală și privată a lui Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall și Kylie. De la a doua șansă și noi începuturi până la binecuvântări neașteptate, ele continuă să se descopere, reamintindu-ne că cea mai frumoasă parte a vieții este familia.

Citește și  Astăzi este ziua celebrei cryptomonede Bitcoin

MICA SIRENĂ

THE LITTLE MERMAID

FILM DISNEY

6 septembrie

Doar pe Disney+

Mica sirenă este reinterpretarea filmului live-action a a îndrăgitului musical clasic de animație Disney, sub semnătura regizorului vizionar Rob Marshall. Filmul este povestea lui Ariel, o sirenă tânără, frumoasă și plină de viață, doritoare de aventură. Cea mai tânără dintre fiicele regelui Triton și cea mai sfidătoare, Ariel tânjește să afle mai multe despre lumea de dincolo de mare și, în timp ce vizitează suprafața apei, se îndrăgostește de îndrăznețul prinț Eric. Deși sirenelor le este interzis să interacționeze cu oamenii, Ariel trebuie să-și urmeze inima. Ea face un pact cu vrăjitoarea malefică a mării, Ursula, care îi oferă șansa de a experimenta viața pe uscat, dar care, în cele din urmă, îi pune viața – și coroana tatălui ei – în pericol.

NIMENI NU TE VA SALVA

NO ONE WILL SAVE YOU

FILM 20TH CENTURY

Nimeni nu te va salva o prezintă pe Brynn Adams (Dever), o tânără creativă și talentată care a fost înstrăinată de comunitatea ei. Singură, dar optimistă, Brynn își găsește alinare în casa copilăriei, până când, într-o noapte, e trezită de zgomote ciudate făcute de niște intruși nepământeni. Urmează o confruntare plină de acțiune între Brynn și un grup de ființe extraterestre care îi amenință viitorul, obligând-o în același timp să-și înfrunte trecutul. Scris și regizat de Brian Duffield, filmul are coloana sonoră semnată de compozitorul Joseph Trapanese. Tim White, Trevor White, Allan Mandelbaum și Duffield au produs filmul, iar Dever și Joshua Throne sunt producători executivi.

Citește și  Filmul iranian Ca peștele pe lună/ Like a Fish on the Moon câștigă Trofeul Transilvania la TIFF

EU SUNT GROOT SEZONUL 2

I AM GROOT

SERIAL ORIGINAL MARVEL

6 septembrie

Toate episoadele sunt disponibile

Avândul-l ca protagonist pe îndragitul copacel Baby Groot, „I Am Groot” Sezonul 2 este o colecție de cinci scurtmetraje originale ce va aduce în prim-plan mai multe personaje noi și neobișnuite. Nu există nici o cale de a păzi galaxia de acest micuț poznaș! Așadar, pregătiți-vă ca Baby Groot să fie în centrul atenției în cel de-al doilea sezon, explorând zilele sale de glorie și intrând în probleme printre stele. Toate cele cinci scurtmetraje vor putea fi vizionate de telespectatori la data lansării.

ANIMALE ÎN PRIM-PLAN CU BERTIE GREGORY

ANIMALS UP CLOSE WITH BERTIE GREGORY

SERIAL ORIGINAL DISNEY+ DE LA NATIONAL GEOGRAPHIC

13 septembrie

Toate episoadele sunt disponibile

Bertie Gregory călătorește prin lume pentru a arăta viața de zi cu zi a unor animale extraordinare, așa cum nu prezentată până acum. Echipați cu tehnologie de ultimă generație, el și echipa sa înfruntă condiții extreme pentru a dezvălui provocările pe care le îndură aceste animale. „Animale în prim-plan cu Bertie Gregory” prezintă toate momentele cu care el și echipa sa se confruntă în timp ce se adaptează la viața sălbatică imprevizibilă din medii îndepărtate, unde filmările rareori decurg conform planului.

CEALALTĂ FATĂ DE CULOARE

THE OTHER BLACK GIRL

SERIAL ORIGINAL

13 septembrie

Toate episoadele sunt disponibile

Nella, un asistent editorial, s-a săturat să fie singura fată de culoare din compania ei, așa că este încântată când Hazel este angajată. Dar, pe măsură ce Hazel începe să se bucure de tot mai mult succes, Nella descoperă că se petrece ceva sinistru în cadrul companiei.

Citește și  În mijlocul unui concert, Adele dezvăluie că a mers la terapie „de cinci ori pe zi” în timpul divorțului ei

Știai că?

  • Noi episoade non-stop: Disney+ aduce săptămânal noi episoade din serialele tale preferate de la Crime în imobil (Only Murders In The Building) la Bleach: Thousand-Year Blood War și Futurama, Tată în stil american (American Dad) și Star Wars: Ahsoka. Exista ceva pentru fiecare!
  • Dacă ți-a plăcut Prada (Prey) încearcă și Nimeni nu te va salva (No One Will Save You): Kaitlyn Dever va juca în captivantul thriller psihologic științifico-fantastic al 20 Century Studios, care o prezintă pe tânăra Brynn Adams, care își găsește liniștea între pereții casei în care a crescut – până când este trezită într-o noapte de zgomote ciudate produse de intruși cu siguranță nepământeni.

ALTE NOUTĂȚI ÎN SEPTEMBRIE

LANG LANG INTERPRETEAZĂ MUZICĂ DISNEY

 

LANG LANG PLAYS DISNEY

 

Disponibil din 15 septembrie

NEBUNUL NOSTRU

 

THIS FOOL S2

 

Disponibil din 27 septembrie

IREZISTIBIL

IRRESISTIBLE

 

Disponibil din 20 septembrie

SUB SOARELE PHILADELPHIEI SEZONUL 16

FX´S IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA S16

 

Disponibil din 20 septembrie

TATĂ ÎN STIL AMERICAN SEZONUL 19

AMERICAN DAD S19

 

Disponibil din 20 septembrie

SPION PE CONT PROPRIU SEZOANELE 4-5

BURN NOTICE S4-S5

 

Disponibil din 6 septembrie

CELE TREI

DIE DREI!!!

 

Disponibil din 6 septembrie

 

 

 

 

 

 

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.