MondenUltimele articole

Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

John McEnroe ar putea fi jucătorul profesionist de tenis cel mai strâns asociat cu crizele de furie, dar se dovedește că Andre Agassi a fost și el campion în acest departament. După cum relatează Page Six, porecla „The Punisher” a fost la fel de potrivită în viața personală a lui Agassi, precum a fost pe teren.

Într-un nou interviu pentru The New Yorker, Brooke Shields – care a fost căsătorită cu Agassi din 1997 până în 1999 – spune că legendarul sportiv a făcut un gest nepotrivit atunci când iubita lui a avut o apariție la Friends în 1996. În episod, Shields joacă un super-fan de Days of Our Lives care îl urmărește pe Joey Tribbiani, actorul Matt LeBlanc (care, în lumea sitcomului, joacă rolul Dr. Drake Ramoray).

Citește și  Rețete însorite pentru o bucătărie plină de culoare în această vară

„Andre era în public și mă susținea și a ieșit nervos. El a spus: „Toată lumea își bate joc de mine. M-ai făcut prost prin comportamentul ăsta.”

Eu am zis, gen, „Este comedie! Ce se întâmplă cu tine?. Am aflat mai târziu că era dependent de metamfetamina în acel moment, așa că, sunt sigură că acel comportament irațional a avut ceva de-a face cu asta.”

Citește și  Kate Middleton insarcinata din nou?

Comportamentul neobișnuit nu s-a încheiat însă pe platoul de filmare. Când cuplul a ajuns acasă, Shields a spus că Agassi era încă atât de supărat încât „și-a spulberat toate trofeele. Cine câștigă pentru asta? Asta este doar… nu?”

Agassi, care a scris despre utilizarea metamfetaminei în autobiografia sa, nu a răspuns la cererea de a adăuga comentarii la The New Yorker.

Citește și  În mijlocul unui concert, Adele dezvăluie că a mers la terapie „de cinci ori pe zi” în timpul divorțului ei

Shields și Agassi s-au întâlnit pentru prima dată în 1993; au fost căsătoriți din 1997 până în 1999. În 2001, Shields s-a căsătorit cu co-creatorul Funny or Die, Chris Henchy, care este cunoscut pentru că a scris scenariile lui Will Ferrell pentru The Other Guys și The Campaign.

 

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Must see: 5 orașe magnifice de descoperit în Maroc

Vrei să pleci pentru câteva zile în Maroc? Iată în acest caz, câteva orașe care merită cu…
Read more
SănătateUltimele articole

Alimente de adăugat în farfurie pentru a fi în formă maximă

Chiar dacă secretul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate este de a mânca variat…
Read more
DeliciiUltimele articole

Cand parcul iti miroase a Sauvignon Blanc

Toți pasionații și curioșii domeniului, adică a vinurilor și a finețurilor culinare, știu de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.