MondenUltimele articole

Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

John McEnroe ar putea fi jucătorul profesionist de tenis cel mai strâns asociat cu crizele de furie, dar se dovedește că Andre Agassi a fost și el campion în acest departament. După cum relatează Page Six, porecla „The Punisher” a fost la fel de potrivită în viața personală a lui Agassi, precum a fost pe teren.

Într-un nou interviu pentru The New Yorker, Brooke Shields – care a fost căsătorită cu Agassi din 1997 până în 1999 – spune că legendarul sportiv a făcut un gest nepotrivit atunci când iubita lui a avut o apariție la Friends în 1996. În episod, Shields joacă un super-fan de Days of Our Lives care îl urmărește pe Joey Tribbiani, actorul Matt LeBlanc (care, în lumea sitcomului, joacă rolul Dr. Drake Ramoray).

Citește și  Kamara lanseaza un apel disperat

„Andre era în public și mă susținea și a ieșit nervos. El a spus: „Toată lumea își bate joc de mine. M-ai făcut prost prin comportamentul ăsta.”

Eu am zis, gen, „Este comedie! Ce se întâmplă cu tine?. Am aflat mai târziu că era dependent de metamfetamina în acel moment, așa că, sunt sigură că acel comportament irațional a avut ceva de-a face cu asta.”

Citește și  Coronavirus: Vizite între specii la un aquarium din Japonia

Comportamentul neobișnuit nu s-a încheiat însă pe platoul de filmare. Când cuplul a ajuns acasă, Shields a spus că Agassi era încă atât de supărat încât „și-a spulberat toate trofeele. Cine câștigă pentru asta? Asta este doar… nu?”

Agassi, care a scris despre utilizarea metamfetaminei în autobiografia sa, nu a răspuns la cererea de a adăuga comentarii la The New Yorker.

Citește și  TalkCharge - o platforma unica si sigura pentru plati si reincarcari online - preia conducerea in marketingul afiliat

Shields și Agassi s-au întâlnit pentru prima dată în 1993; au fost căsătoriți din 1997 până în 1999. În 2001, Shields s-a căsătorit cu co-creatorul Funny or Die, Chris Henchy, care este cunoscut pentru că a scris scenariile lui Will Ferrell pentru The Other Guys și The Campaign.

 

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Câteva trucuri pentru un brunch preparat acasă foarte sănătos și echilibrat

Brunchul… unul din cele mai așteptate momente ale zilei sau ale săptămânii. Iar brunchul…
Read more
DeliciiUltimele articole

Orașele cele mai glamour din Europa pentru un city break de lux

Escapadele de lux în orașe au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, oferind o…
Read more
MondenUltimele articole

Vedetele emblematice care s-au căsătorit cu un membru al unei familii regale

Grace Kelly, Meghan Markle sau Rania Al Yassin: toate aceste femei și-au construit cariere de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.