MondenUltimele articole

Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

John McEnroe ar putea fi jucătorul profesionist de tenis cel mai strâns asociat cu crizele de furie, dar se dovedește că Andre Agassi a fost și el campion în acest departament. După cum relatează Page Six, porecla „The Punisher” a fost la fel de potrivită în viața personală a lui Agassi, precum a fost pe teren.

Într-un nou interviu pentru The New Yorker, Brooke Shields – care a fost căsătorită cu Agassi din 1997 până în 1999 – spune că legendarul sportiv a făcut un gest nepotrivit atunci când iubita lui a avut o apariție la Friends în 1996. În episod, Shields joacă un super-fan de Days of Our Lives care îl urmărește pe Joey Tribbiani, actorul Matt LeBlanc (care, în lumea sitcomului, joacă rolul Dr. Drake Ramoray).

Citește și  Măștile înfloresc printre trandafiri în capitala parfumului francez

„Andre era în public și mă susținea și a ieșit nervos. El a spus: „Toată lumea își bate joc de mine. M-ai făcut prost prin comportamentul ăsta.”

Eu am zis, gen, „Este comedie! Ce se întâmplă cu tine?. Am aflat mai târziu că era dependent de metamfetamina în acel moment, așa că, sunt sigură că acel comportament irațional a avut ceva de-a face cu asta.”

Citește și  Alimente care agraveaza alergiile

Comportamentul neobișnuit nu s-a încheiat însă pe platoul de filmare. Când cuplul a ajuns acasă, Shields a spus că Agassi era încă atât de supărat încât „și-a spulberat toate trofeele. Cine câștigă pentru asta? Asta este doar… nu?”

Agassi, care a scris despre utilizarea metamfetaminei în autobiografia sa, nu a răspuns la cererea de a adăuga comentarii la The New Yorker.

Citește și  Cel mai bun sport pentru a elimina celulita este…

Shields și Agassi s-au întâlnit pentru prima dată în 1993; au fost căsătoriți din 1997 până în 1999. În 2001, Shields s-a căsătorit cu co-creatorul Funny or Die, Chris Henchy, care este cunoscut pentru că a scris scenariile lui Will Ferrell pentru The Other Guys și The Campaign.

 

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.