MondenUltimele articole

Cand ii vom vedea pe Meghan Markle si pe printul Harry alaturi de regina si de Kate si William?

Plecati sa se instaleze in Canada, determinati sa nu isi mai indeplineasca obligatiile regale, printul Harry si sotia sa Meghan Markle nu au iesit insa total din familia regala. In scurt timp sunt asteptati in Anglia pentru un eveniment oficial in cursul caruia se vor intalni cu regina si cu cuplul Cambridge.

Printul Harry si Meghan Markle au reusit sa se acomodeze deja in Canada. Abia au reusit sa se obisnuiasca cu viata la Vancouver ca sunt deja asaltati cu propuneri de tot felul. Sotilor li s-a propus sa participe la ceremonia cu numarul 92 a premiilor Oscar care a avut loc in noaptea dintre 9-10 februarie. Cuplul este constient de faptul ca trebuie sa profite de aceasta perioada petrecuta in America de Nord deoarece in curand sunt asteptati in cealalta parte de Atlanticului. Sunday Times a scos la iveala faptul ca regina le-a cerut celor doi sa fie prezenti impreuna cu fiul lor Archie alaturi de ea in Anglia pentru a sarbatori Ziua Commenwealth-ului, celebrata la manastirea din Westminster. Ocazia perfecta de a-i vedea reuniti pe ducii de Sussex alaturi de ducesa Kate,  printul William si regina Elizabeth a II-a.

Au trecut deja mai multe luni de cand printul Harry, sotia sa si fiul lor nu au mai aparut alaturi de familia regala. Ducele de Sussex a asistat la o reuniune de criza organizata in luna decembrie de catre regina pentru a gasi o solutie de urgenta pentru Megxit insa, chiar daca printul William si sotia sa au fost prezenti, Meghan a lipsit. Mama lui Archie nu a fost in masura sa participe la aceasta intalnire decat telefonic. Publicul asteapta cu nerabdare data de 9 martie, atunci cand va avea loc acest eveniment oficial la care sunt asteptati ducii. O obligatie de la care Meghan Markle nu are cum sa se sustraga de data aceasta. Impreuna cu fiul sau Archie sunt asteptati cu nerabdare de suverana. Harry, William, Meghan si Kate si regina vor fi in ziua respectiva inconjurati de reprezentanti din 53 de tari. Daca ceremonia va marca prima intalnire dupa mai mult timp intre familia regala aceasta risca sa fie si ultima. Asta deoarece Sunday Times indica ca este vorba despre ultimul angajament oficial la care vor asista Harry si Meghan inainte de a se instala definitiv in Canada.

Related posts
SănătateUltimele articole

Răzuitorul pentru limbă, acest instrument ayurvedic care ar garanta sănătatea gurii noastre

Comercializat de anumite mărci de frumusețe și apreciat în medicina ayurvedică, racleta pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Temperatura ideală a apei și timpul de infuzie pentru a beneficia de efectele curative ale ceaiului

Pentru a beneficia de efectele ceaiului pentru sănătate, temperatura apei și timpul de infuzie…
Read more
SănătateUltimele articole

Dieta de post intermitent: 8 ore pentru a slabi usor

Dieta de post intermitent constă în adoptarea unui ciclu alimentar în care trebuie să alternați…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.