SănătateUltimele articole

Câteva trucuri pentru un brunch preparat acasă foarte sănătos și echilibrat

Brunchul… unul din cele mai așteptate momente ale zilei sau ale săptămânii. Iar brunchul este adorat de toată lumea deoarece se poate adapta de minune tuturor gusturilor și se poate prepara și acasă o variantă forte săntoasă și echilibrată.

Fructe proaspete pentru a înlocui sucurile preparate. Sucurile de fructe care se regăsesc în supermarket conțin cel mai adesea foarte mult zahăr adăugat și conservatori și/sau aditivi. Pentru a le înlocui, cel mai bine ar fi să se apeleze la fructe proaspete. Acestea se pot mânca natur sau se pot mixa pentru a obține propriul suc făcut în casă. Ideal ar fi să se folosească fructe de sezon și să nu se adauge zahăr. Dacă sucul de fructe este puțin amar, cel mai bine ar fi să se folosească miere sau alți îndulcitori naturali.

Citește și  Kim Kardashian, Ellen Pompeo, Cristiano Ronaldo...vedete care au recurs la mame surogat pentru a avea un copil

Un bun matcha în loc de ciocolata caldă. Pentru a înlocui ciocolata caldă, cel mai adesea destul de bogată în calorii, se poate folosi matcha, care conține doar 3 calorii față de 77. În plus, matcha vine cu o mulțime de beneficii: ajută la concentrare, contribuie la reglarea stării de dispoziție, poate elibera tensiunile, redă energia și poate încetini bolile neeurodegenerative.

Lapte vegetal sau degresat pentru a înlocui laptele integral. Pentru tartine sau pentru a pune un strop în matcha sau pentru a savura cele mai delicioase muesli, nimic nu se compară cu un lapte vegetal sau degresat. Laptele este un produs indispensabil pentru brunch. Pentru a limita însă caloriile nimic nu se compară cu versiunea sa vegetală sau degresată.

Citește și  Daniel Craig: „Nu sunt deosebit de curajos”

Se pot prepara pancakes pentru a se evita produsele de patiserie. Pentru a înlocui produsele de patiserie care sunt adevărate bombe calorice, se pot prepara în casă pancakes. Sunt cea mai bună alternativă pentru a se evita un brunch prea bogat în zahăr sau grăsimi. Se pot prepara fie în versiune mai dulce, fie în versiune mai sărată.

Ouă pentru a vă face plinul de proteine. Îți place baconul pe clătite? Foarte gras, este mai înțelept să îl înlocuiești cu ouă. Acestea sunt pline de proteine și mai ales mult mai puțin calorice, pentru un brunch la fel de delicios.

Citește și  De ce sticlele de vin sunt de 0,75 litri?

Somon pentru a înlocui slănina sau baconul. După ouă, somonul este, de asemenea, peștele care trebuie folosit pentru a înlocui celebra șuncă sau slănină. Bogat în omega 3, acesta oferă grăsimi bune. Nu ezita să combini ouăle și somonul afumat pe o clătită pufoasă.

Compotul poate înlocui pasta tartinabilă sau dulceața. Pastele tartinabile și gemul fac sandvișurile mult mai gustoase. Singura problemă este că sunt foarte dulci. Ca să nu explodeze cântarul, ne gândim să le înlocuim cu compot, preparat cu mult mai puțin zahăr. Ideal ar fi să îl prepari chiar tu.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.