SănătateUltimele articole

Câteva trucuri pentru un brunch preparat acasă foarte sănătos și echilibrat

Brunchul… unul din cele mai așteptate momente ale zilei sau ale săptămânii. Iar brunchul este adorat de toată lumea deoarece se poate adapta de minune tuturor gusturilor și se poate prepara și acasă o variantă forte săntoasă și echilibrată.

Fructe proaspete pentru a înlocui sucurile preparate. Sucurile de fructe care se regăsesc în supermarket conțin cel mai adesea foarte mult zahăr adăugat și conservatori și/sau aditivi. Pentru a le înlocui, cel mai bine ar fi să se apeleze la fructe proaspete. Acestea se pot mânca natur sau se pot mixa pentru a obține propriul suc făcut în casă. Ideal ar fi să se folosească fructe de sezon și să nu se adauge zahăr. Dacă sucul de fructe este puțin amar, cel mai bine ar fi să se folosească miere sau alți îndulcitori naturali.

Citește și  Marta Ortega, moștenitoarea extravagantă care va conduce imperiul Zara la doar 37 de ani

Un bun matcha în loc de ciocolata caldă. Pentru a înlocui ciocolata caldă, cel mai adesea destul de bogată în calorii, se poate folosi matcha, care conține doar 3 calorii față de 77. În plus, matcha vine cu o mulțime de beneficii: ajută la concentrare, contribuie la reglarea stării de dispoziție, poate elibera tensiunile, redă energia și poate încetini bolile neeurodegenerative.

Lapte vegetal sau degresat pentru a înlocui laptele integral. Pentru tartine sau pentru a pune un strop în matcha sau pentru a savura cele mai delicioase muesli, nimic nu se compară cu un lapte vegetal sau degresat. Laptele este un produs indispensabil pentru brunch. Pentru a limita însă caloriile nimic nu se compară cu versiunea sa vegetală sau degresată.

Citește și  Lady Gaga încasează 127,9 milioane de dolari cu concertul ei One World, pentru a dona luptei coronavirusului

Se pot prepara pancakes pentru a se evita produsele de patiserie. Pentru a înlocui produsele de patiserie care sunt adevărate bombe calorice, se pot prepara în casă pancakes. Sunt cea mai bună alternativă pentru a se evita un brunch prea bogat în zahăr sau grăsimi. Se pot prepara fie în versiune mai dulce, fie în versiune mai sărată.

Ouă pentru a vă face plinul de proteine. Îți place baconul pe clătite? Foarte gras, este mai înțelept să îl înlocuiești cu ouă. Acestea sunt pline de proteine și mai ales mult mai puțin calorice, pentru un brunch la fel de delicios.

Citește și  Actorul Sir Ian Holm, premiat în Lord of the Rings, a decedat la 88 de ani

Somon pentru a înlocui slănina sau baconul. După ouă, somonul este, de asemenea, peștele care trebuie folosit pentru a înlocui celebra șuncă sau slănină. Bogat în omega 3, acesta oferă grăsimi bune. Nu ezita să combini ouăle și somonul afumat pe o clătită pufoasă.

Compotul poate înlocui pasta tartinabilă sau dulceața. Pastele tartinabile și gemul fac sandvișurile mult mai gustoase. Singura problemă este că sunt foarte dulci. Ca să nu explodeze cântarul, ne gândim să le înlocuim cu compot, preparat cu mult mai puțin zahăr. Ideal ar fi să îl prepari chiar tu.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

3 moduri incredibil de simple de a mânca mai puțin zahăr

A mânca mai puțin zahăr nu înseamnă să încerci să schimbi o felie de tort aniversar cu o…
Read more
MondenUltimele articole

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul canadian Donald Sutherland, star de filme printre care The Hunger Games și Don’t Look…
Read more
DeliciiUltimele articole

Un vin alb românesc produs de Crama La Salina a fost revelația internațională la Concours Mondial de Bruxelles!

Realizare excepțională pe piața mondială a vinurilor pentru Crama La Salina din județul Cluj…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.