Ultimele articoleUtile

Ce înseamnă un vis de moarte?

La orice vârstă, visele de moarte pot anunța o schimbare profesională, o dezamăgire, o despărțire, un eveniment fericit … Descoperă toate semnificațiile.

Toată lumea se întreabă și despre semnificația acestui vis tragic. Acesta este semnul unei viitoare morți? Oferă un răgaz decedatului? Fii sigur, visul morții nu este neapărat sinonim cu dramele din realitate. Este supus interpretărilor multiple. Pentru a explora diferitele căi de reflecție, începem prin a ne scrie visele într-un jurnal dimineața devreme. Vă ajută să vedeți mai clar.

Vis de moarte: sinonim cu schimbări

Moartea într-un vis semnifică adesea trecerea timpului care duce la schimbări inevitabile, dorite sau nu.

Când visăm la propria noastră moarte, aceasta reflectă o schimbare personală importantă, actuală sau viitoare, fie ea profesională, emoțională sau corporală. Dacă murim de moarte violentă, aceasta simbolizează încă o dată o schimbare, de data aceasta radicală, o tranziție care ne va permite să vedem mai clar în viața noastră. Dacă visăm la moartea propriilor părinți, aceasta semnalează mari răsturnări în viața noastră, în prezent sau în viitorul apropiat. A visa la moartea unui copil este un avertisment. O modalitate de a ne chema la comandă. Trebuie să devenim mai calmi și mai serioși în viața noastră (moartea copilului simbolizează trecerea la maturitate). În orice caz, ne așteaptă un nou început. Un coșmar util, prin urmare, pentru a indica calea de parcurs.

Citește și  Tanorexia sau obsesia bronzului, o problemă de sănătate

Din păcate, visele pot prezice, de asemenea, o dezamăgire care urmează să fie așteptată în mod inconștient: visul este acolo pentru a ne deschide ochii. A atinge o persoană moartă în vis înseamnă o pierdere de bani. a veghea asupra unui mort sau a primi un cadou înseamnă că cineva se simte vinovat pentru o faptă rea sau o judecată proastă pe care a făcut-o. A vedea o persoană moartă în propriul pat este un semn al unei rupturi pe care o trăim acum sau în viitor: patul este locul nostru intim, a vedea moartea acolo înseamnă tristețe în inima noastră. Moartea este uneori violentă în vise: visarea unor zombi care ne atacă, de exemplu, înseamnă că ne este frică de ceva fără ca acesta să fie întemeiat: trebuie să ne revizuim judecata.

Citește și  Kim Jong-un, operat in secret?

Uneori, dimpotrivă, visele morții sunt de bun augur. A visa la oameni morți și a le vedea în viață poate vesti bucurie, fericire și noroc. Dacă acești oameni ne vorbesc, ar trebui să le urmăm sfatul: vocea morților este ca cea a înțelepților, ei știu mai multe decât noi. A vedea propria moarte poate prezice și un eveniment fericit care ne va umple de bucurie. Un copil mort în visele noastre poate fi traumatic, dar în mod ironic poate însemna sfârșitul necazurilor și al grijilor. Îngroparea unei persoane moarte în vis poate însemna că ne-am bătut sau ne vom bate adversarii, cei care ne pun obstacole. A vedea moartea apărând cu coasa ei, dacă este înspăimântătoare, este totuși un semn de fericire, noroc, succes și bogăție.

Citește și  Barbra Streisand: o diva pop emblematica

Related posts
SănătateUltimele articole

Patru plante pentru a evita pofta de dulce

Uneori, pofta de zahăr este irezistibilă și ne dorim să nu putem ceda. Anumite plante sunt…
Read more
SănătateUltimele articole

Psyllium, acest aliat care pune capăt disconfortului și durerilor de stomac

Bogată în fibre, această plantă din zonele deșertice ajută intestinele leneșe și, ca bonus…
Read more
SănătateUltimele articole

Cinci exerciții de respirație recomandate pentru a reduce anxietatea

Dificultăți de respirație, inimă palpitantă… Aceste reacții pot fi cele de dragoste…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.