MondenUltimele articole

Daniel Craig: „Nu sunt deosebit de curajos”

A îmbrăcat costumul James Bond de cinci ori. Cu toate acestea, Daniel Craig, care urmează să joace agentul secret pentru ultima oară în Dying Can Wait, nu era prea dornic să joace spionul britanic Mi6.

În calitate de James Bond pentru ultima oară în Death Can Wait, Daniel Craig își ia rămas bun de la costumul agentului 007, un rol care i-a propulsat cariera și i-a schimbat viața. Cu toate acestea, în 2015, el a dezvăluit revistei Esquire că este de fapt foarte departe de rolul său de spion: „Nu sunt un James Bond. Nu sunt deosebit de curajos, nu am un sânge deosebit de rece „.

Actorul în vârstă de 50 de ani nu a vrut să fie al șaselea actor care joacă rolul lui James Bond și să preia rolul lui Pierce Brosnan. În plus, alături de Sean Connery, Roger Moore sau Timothy Dalton, Daniel Craig părea să iasă în evidență și să nu aibă prea multe în comun cu celebrul personaj al lui Ian Fleming. Actorul cu ochi albaștri își amintește chiar și recenziile de pe internet în momentul anunțului de casting, numindu-l „prea mic”, „prea blond”, „aer rusesc”.

De asemenea, producătorul istoric al lui James Bond, Barbara Broccoli, a convins cu greu actorul, care a fost totuși prima sa alegere. „Marea problemă a fost că el nu a vrut să o facă”, a spus ea. Pentru că, chiar dacă poveștile agentului dublu în slujba coroanei britanice l-au făcut pe actor să viseze încă de la o vârstă fragedă, el vede și un pericol în ceea ce privește viața sa privată, care riscă să fie expusă cu un rol de această amploare.

Related posts
SănătateUltimele articole

Patru plante pentru a evita pofta de dulce

Uneori, pofta de zahăr este irezistibilă și ne dorim să nu putem ceda. Anumite plante sunt…
Read more
SănătateUltimele articole

Psyllium, acest aliat care pune capăt disconfortului și durerilor de stomac

Bogată în fibre, această plantă din zonele deșertice ajută intestinele leneșe și, ca bonus…
Read more
SănătateUltimele articole

Cinci exerciții de respirație recomandate pentru a reduce anxietatea

Dificultăți de respirație, inimă palpitantă… Aceste reacții pot fi cele de dragoste…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.