MondenUltimele articole

Hamptons, Capri, Saint-Tropez … Jennifer Lopez și Ben Affleck fac turul iubirii

De la începutul vacanței de vară, Jennifer Lopez și Ben Affleck au fost inseparabili. De pe străzile din Capri până la plaja din Hamptons până la un iaht din Saint-Tropez, cuplul a decis să profite la maximum de vacanța și dragostea lor.

Este telenovela romantică pe care nu te poți abține să nu o urmărești în această vară: întoarcerea cuplului Jennifer Lopez și Ben Affleck. JLo și Bennie, Jen și Ben, Bennifer … Există multe porecle pentru acest duet de vedete care au consumat multă cerneală în timpul primei lor aventuri, la începutul anilor 2000. Din nou, în cuplu, actorul și cântăreața au decis să-și petreacă vacanța împreună, sub semnul iubirii. Inseparabili, nu mai ascund și nu variază destinațiile.

Vârtejul iubirii începe în Hamptons, o regiune foarte elegantă din statul New York, când le vedem, sâmbătă, 3 iulie, în plină plimbare. O plimbare romantică în timpul căreia vedeta Ligii Justiției nu ezită să-și îmbrățișeze iubita care se strânge în brațele sale. Zâmbete largi, un sărut pe frunte, două ținute bej asortate inteligent … Iubitorii își arată dragostea în plină zi.

Citește și  Acele semnale transmise de corpul tau ca telemunca a lasat urme

De la despărțirea lor în 2003, au trecut 17 ani înainte ca Ben și Jen să decidă să se reunească.Departe unul de celălalt, cele două vedete și-au construit alte vieți.La 52 de ani, cântăreața este mama gemenilor Emme și Maximilian (13) pe care îi are alături de cântărețul Marc Anthony.Între timp, actorul a fost căsătorit cu Jennifer Garner până în 2017, cu care are trei copii, Violet Ann (16), Seraphina (12) și Samuel (9).

Descendenți pe care Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au ezitat să-i aducă împreună, în timpul unei vizite la Universal Studios pe 2 iulie la Hollywood.

Citește și  A încetat din viaţă, la 41 de ani, designerul Virgil Abloh

Însoțiți de gemenii cântăreței și de fiul actorului Samuel, cuplul a profitat de ocazie pentru a se distra și pentru a umple (alte) fiori.

Un sărut în Saint-Tropez

După reuniunea de familie, a sosit momentul să ne bucurăm de o escapadă romantică, iar pentru cântăreață, să sărbătorească 52 de ani.

Pentru aceasta, Jen și Ben au ales Franța și, mai precis, Coasta de Azur. Navigând pe un iaht în largul orașului Saint-Tropez, cuplul a organizat o mică ședință foto pe care Jennifer Lopez a postat-o ​​pe Instagram. În mijlocul mai multor fotografii în costum de baie, vedeta și-a strecurat o fotografie cu ea sărutându-și tandru iubitul, formalizând renașterea iubirii lor. Cele două vedete au fost ulterior reperate la un club de noapte, îmbrățișându-se reciproc pe melodia Jenny from the Block din 2002, pe care actorul a apărut  în videoclipul muzical.

Citește și  Google respinge apelul pentru o plată imensă Australiei

Capri, este departe de a se termina

La revedere Saint-Tropez, salut Capri. După Franța, îndreptându-se spre Italia, vacanța lui Ben și Jen continuă. Acolo, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au petrecut zilele explorând străzile orașului. Mână în mână, i-am văzut aruncându-se o privire unul către celălalt și rătăcind (aproape) incognito printre turiști și insulari. Jen și Ben au petrecut apoi ceva timp pe o barcă, navigând senin lângă Coasta Amalfi. O reuniune frumoasă, o dragoste care radiază, aruncată în fața unei lumi care, să recunoaștem, avea nevoie de povești care să se termine bine. Abia așteptăm următoarea destinație.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Unde este situată cea mai îngustă stradă din lume?

Cea mai îngustă stradă din lume, aproape la fel de lată ca o foaie de hârtie A4, se află în…
Read more
DeliciiUltimele articole

Destinații magice demne de un basm Disney

Știai că decorurile din filmele tale Disney preferate sunt inspirate din veritabile destinații?
Read more
SănătateUltimele articole

Trei trucuri pentru energie și bună dispoziție în sezonul rece

Pentru a combate oboseala specifică iernii și pentru a-ți stimula energia, descoperă trei…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.