10 noiembrie 2020

Joe Biden: din ce cauza a murit fiul sau Beau?

Fiul mai mare al lui Joe Biden, Beau Biden, a decedat pe data de 30 mai 2015 la doar 46 de ani. Beau avea o cariera politica exemplara si isi dorea sa devina intr-o buna zi presedintele Statelor Unite ale Americii. Ce boala l-a daramat?

La doar cateva ore de la deschiderea sectiilor de votare, cu ocazia alegerilor prezidentiale, Joe Biden s-a recules la mormantul fiului sau mai mare, Beau, inmormantat in Delaware. La doar 46 de ani, acesta din urma a decedat pe data de 30 mai 2015 dupa o lupta lunga cu cancerul la creier. Extrem de apreciat de democrati, tanarul avea mari sanse sa devina guvernator in Delaware. Ambitios, Beau Biden a fost nevoit sa renunte la acest vis maret in momentul in care a fost diagnosticat cu cancer la creier, in 2013 dupa ce a inceput sa se simta din ce in ce mai slabit in timpul unei vacante.

Citește și  Spirulina vine în slujba frumuseții tale

Doi ani mai tarziu, pierde lupta cu cancerul pe un pat de spital de la Walter Reed Army Medical Center, lasand in urma sa o sotie indurerata si doi copii. In urma acestui deces, Joe Biden, care si-a pierdut prima sotie si pe fiica sa in urma unui accident teribil de masina in 1972, a declarat in cadrul unui comunicat ca intreaga familie este intr-o suferinta teribila, este socata. Joe Biden a mai declarat ca este convins de faptul ca spiritul lu Beau va ramane pentru totdeauan alaturi de ei – mai ales alaturi de curajoasa sa sotie, Hallie, si cei doi copii ai sai, Natalie si Hunter. Beau a luptat cu cancerul la creier cu demnitate si integritate, cu acelasi curaj de care a dat dovada in fiecare zi din viata sa.

Citește și  In varsta de 39 de ani, Paris Hilton a anuntat ca urmeaza un protocol de fertilizare in vitro

In 2019, in memoriile sale, Jill Biden, a doua sotie a lui Joe Biden si mama vitrega a lui Beau a declarat ca sufletul sau este sfasaiat in bucati de la moartea lui Beau, ca fisurile sunt poate imperceptibile insa sunt acolo.

Joe Biden este mandru de parcursul fiului sau. In februarie anul acesta, in timpul unei intalniri, candidatul democrat a declarat ca persoana pe care si-ar fi dorit sa o vada in cursa pentru prezidentiale era Beau Biden, nu Joe Biden. Joe Biden si-ar fi dorit enorm sa isi vada fiul instalat la Casa Alba. Era foarte mandru de el si il considera mult mai bun decat el in orice domeniu…

Citește și  Migrene, cosuri, respiratie…cum ne afecteaza masca de protectie corpul