MondenUltimele articole

Ziuă delicată pentru Harry și Meghan: zbor privat și vilă cu 12 băi

În timp ce țara își amintește eroii săi luptând, și cu o altă bătălie dureroasă împotriva lui Covid, ducii de Sussex s-au mutat din Canada în California

Ziua sărbătorilor din Marea Britanie pentru 75 de ani de la victoria asupra nazismului s-a transformat în ziua rușinii pentru Harry și Meghan. În timp ce țara își amintea eroii ei luptând cu o altă bătălie dureroasă împotriva lui Covid, s-a dovedit că ducii de Sussex s-au mutat din Canada în California într-un avion privat de lux și locuiesc acum în Beverly Hills într-o vilă cu opt dormitoare, douăsprezece băi și o piscină mare.

Ziarele britanice nu au scutit de critici aprige cuplul regal: dacă au fugit de Familia Regală pentru a putea trăi ca oameni obișnuiți, mai au un drum lung. În timp ce regina Elisabeta a adresat cel de-al doilea mesaj către țară într-o lună, pentru a-i lăuda dăruirea și a-i invita să continue lupta, Daily Mail a constatat că, campionii susținerii ecologice, Harry și Meghan, au părăsit  Vancouver la bordul unui avion privat de lux.

Citește și  Cum a fost ascunsa de Hitler vasta colectie de vinuri din Monaco

Nimic mai puțin decât un Embraer E190 cu o lungime de aproape 40 de metri și folosit de companiile aeriene, în versiunea sa de bază, pentru a transporta 114 pasageri. Ducii de Sussex au părăsit Canada pe 14 martie, când pandemia a îngreunat deja călătoria altor „oameni obișnuiți”. Avionul a fost pus la dispoziție de Tyler Perry, unul dintre cei mai bogați actori, scenariști, regizori și producători de film din Hollywood.

Plecând noaptea, să nu fie văzuți de nimeni, și aterizând în California la terminalul VIP al Aeroportului Burbank, pentru a evita inconvenientul controalelor vamale, ducii au fost cazați în Beverly Hills, la vila toscană, de însuși Tyler Perry. În valoare de 18 milioane de dolari, vila are opt dormitoare și douăsprezece băi, plus, desigur, o piscină mare. Casa, locuită deja de Paris Hilton, este situată în interiorul proprietății Beverly Ridge, împrejmuită și păzită de gardieni înarmați. Nu se știe dacă Harry și Meghan plătesc chiria, care s-ar ridica la cel puțin 40.000 de dolari pe lună, având în vedere zona, dar este puțin probabil. Aceștia au fost deja găzduiți gratuit în vila din Lacul Vancouver și Perry nu face altceva decât să continue o tradiție, așteptând ca Harry și Meghan să devină independent independenți din punct de vedere economic, așa cum anunțaseră că vor. Între timp, proprietatea Frogmore Cottage care le-a fost atribuită în parcul Windsor este plină de buruieni și nu se știe dacă ducele și ducesa au început deja să se returneze, așa cum au promis, cei 2,5 milioane de lire sterline de bani publici cheltuiți în modernizarea acesteia.

Citește și  Cunosti beneficiile oferite de ananas?

Tyler Perry nu l-a cunoscut pe Harry și nici măcar pe Meghan, dar este foarte aproape de Oprah Winfrey, regina talk-show-urilor care a luat-o pe ducesă sub aripa ei largă de protecție: Perry știe că la Hollywood, dacă Oprah cere o favoare, nu poți să o refuzi. Dar atât de mult lux în mijlocul unei epidemii, în care economia se destrăma, iar lista șomerilor devine mai lungă, cu siguranță nu face o impresie bună, iar Harry și Meghan au încercat să remedieze problema, distribuind o duzină de saci care conțin mâncare săracilor din Los Angeles.

Citește și  Cand ii vom vedea pe Meghan Markle si pe printul Harry alaturi de regina si de Kate si William?

Plecați din Londra, pentru a evita fotografii, nu s-au ferit de niște fotografii care evidențiau dedicația și angajamentul lor în momentele de nevoie.

Tatăl său s-a îmbolnăvit de Covid și el a fost plecat, țara lui suferă și el nu este acolo, aniversarea victoriei este sărbătorită și regimentele din care a fost comandant își amintesc că au căzut fără el, bunica sa iubită este singură în Castelul Windsor și el nu o poate vizita. Meghan, scrie Daily Mail, a construit o perdea de fier în jurul prințului, formată din prietenii și cunoscuții ei de la Hollywood, și în curând nu va mai rămâne nimic din ”old” Harry.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Cele mai proaste alimente și băuturi pentru dinți

Îngrijirea dinților tăi trece printr-o bună igienă orală dar și prin conținutul farfurii.
Read more
SănătateUltimele articole

Top beneficii ale consumul de fistic pentru sănătate

Fisticul este extrem de interesant atât pentru starea ta de sănătate, cât și pentru a te…
Read more
MondenUltimele articole

În umbra sinistră a cazului R. Kelly, căsătoria sa ilegală cu cântăreața de atunci în vârstă de 15 ani Aaliyah

Interpretul melodiei I Believe I Can Fly, condamnat pe 29 iunie la 30 de ani de închisoare pentru…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.