MondenUltimele articole

Atunci când diferența de vârstă dintre cupluri este una foarte mare

Vârsta este doar un număr… Și nu aceste cupluri de vedete cu o mare diferență de vârstă sunt cele care vor spune contrariul. Pentru ei, dragostea nu are vârstă, iar pasiunea se trăiește în afara convențiilor.

Dragostea nu are vârstă… iar aceste celebrități o demonstrează. Timp de mulți ani, ele au avut o relație cu un partener cu zece ani mai mare, sau cu zece ani mai mic. Împreună și-au construit o viață de cuplu și de familie împlinită, iar aceste vedete au trecut peste diferența de vârstă cu mare complicitate.

Diferența de vârstă între cuplurile de vedete

Jacques Salomé afirmă în cartea „L’amour à chaque instant” (publicată în 2012): „Când iubim, indiferent de vârstă, este întotdeauna prima dată”. Diferitele vedete din selecția noastră ar putea să  răspundă – cu o singură voce – „câtă dreptate are!”.

Citește și  Care sunt beneficiile oului?

Pentru că, pentru ele, principalul lucru nu este vârsta. Este talentul, farmecul, umorul, bunăvoința… Oricare ar fi motivele respective, majoritatea acestor cupluri de vedete rezistă în timp.

Dovadă stau Harrison Ford și Calista Flockhart, aflați la 22 de ani distanță și îndrăgostiți de 16 ani.

Diferența de vârstă de 15 ani dintre Portia de Rossi și Ellen DeGeneres nu le-a împiedicat să trăiască o poveste frumoasă timp de 14 ani. S-au căsătorit în 2008, având  nuntă intimă, cu mai puțin de 20 de invitați. Portia de Rossi a declarat pentru E.T Online secretul longevității lor: „Suntem doar foarte bune prietene și vorbim despre orice. Niciodată, niciodată, niciodată, niciodată nu ne mințim unul pe celălalt, nici măcar despre cele mai mici lucruri. Ea este singura persoană cu care vreau să fiu. Este cea mai bună prietenă a mea și vreau să îi împart viața tot timpul”.

Citește și  Cadavru găsit pe lac, în căutarea actriței Naya Rivera

Când femeia este mai în vârstă în cuplurile de vedete

Bărbații nu sunt neapărat cei mai în vârstă într-un cuplu. Unele femei s-au îndrăgostit până peste cap de un bărbat mai tânăr decât ele și au toate motivele să trăiască povestea din plin. Heidi Klum se distrează de minune alături de Tom Kaulitz, membru al trupei Tokio Hotel. S-au căsătorit în secret în 2018 și de atunci trăiesc pe un nor. Modelul a declarat în același timp pentru InStyle: „În ultima vreme, sunt mai mulți oameni care îmi amintesc de vârsta mea decât eu însămi… Iubitul meu este mult mai tânăr decât mine și multă lume pune la îndoială relația mea și își pune întrebări. Aceasta este cu adevărat singura dată când vârsta mea îmi este aruncată în față.

Citește și  Ce castel american poate fi perfect pentru Harry și Meghan?

Mariah Carey a avut întotdeauna o înclinație pentru bărbații mai tineri: ea are în prezent o relație frumoasă cu dansatorul ei, Bryana Tanaka.

Alte vedete s-au îndrăgostit de o femeie mai în vârstă. Deborah, soția lui Hugh Jackman, este cu 13 ani mai în vârstă decât el. Iar actorul Aaron Taylor Johnson s-a căsătorit cu Sam, care este cu 23 de ani mai în vârstă decât el.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.