MondenUltimele articole

Blake Lively și Ryan Reynolds s-ar putea muta în curând în Europa

De când Ryan Reynolds a cumpărat clubul de fotbal Wrexham din Țara Galilor, el și familia sa vizitează relativ des clubul. Ei sunt atât de atașați de locul respectiv încât se pare că și-au cumpărat o casă acolo.

Toată lumea vrea să știe unde locuiesc celebritățile lor preferate. În timp ce Blake Lively și Ryan Reynolds, împreună cu cei patru copii ai lor, sunt fideli SUA de mulți ani, se pare că cei doi și-au cumpărat o altă casă în Europa.

Unde locuiesc Blake Lively și Ryan Reynolds?

Lui Blake Lively și Ryan Reynolds le place liniștea și pacea, chiar și în ceea ce privește alegerea locuinței lor. Cei doi actori nu locuiesc în agitația din Los Angeles, ca majoritatea actorilor, ci într-un orășel din statul New York: Pound Ridge. Situat la aproximativ o oră de Manhattan, este un loc foarte liniștit, înconjurat de o pădure mare. Ei au cumpărat acolo o proprietate imensă pentru 5 milioane de dolari, care include o casă cu șapte dormitoare, șase băi și un hambar în aer liber.

Citește și  Kamara lanseaza un apel disperat

Este un loc plin de amintiri pentru cuplu, deoarece este locul unde s-au mutat la șase luni după ce s-au cunoscut, după cum relatează Hello Magazine. Este, de asemenea, locul unde Blake Lively și Ryan Reynolds și-au crescut cei patru copii.

Citește și  Ana Bogdan a fost testată pozitiv cu coronavirus

Blake Lively și Ryan Reynolds și-au cumpărat o casă în Țara Galilor

Cu toate acestea, potrivit The Sun, cuplul a cumpărat recent o casă în satul Marford, în nordul Țării Galilor. O locație europeană care are sens pentru familie, având în vedere că, la începutul anului 2021, Ryan Reynolds a cumpărat jumătate din echipa de fotbal Wrexham FC din Țara Galilor împreună cu prietenul său, actorul american Rob McElhenney. După cum subliniază revista americană, actorul a dorit să cumpere un pied à terre pentru soția sa Blake Lively și cele patru fiice ale lor, pentru călătoriile lor în țară.

Citește și  Justin Bieber bate recordul lui Elvis Presley din SUA

Foarte implicat în managementul echipei de fotbal, actorul se deplasează des în Țara Galilor. Și uneori își ia cu el și mica sa familie, ca în ianuarie 2023, când a asistat la un meci cu fiica sa cea mare, James, sau în martie anul trecut, când el și Blake Lively și-au dus acolo pentru prima dată fiica cea mică.

Cei doi sunt destul de discreți cu viața lor private. Actrița a devenit de curând mama pentru a patra oară iar imagini cu bebelușul nu au fost încă făcute public.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Must see: 5 orașe magnifice de descoperit în Maroc

Vrei să pleci pentru câteva zile în Maroc? Iată în acest caz, câteva orașe care merită cu…
Read more
SănătateUltimele articole

Alimente de adăugat în farfurie pentru a fi în formă maximă

Chiar dacă secretul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate este de a mânca variat…
Read more
DeliciiUltimele articole

Cand parcul iti miroase a Sauvignon Blanc

Toți pasionații și curioșii domeniului, adică a vinurilor și a finețurilor culinare, știu de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.