Cadavru găsit pe lac, în căutarea actriței Naya Rivera

Un corp a fost găsit luni la un lac din sudul Californiei, în timpul căutării actriței din  „Glee”, Naya Rivera, au anunțat autoritățile.

Cadavrul a fost descoperit la cinci zile după ce Rivera, în vârstă de 33 de ani, a dispărut pe lacul Piru, unde fiul ei a fost găsit singur pe 8 iulie, câteva ore mai târziu, pe o barcă pe care cei doi au închiriat-o, a declarat biroul șerifului județului Ventura.

Autoritățile nu au spus imediat dacă persoana găsită este Rivera, dar au spus a doua zi că a dispărut, au crezut că s-a înecat în lacul de la nord-vestul Los Angeles. La 2 p.m. a fost programată o conferința de presă.

Lacul, la o oră de mers cu mașina de la Los Angeles, a fost căutat de zeci de scafandri care lucrau în ape cu vizibilitate redusă, cu ajutorul celor de la elicoptere, drone și vehicule de teren.

Rivera a cântat majoreta Santana Lopez timp de șase sezoane în comedia muzicală de la Fox, „Glee”.

Dacă va fi declarată moartă, va deveni cel de-al treilea membru major al distribuției din serial care va muri la cei 30 de ani. Cory Monteith, unul dintre liderii emisiunii, a murit la 31 de ani în 2013 din cauza unui amestec toxic de alcool și eroină.

Și co-starul Mark Salling, cu care Naya Rivera a fost la un moment dat, s-a omorât în 2018 la 35 de ani, după ce s-a declarat vinovat de acuzațiile de pornografie infantilă.

Filmul supravegherii arată că Naya Rivera și fiul ei, Josey Hollis Dorsey, pleacă pe barca închiriată. Când barca nu a reușit să se întoarcă, vânzătorul ei a găsit nava în derivă în capătul nordic al lacului miercuri după-amiază, cu băiatul adormit la bord. El le-a spus anchetatorilor că el și mama lui au înotat și el s-a întors în barcă, dar ea nu a fost găsită, potrivit unui comunicat al șerifului.

Băiatul purta o vestă de salvare, iar o altă vestă de salvare a fost găsită în barcă împreună cu poșeta identificată ca fiind a lui Naya Rivera. Se crede că Rivera s-a înecat „în ceea ce pare a fi un accident tragic”, se arată în declarație.

Băiatul, fiul lui Rivera din căsătoria sa cu actorul Ryan Dorsey, este în siguranță și sănătos și este cu membrii familiei, au spus autoritățile. Cuplul și-a finalizat divorțul în iunie 2018, după aproape patru ani de căsătorie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *