DeliciiUltimele articole

Must see: 5 orașe magnifice de descoperit în Maroc

Vrei să pleci pentru câteva zile în Maroc? Iată în acest caz, câteva orașe care merită cu adevărat să fie descoperite.

Maroc este țara cu 1001 minuni. Te poți pierde prin celebrele sale piețe souks, să admiri munții înzăpeziți din Atlas sau să parcurgi deșertul Sahara. Peisaje între mare și pământ care vor seduce pe toată lumea. Și cum ar fi să te bucuri de un city trip?

Essaouira. Pe malul Atlanticului, Essaouira este un oraș extrem de fermecător, mult mai calm și mai energic decât Marrakech. Unul din principalele sale puncte de interes este portul său unde se află cele mai frumoase bărci în nuanțe de albastru ale pescarilor. Cea mai bună modalitate de a descoperi Essasouira este de a se pierde pe străduțele Medinei sale. Și aici, albastrul este peste tot: pe uși, pe mozaicuri…

Citește și  Alimente de evitat pentru a avea o piele frumoasa

Fes. Medina din Fes numita Fes-el-Bali este un adevărat labirint in aer liber. Și doar pentru asta, merită să fie vizitat. Pentru a ajunge aici, trebuie să treci și prin magnificul port Bab Boujloud, foarte ușor de recunoscut grație culorii sale albastre.

Marrakech. Este fără îndoială cel mai cunoscut oraș marocan. Un veritabil templu al turismului din țară, are numeroase comori. Putem aminti cea mai frumoasă moschee, Koutubia sau vibranta piață Jemma el Fna. Dacă vrei să te afli în inima folclorului orașului sau pur și simplu să savurezi un ceai de mentă sau un suc de portocale proaspăt, aici trebuie să ajungi.

Citește și  Aloe Vera, ingredientul minune pentru gingiile tale

Agadir. Dacă vrei să te bucuri de un city trip pentru a profita din plin de ocean și pentru a obține cel mai frumos bronz, trebuie să ajungi aici. Agadir este destinația ideală pentru cei care sunt în căutare de relaxare sau de vacanțe sportive. Poți face aici surf, jet schi și multe alte activități nautice. Cu siguranță că vei fi impresionat de colina sa impozantă unde scrie în araba Dumnezeu, Patria și Regele.  La 20 de km se află satul Taghazout, cu cele mai frumoase căsuțe în nuanțe de alb. O minunăție care nu trebuie să fie ratată.

Citește și  Elon Musk si Grimes, un cuplu enigmatic

Meknes. Este un oraș din partea de nord a Marocului. Și nu este luat cu asalt de către turiști. La fel ca și multe alte medine din oraș, cea din Meknes este o adevărată invitație la călătorii cu piețele sale autentice, cu aromele sale, culorile sale și mici săi artizani care îți fac o primire foarte călduroasă.

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Alimente de adăugat în farfurie pentru a fi în formă maximă

Chiar dacă secretul pentru a fi în cea mai bună stare de sănătate este de a mânca variat…
Read more
DeliciiUltimele articole

Cand parcul iti miroase a Sauvignon Blanc

Toți pasionații și curioșii domeniului, adică a vinurilor și a finețurilor culinare, știu de…
Read more
DeliciiUltimele articole

SUA: Un bărbat creează cel mai iute ardei din lume

Un bărbat din Carolina de Sud (SUA) a doborât un record mondial, creând cel mai iute ardei…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.