MondenUltimele articole

Păunii agresivi din Miami vor fi relocați după plângerea rezidenților

Păunii din cartierul Coconut Grove din Miami sunt cunoscuți ca se năpustesc noaptea, zgârie părți din mașinile rezidenților și lasă resturi și murdărie peste tot.

Cartierul Coconut Grove din Miami este luxuriant atât cu frunziș tropical,  cât și cu 60 până la 80 de păuni care se plimbă liberi. Unii rezidenți sunt atât de furioși încât consilierii locali au votat pentru relocarea acestora.

Votul de săptămâna trecută a validat reclamațiile rezidenților prin care se arată că păsările au ocupat cartierul. Potrivit unora dintre rezidenți, zgomotele de pe acoperiș și de împerechere durează toată noaptea și tulbură liniștea, cu grămezi mari de excremente de păun și zgârieturi pe mașini, care nu fac decât să sporească frustrarea.
Andrews Candela, un rezident, a explicat că a fost cândva bucuros să locuiască în Grove-ul de Nord. Cu toate acestea, păsările teroriste au ruinat de atunci seninătatea de care se bucurau el și soția sa.
Nu toată lumea se simte la fel de asaltată de locuitorii plini de culoare din cartier. Mulți s-au bucurat de animalele colorate și de petrecerea timpului liber prin cel mai vechi cartier din Miami.

paunii

Decizia consilierilor orașului a fost însă unanimă. Serviciul de curățenie al orașului va permite acum captarea și eliminarea păunilor „în exces”. În ceea ce privește cât de intens va fi acest control al populației, un număr al speciei a fost anunțat.

Citește și  Care sunt efectele Lunii asupra oamenilor?

Unii s-au săturat de păsările care trec prin grădinile lor și să le mănânce plantele. Președintele asociației de cartier Nancy Benovaich a declarat că au început să se răspândească și în alte zone ale orașului.

„Unul dintre momentele magice din Coconut Grove este să întâlnești păuni care traversează străzile înguste și să trăiești o scenă asemănătoare cu jungla acestui cartier”, a spus Karen Hollihan care locuiește în cartier de 15 ani. Pentru ea, păunii sunt o poveste. „Mă trezesc la sunetul vocilor lor stranii. Te simți într-un paradis care nu este ușor de găsit într-o lume a betoanelor și a lămpilor stradale. „

Citește și  O cantareata celebra a devenit mama la 44 de ani

Related posts
SănătateUltimele articole

Răzuitorul pentru limbă, acest instrument ayurvedic care ar garanta sănătatea gurii noastre

Comercializat de anumite mărci de frumusețe și apreciat în medicina ayurvedică, racleta pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Temperatura ideală a apei și timpul de infuzie pentru a beneficia de efectele curative ale ceaiului

Pentru a beneficia de efectele ceaiului pentru sănătate, temperatura apei și timpul de infuzie…
Read more
SănătateUltimele articole

Dieta de post intermitent: 8 ore pentru a slabi usor

Dieta de post intermitent constă în adoptarea unui ciclu alimentar în care trebuie să alternați…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.