MondenUltimele articole

Păunii agresivi din Miami vor fi relocați după plângerea rezidenților

Păunii din cartierul Coconut Grove din Miami sunt cunoscuți ca se năpustesc noaptea, zgârie părți din mașinile rezidenților și lasă resturi și murdărie peste tot.

Cartierul Coconut Grove din Miami este luxuriant atât cu frunziș tropical,  cât și cu 60 până la 80 de păuni care se plimbă liberi. Unii rezidenți sunt atât de furioși încât consilierii locali au votat pentru relocarea acestora.

Votul de săptămâna trecută a validat reclamațiile rezidenților prin care se arată că păsările au ocupat cartierul. Potrivit unora dintre rezidenți, zgomotele de pe acoperiș și de împerechere durează toată noaptea și tulbură liniștea, cu grămezi mari de excremente de păun și zgârieturi pe mașini, care nu fac decât să sporească frustrarea.
Andrews Candela, un rezident, a explicat că a fost cândva bucuros să locuiască în Grove-ul de Nord. Cu toate acestea, păsările teroriste au ruinat de atunci seninătatea de care se bucurau el și soția sa.
Nu toată lumea se simte la fel de asaltată de locuitorii plini de culoare din cartier. Mulți s-au bucurat de animalele colorate și de petrecerea timpului liber prin cel mai vechi cartier din Miami.

paunii

Decizia consilierilor orașului a fost însă unanimă. Serviciul de curățenie al orașului va permite acum captarea și eliminarea păunilor „în exces”. În ceea ce privește cât de intens va fi acest control al populației, un număr al speciei a fost anunțat.

Unii s-au săturat de păsările care trec prin grădinile lor și să le mănânce plantele. Președintele asociației de cartier Nancy Benovaich a declarat că au început să se răspândească și în alte zone ale orașului.

„Unul dintre momentele magice din Coconut Grove este să întâlnești păuni care traversează străzile înguste și să trăiești o scenă asemănătoare cu jungla acestui cartier”, a spus Karen Hollihan care locuiește în cartier de 15 ani. Pentru ea, păunii sunt o poveste. „Mă trezesc la sunetul vocilor lor stranii. Te simți într-un paradis care nu este ușor de găsit într-o lume a betoanelor și a lămpilor stradale. „

Related posts
SănătateUltimele articole

Deodorant, alimentatie, haine – greseli de evitat impotriva transpiratiei

Areole, mirosuri neplacute…chiar daca transpiratia este un fenomen cat se poate de normal, nu…
Read more
SănătateUltimele articole

Transplantul mi-a dat opt ani în plus de viață

Când Brian Keeley era în terapie intensivă după ce a suferit un atac de cord brusc, soției sale…
Read more
MondenUltimele articole

Sir Elton John: Turneul din Marea Britanie și Europa a fost amânat pentru 2023

Sir Elton John și-a amânat viitorul turneu din Marea Britanie și Europa 2021 până în 2023, din…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *