MondenUltimele articole

Super Bowl 2023: Rihanna însărcinată și un show XXL

Duminică, 12 februarie 2023, Rihanna care a cântat în pauza de la Super Bowl, și-a afișat burtica de însărcinată.

Un show extrem de așteptat și un anunț care a suprins pe toată lumea…Rihanna care a susținut primul său show după o pauză de șase ani a anunțat că va fi mamă din nou. Pe scenă, înconjurată de zeci de dansatori, Rihanna, îmbrăcată complet în roșu, și-a afișat burtica, anunțând astfel a doua sarcină, la un an după nașterea primlului copil. Tatăl bebelușului este, la fel ca în cazul primului copil, rapperul A$AP Rocky.

Timp de 13 minute, cântăreața a reluat câteva din cle mai cunoscute melodii ale sale:  Bitch Better Have My Money,  DiamondsWe Found LoveRude Boy, WorkWild ThoughtsAll of The LightsRun This Town sau Umbrella. Totul în fața a 63 400 de spectatori.

Citește și  Cinci reguli de aur de care trebuie să ții cont pentru ca baia ta să nu se transforme într-un cuib de bacterii

An de an, programul show-ului din pauza Super Bowl este un vis pentru numeroși artiști: Rihanna, care nu a mai lansat un album de mai bine de șapte ani, revine pe scenă pentru prima dată în ultimii șase ani.

Inutil să mai spunem că acest spectacol a fost unveritabil eveniment. În 2022, spectacolul din pauza meciului era deja un mare succes: Eminem, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Snoop Dogg și Mary J. Blidge s-au reunit pentru un spectacol XXL. Cinci legende ale hip-hop-ului internațional pentru același spectacol, care a durat 14 minute în pauza finalei Super Bowl, în care Los Angeles Rams s-a încoronat acasă împotriva celor de la Cincinnati Bengals. Cele cinci legende, au fost acompaniate de 50 Cent, care a cântat In Da Club. Un deliciu pentru fanii hip-hop și pentru nostalgici deopotrivă.

Citește și  Printul William a fost ales cel mai sexy barbat chel din lume

În fiecare an, spectacolul din pauza Super Bowl, sponsorizat de Pepsi, este unul dintre cele mai așteptate momente de către telespectatori. Cei mai mari artiști ai lumii au cântat acolo, printre care Lady Gaga, U2, Bruno Mars, Coldplay, The Weeknd, Michael Jackson, Justin Timberlake și mulți alții.

Citește și  Măștile înfloresc printre trandafiri în capitala parfumului francez

Spectacolul din pauza Super Bowl este folosit în mod regulat de artiști și pentru a transmite mesaje politice. În urmă cu trei ani, pentru Super Bowl 2019, Jenifer Lopez și Shakira au trimis în mod repetat mesaje la adresa președintelui în exercițiu de atunci, Donald Trump. În 2022, la finalul spectacolului său, rapperul Eminem a îngenuncheat, în semn de omagiu pentru Colin Kaepernick, simbol al drepturilor civile și fundaș, care făcuse acest gest în 2016 în timpul imnului american pentru a protesta împotriva violențelor polițienești rasiste din Statele Unite. Un gest puternic, care, de altfel, i-a adus o interdicție în cadrul NFL.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

Idei de rețete pentru a face pe toată lumea să iubească varza de Bruxelles

Varza de Bruxelles este departe de a fi preferata tinerilor și a bătrânilor deopotrivă. Cu toate…
Read more
SănătateUltimele articole

Cum poti regla in mod natural nivelul de zahar din sange? Top 3 cele mai bune alimente pentru a echilibra zaharul din sange fara medicamente

Pentru persoanele cu prediabet, diabet sau alte afectiuni care afecteaza nivelul de zahar din sange…
Read more
SănătateUltimele articole

7 solutii eficiente pentru a stopa pofta de zahar

Este zaharul un aliment care creeaza dependenta? Pentru comunitatea stiintifica, aceasta este o…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.