MondenUltimele articole

Vaccinurile din China Covid-19 au fost aprobate pentru testarea finală în U.A.E.

Un dezvoltator de vaccinuri chinez a obținut aprobarea de reglementare pentru a-și testa mostrele anti-coronavirus în Emiratele Arabe Unite, făcându-l să fie primul care obține lumina verde pentru etapa finală a studiilor umane.

Compania China National Biotec Group Co., cu sediul din Beijing, a primit aprobarea marți pentru a efectua studii de faza III pentru vaccinurile sale împotriva Covid-19 în țara  din Orientului Mijlociu, a declarat compania într-un comunicat postat pe contul său oficial WeChat.

Citește și  Un Chardonnay elegant

CNBG a declarat că va colabora cu firma de informații artificiale și cloud computing G42 din Abu Dhabi pentru a efectua studiul și producția locală a vaccinului. Nu a dezvăluit detalii precum calendarul sau numărul de persoane pe care intenționează să se înscrie pentru testare.

Programele de vaccinuri în curs de dezvoltare rapidă se mută în stadiul final al testării înainte de a fi aprobate pentru inoculare pentru publicul larg. Companiile farmaceutice de pe întregul glob sunt în cursă pentru a găsi pentru prima dată o lovitură eficientă împotriva noului covid-19, care a infectat peste 9,2 milioane de oameni și a ucis peste 476,000.

Candidații pentru vaccinuri din companii din afara Chinei sunt, de asemenea, direcționați spre studiile de faza III. O mostră dezvoltată de Universitatea din Oxford și AstraZeneca Plc va fi testată în rândul a 2.000 de persoane din Brazilia începând din această lună. Cambridge, cu sediul în Massachusetts, urmează să înceapă să-și testeze mostrele luna viitoare într-o testare de 30.000 de persoane din S.U.A. bloomberg

Related posts
SănătateUltimele articole

Răzuitorul pentru limbă, acest instrument ayurvedic care ar garanta sănătatea gurii noastre

Comercializat de anumite mărci de frumusețe și apreciat în medicina ayurvedică, racleta pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Temperatura ideală a apei și timpul de infuzie pentru a beneficia de efectele curative ale ceaiului

Pentru a beneficia de efectele ceaiului pentru sănătate, temperatura apei și timpul de infuzie…
Read more
SănătateUltimele articole

Dieta de post intermitent: 8 ore pentru a slabi usor

Dieta de post intermitent constă în adoptarea unui ciclu alimentar în care trebuie să alternați…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.