MondenUltimele articole

Vedetele care s-au căsătorit cu amantul sau amanta lor

Celebritățile au adesea povești de iubire care îi fac pe fanii lor să viseze. Cu toate acestea, unele relații au început controversat, inclusiv cu o aventură, presupusă sau reală! Iată câteva celebrități care s-au căsătorit în cele din urmă cu presupusul amant sau presupusa amantă.

Când vine vorba de viața amoroasă a celebrităților, nimic nu-i mai surprinde cu adevărat pe fanii lor. Unele relații sunt mai controversate decât altele, mai ales cele cu presupuse amante. Cu toate acestea, unele dintre aceste relații au dus la căsătorie.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad Pitt era încă într-o relație cu Jennifer Aniston când s-a îndrăgostit de Angelina Jolie pe platoul de filmare al filmului Mr & Mrs Smith. Cuplul a avut mai mulți copii, s-a căsătorit, dar acum a divorțat.

Citește și  Irina Rimes refuza sa dezvaluie diagnosticul primit

Regele Charles al III-lea și Camilla Parker Bowles

Regele Carol al III-lea s-a căsătorit cu Camilla Parker Bowles, care a fost anterior amanta sa controversată. Relația lor a început în anii 1970, când Charles era încă căsătorit cu prințesa Lady Diana. Ei s-au căsătorit în cele din urmă în 2005.

Kevin Hart și Eniko Parrish

Actorul s-a căsătorit cu Eniko Parrish, care a fost anterior amanta lui. Relația lor a început în timp ce Kevin Hart era încă căsătorit cu fosta sa soție Torrei Hart. S-au căsătorit în 2016 și de atunci au avut doi copii împreună.

Citește și  Totul despre raclette

Britney Spears și Kevin Federline

Vedeta pop Britney Spears s-a căsătorit cu Kevin Federline, care fusese anterior unul dintre dansatorii ei de turneu. S-au căsătorit în 2004 și au avut doi copii împreună. Relația lor tumultoasă a fost foarte mediatizată, iar în cele din urmă au divorțat în 2007. În momentul în care au început să se întâlnească, Kevin Federline avea o relație cu Shar Jackson, care era însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

Bruce Springsteen și Patti Scialfa

Bruce Springsteen s-a căsătorit cu Patti Scialfa, care a fost una dintre cântărețele sale de acompaniament și muzicienii din turnee. Relația lor a început în 1984, când Bruce era încă căsătorit. S-au căsătorit în 1991 și au împreună trei copii.

Citește și  Combinații de alimente alcaline pentru fiecare zi a săptămânii

Jennifer Lopez și Marc Anthony. Jennifer Lopez s-a căsătorit cu Marc Anthony, care a fost anterior unul dintre partenerii ei de pe ecran. S-au căsătorit în 2004, la mai puțin de o săptămână după divorțul lui de Dayanara Torres și au avut împreună gemeni. Au divorțat în cele din urmă în 2014.

Danny Moder și Julia Roberts. Cameramanul Danny Moder s-a căsătorit cu Julia Roberts după ce a lucrat cu ea la filmul The Mexican. S-au căsătorit în 2002 și de atunci au avut trei copii împreună. Danny fusese căsătorit anterior, când a cunoscut-o pe Julia pe platou.

Despre autor

Related posts
DeliciiUltimele articole

De ce putem vedea Luna la lumina zilei?

Este posibil să ceri să îți aducă cineva Luna de pe cer ziua? Trebuie doar să te uiți la ea…
Read more
DeliciiUltimele articole

Romania Sotheby’s International Realty anunță vânzarea unui ansamblu de case tradiționale langă Viscri, la prețul de 495.000 €

Romania Sotheby’s International Realty anunță o nouă oportunitate excepțională pentru…
Read more
DeliciiUltimele articole

APEX SPEED FEST: Festivalul de motorsport care aduce adrenalină și pasiune în inima Bucureștiului!

Pe 2-3 septembrie, Piața Constituției va deveni scena unui festival de motorsport de excepție.
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.