MondenUltimele articole

Dimineața în pijama, Julia Roberts se bucură de carantina de la Sydney

Julia Roberts, fără machiaj, în vârstă de 53 de ani, se bucură de cafeaua de dimineață, în pijama, în timp ce își începe carantina de 14 zile la Sydney, într-un conac de 56,9 milioane de dolari.

Julia Roberts se instalează în carantină după ce sâmbătă a intrat în Australia pentru a filma noul ei film, Ticket to Paradise, cu George Clooney.

Actrița de la Hollywood, în vârstă de 53 de ani, va petrece următoarele două săptămâni la un conac de 56,9 milioane de dolari din Vaucluse, una dintre cele mai exclusiviste suburbii din Sydney. Ea a fost fotografiată duminică bând cafea în pijamaua ei, pe balconul palatului, în timp ce i se alătură membrii anturajului ei.

Vedeta de la Notting Hill, care urmează să călătorească în Queensland odată ce și-a încheiat carantina obligatorie de 14 zile, a păstrat lucrurile casual într-un set de haine bej.

Citește și  Ziuă delicată pentru Harry și Meghan: zbor privat și vilă cu 12 băi

A îmbrăcat o cămașă lungă cu nasturi și pantaloni asorți. Câștigătoarea Oscar și-a coafat părul lung și brunet și a atras atenția asupra trăsăturilor ei fără vârstă, eliberându-se de machiajul facial.

Purtând o pereche de ochelari, ea ținea o cană albă în timp ce vorbea cu personalul ei pe treptele conacului, care are vedere la portul Sydney. Ulterior, Julia a fost văzută plimbându-se pe terenul proprietății. Ea locuiește la fosta casă de închiriere a lui Lachlan și Sarah Murdoch, fiul și nora lui Rupert Murdoch, magnatul media născut în Australia.

Conacul de 4.100 mp, cu patru dormitoare, face parte din patrimoniul patrimoniului și vine cu piscină și o cabană la pachet. Pe lângă poziția sa exclusivă pe malul apei, cu acces privat la plajă, există și un debarcader și un hangar. S-a vândut în 2008 pentru o vânzare record națională – la acea vreme – de 45 de milioane de dolari, dar acum se estimează că are o valoare de 56,9 milioane de dolari. S-au făcut aranjamente de confidențialitate pentru șederea Juliei, un ecran mare negru fiind ridicat pe partea de malul mării a casei.

Casa este patrulată de paznici înarmați non-stop, în timp ce mai mulți bucătari, ospătari și menajere stau cu Julia Roberts, ca parte a bulei sale de călătorie. Vizitatorii internaționali în Australia trebuie să petreacă două săptămâni în carantină din cauza restricțiilor de coronavirus. Julia este în țară pentru a filma comedia romantică Ticket to Paradise cu George Clooney.

Filmarea este programată pentru două luni de la jumătatea lunii noiembrie, cu locații pe Gold Coast și Brisbane. Proiectul a primit un grant de 6,4 milioane USD de la Programul de stimulare a locației al guvernului federal. George și Julia joacă un cuplu divorțat care călătorește în Bali într-o încercare disperată de a-și împiedica fiica lor, interpretată de Kaitlyn Dever, să se căsătorească. Filmul va fi filmat în întregime în Queensland, pitorescul Whitsundays dublandu-se pentru Bali.

Related posts
MondenUltimele articole

A încetat din viaţă, la 41 de ani, designerul Virgil Abloh

Star al generaţiei milennials şi rege al streetwear-ului de lux, designerul american Virgil Abloh…
Read more
MondenUltimele articole

Tezaur de topoare din Epoca Bronzului la Hertfordshire, găsit de o fată cu detector

O fată de 13 ani a descoperit un tezaur de topoare din epoca bronzului, în a treia ei excursie de…
Read more
MondenUltimele articole

Kim Kardashian a finanțat repatrierea unei echipe de fotbal afgane care fugea de talibani

Vedeta americană de reality TV s-a oferit să ajute femeile afgane din echipa națională de fotbal…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.