MondenUltimele articole

Kim Kardashian a finanțat repatrierea unei echipe de fotbal afgane care fugea de talibani

Vedeta americană de reality TV s-a oferit să ajute femeile afgane din echipa națională de fotbal de juniori să ajungă în Marea Britanie, unde au aterizat joi (18 noiembrie).

Treizeci și cinci de tinere fotbaliste ai echipei naționale de juniori afgane și familiile acestora, sau 130 de persoane amenințate în țara lor de revenirea la putere a talibanilor, au sosit în Regatul Unit joi (18 noiembrie). Zborul a fost finanțat de starul american Kim Kardashian.

Citește și  Brooke Shields spune că Andre Agassi „și-a distrus toate trofeele” într-o gelozie, după apariția ei ca invitat la „Friends”

Jucătorii, care au ratat cu puțin timp podul aerian din Kabul în august, au fugit în Pakistan cu familiile lor, dar aveau doar o viză de 30 de zile. Potrivit Fundației ROKiT, care i-a ajutat în evadarea lor, ei au aterizat foarte devreme joi pe aeroportul Stansted din Londra. Agenția de presă britanică PA a declarat că au fost evacuați în Marea Britanie cu un zbor finanțat de vedeta de reality Kim Kardashian.

Citește și  Pink Latte: ce este aceasta bautura care permite intarirea imunitatii?

Kim Kardashian, la rândul ei, a rămas foarte discretă cu privire la contribuția ei prețioasă. Femeia de afaceri a împărtășit într-o poveste de pe contul ei de Instagram imagini cu tinerele jucătoare la sosirea lor în Regatul Unit. Ea a adăugat și câteva cuvinte în care a mulțumit asociației Tzedek, cu care a colaborat, „pentru munca lor incredibilă de a ajuta aceste fete și multe altele aflate în pericol de moarte și persecuție în Afganistan”. Ea a făcut însă apel la continuarea mobilizării, amintind că „mai sunt sportive în Afganistan ale căror vieți sunt în pericol”. Ca să nu mai vorbim de faptul că „talibanii vânează femei jurnaliste, judecători și activiste”. Și pentru a puncta pe un ton la fel de militant: „să continuăm să le spunem povestea și să facem tot ce putem pentru a-i ajuta!”

Citește și  Dieta vegetariana a lui Djokovic, incluzând postul, picăturile de argint și spirulina

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

Câteva trucuri pentru un brunch preparat acasă foarte sănătos și echilibrat

Brunchul… unul din cele mai așteptate momente ale zilei sau ale săptămânii. Iar brunchul…
Read more
DeliciiUltimele articole

Orașele cele mai glamour din Europa pentru un city break de lux

Escapadele de lux în orașe au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, oferind o…
Read more
MondenUltimele articole

Vedetele emblematice care s-au căsătorit cu un membru al unei familii regale

Grace Kelly, Meghan Markle sau Rania Al Yassin: toate aceste femei și-au construit cariere de…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.