MondenUltimele articole

Kim Kardashian a finanțat repatrierea unei echipe de fotbal afgane care fugea de talibani

Vedeta americană de reality TV s-a oferit să ajute femeile afgane din echipa națională de fotbal de juniori să ajungă în Marea Britanie, unde au aterizat joi (18 noiembrie).

Treizeci și cinci de tinere fotbaliste ai echipei naționale de juniori afgane și familiile acestora, sau 130 de persoane amenințate în țara lor de revenirea la putere a talibanilor, au sosit în Regatul Unit joi (18 noiembrie). Zborul a fost finanțat de starul american Kim Kardashian.

Citește și  Un tigru de la grădina zoologică din New York a fost testat pozitiv cu coronavirus! Este primul caz de infecție la animale

Jucătorii, care au ratat cu puțin timp podul aerian din Kabul în august, au fugit în Pakistan cu familiile lor, dar aveau doar o viză de 30 de zile. Potrivit Fundației ROKiT, care i-a ajutat în evadarea lor, ei au aterizat foarte devreme joi pe aeroportul Stansted din Londra. Agenția de presă britanică PA a declarat că au fost evacuați în Marea Britanie cu un zbor finanțat de vedeta de reality Kim Kardashian.

Citește și  Renuntarea la cookie-urile terte deschide o multime de oportunitati

Kim Kardashian, la rândul ei, a rămas foarte discretă cu privire la contribuția ei prețioasă. Femeia de afaceri a împărtășit într-o poveste de pe contul ei de Instagram imagini cu tinerele jucătoare la sosirea lor în Regatul Unit. Ea a adăugat și câteva cuvinte în care a mulțumit asociației Tzedek, cu care a colaborat, „pentru munca lor incredibilă de a ajuta aceste fete și multe altele aflate în pericol de moarte și persecuție în Afganistan”. Ea a făcut însă apel la continuarea mobilizării, amintind că „mai sunt sportive în Afganistan ale căror vieți sunt în pericol”. Ca să nu mai vorbim de faptul că „talibanii vânează femei jurnaliste, judecători și activiste”. Și pentru a puncta pe un ton la fel de militant: „să continuăm să le spunem povestea și să facem tot ce putem pentru a-i ajuta!”

Citește și  Divort la Hollywood. Megan Fox si Brian Austin Green s-au despartit

Despre autor

Related posts
SănătateUltimele articole

“Dușul intern”- ce presupune această băutură despre care se presupune că poate curăța în mod miraculos intestinele?

TikTok nu este niciodată în pană de idei atunci când vine vorba despre rețete pentru…
Read more
SănătateUltimele articole

Grătar fără carne- legume și fructe sănătoase pe care le poți folosi

Fie că este vorba despre alimente de bază ale verii sau despre alimente nutritive care plac…
Read more
SănătateUltimele articole

Studiu: Un somn bun de noapte întărește sistemul imunitar

Dacă vrei să fii bine, asigură-te că dormi suficient. Aceasta este concluzia unui nou studiu…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.